Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] neredesin canim benim ya...???

Gunluk, umarim hersey guzel gelisir.
Cok hayallerimiz varda bakalim.hangisinleri gerceklestirebilecegiz...
Ins. Hepsi gercek olur.

Simdilik hersey cok guzel gunluk...

Bgun yine duygu yogunlugu yasadigim.gunlerden biri. Bir yandan seneye evlenip istanbula gittigimde annemi babami kardeslerimi ozleyecegim icin buruk ve uzuntukuyum. Bi yandanda Ali gibi degerli bir insanin hayatima resmi olarak girdigi icin kendimi cok sansli hissediyorum.

Onu cok ama cok seviyorum. Iyiki ayrilammassiz ve insaALLAH omur boyu bu dusuncede kalmayi nasip eder ALLAH...
En buyuk korkum bukadar severken nefret eder hale gelmek.

Ama en azindan suan "iyiki varsin askim" diyebiliyorum. Ins. Ikimizde pisman olmayiz.

Bu arada gunluk balayi icin antalyaya gitmeyi istiyoruz. Ins. Butcemiz yeterde gideriz. Cok guzel 1 hafta olacak eger o yere gidersek. Hic kimsenin olmadigi kalabaliktan uzak balaui icin villa kiralicaz disardan bahcesi havuzu gorunmeyen kimsenin olmadigi bir villa... gezilecek tarihi ve turistik yerlerin listesini bile yaptik. Ins. Nasip olurda gideriz oraya.. bu yeri ben buldum gunkuk. Bem otelde rahat edemem. Kapalilar icin uygunda degil bence.. hase giyemem eh bikinide giyecek halim yok.. okadar cipalk arasinda gezmekre hic hosuma gitmez.
Bu villlar harika neyseki Alide cok begendi ve daha uygun buldu balayi icin.
Birde teknede bogaz turu ile dugun rezervasyonlarina baktik. Cok pahali gunluk. Hem balayi hem teknede dugun cook zor... 12.000 tl teknede dugun oda sezonuna gore degisiyor tabi parasi. Ama ALLAH buyuktur belki olur.
Ins. Olur. Olmasa bile Alinin boyle seylerle ilgilenmesi heveslenmesi bile bana yeter.
Dusunmesi bile yeter askimin.

Gunluk onu cok ama cok seviyorum. ALLAH karsilikli sevgimizi daim eder insaALLAH..

iyi geceler gunluk... cok uykum var.

eşilim canımın içi pc olmadıgı için giremiorum canım benim inanılmaz özledim

Benim.icin pekte guzel gecmedi bayram gunluk.

Ali gelen misafirleri yuzunden ilgilenmedi benimle, dogum.gunume bile ozen gostermedi.
Neyse iste oyle saca bir kac gun gecirdim
Pekte formumda degilim yani..
Ofkeli sinirli asabiyim su siralar.

Kimseyi gormek konusmak istemiyorum. Bu gunlerde herkes gozume kotu gorunuyor.

36827597.jpg

:eda::eda::eda::eda::eda::eda::eda:

Gunluk..

Bazen cok seyden soguyorum.
Bazen bazi seylerden nefret ediyorum
Bazen kafam cok bozuluyor
Ne olacak benim bu halim?
Bazende hic birsey umurumda degil.

Neyse uykum geldi...
Hadi iyi geceler gunluk bir yere gitme sen..

Sagol tatlim...

Gunluk. Askimla hersey okadar guzel geciyor ki ona hergun daha fazla baglaniyor ve swvgim.kat be kat artiyor.
O benim "iyiki"m.... herseyim. Ins. Herzaman boyle oluruz.

Gunlerim onsuz SIKINTILI geciyor ama yinede sukur bugunlerime. Is bulsam daha cok iyi olacagim. Is bulamadigimdan kafamda bir milyon tane sorun var. ALLAH herkesin yardimcisi olsun.

Sevgili gunluk
Yaprklar takvimden patir patir dokuluyor. Ufff evlilik icin hic bir hazirligim yok. Hoc birdeyim yok :)) sagolsun kaynanam yapiyor yavas yavas. Havlularimdir nevresim takimdir :)

Cok merak ediyorum nasil bir evlilik bizi bekliyor acaba...

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] [MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] [MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] [MENTION=156558]Valetta[/MENTION]

Hepinizi cok seviyorum. Eger gorusemezsek hakkinizi helal edin.

Insanlarin bazilari mertlikten acik yureklilikten nasibini almamis alicengiz oyunlari oynuyor insanlarin uzerinden. Yani birilerin keyfi uzerine banlanirsam hakkinizi helal edin birdaha gorusemeyiz. Ama banlanmam yakindir gibime geliyor. Ne yaparsiniz. Kiskirtmak serbest kiskirtina laf soylemek yasak.

Baskasi yaptiginda ustune durma bosver takma. Karsidaki yaptiginda haklisin oluyor...
Kendileri bilir. Ne ilk oldugum bir site nede son...
Insanlarda cesaret yurek olmadigi surece boyle gelmis boyle devam eder.

Benim icin ozel kisilersiniz. Sizleri ozlerim. Banlanmazsamda gorusuruz zaten.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] üzüldüm söylediklerine. Umarım benim içinde böyle düşünmüyorsundur.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] üzüldüm söylediklerine. Umarım benim içinde böyle düşünmüyorsundur.

Canim sen neden ustune aliniyorsunki.
Dunden begri beni kiskirtan sen misinki sana yazayim.
Uzerine alinma canim hatta diger adminlerde alinmasin. Kime dedigimi tahmin ediyorsundur. Ama nikini zikretmek istemiyorum gercektende onunla muhattap olmak istemiyorum.

Senin icin degil canim. Diger adminler icinde degil sadece 1 kisi icin.

Gunluk,
Bazen insanlar anlamak istemiyor belkide ben anlatamiyorum.

Ben dememistimki adminler -rep verdiler diye yada verilen -replerden rahatsiz oldugumu dememistimki ama boyle anlasiliyorum neyse...
Dun askimla veraber muzik dinledik guzeldi. Gittigi yerde bile beni dusunup bana muzik dinletmesi cok hosuma gitti ve bana verdigi sozde durmasida bir okadar beni kendisine yakinlastiriyor.
Bugun daha konusamadim onula o yuzden gune simdilik.gulerek baslayamiyorum. Dun gece gec gittigi icin eve uyuyor (dur). O eve gitmedn uyudugumdan aklim onda gittimi diye. Sesini duydugim an rahatlayacagim.

Bugun bir planim yok. Zaten heryer kapali ama yagmurdan sonra gunes yuzunu gostermis.herhalde aksam ablamlara gideriz. Yegenlerimi dun gormedim ozledim. Hele o bidigi cook ozledim.

[MENTION=159020]Néppox[/MENTION] [MENTION=156354]Herodot[/MENTION] [MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] [MENTION=81564]By SerhaT[/MENTION] [MENTION=154775]AliceWonder[/MENTION] [MENTION=156558]Valetta[/MENTION]

Hepinizi cok seviyorum. Eger gorusemezsek hakkinizi helal edin.

Insanlarin bazilari mertlikten acik yureklilikten nasibini almamis alicengiz oyunlari oynuyor insanlarin uzerinden. Yani birilerin keyfi uzerine banlanirsam hakkinizi helal edin birdaha gorusemeyiz. Ama banlanmam yakindir gibime geliyor. Ne yaparsiniz. Kiskirtmak serbest kiskirtina laf soylemek yasak.

Baskasi yaptiginda ustune durma bosver takma. Karsidaki yaptiginda haklisin oluyor...
Kendileri bilir. Ne ilk oldugum bir site nede son...
Insanlarda cesaret yurek olmadigi surece boyle gelmis boyle devam eder.

Benim icin ozel kisilersiniz. Sizleri ozlerim. Banlanmazsamda gorusuruz zaten.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] sende çokkkkkkk özelsin asla böyle bir şey yaşanmaz inşallah seni çok seviyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri