Bugune kadar hic gunluk tutmadim herseyi icimde yasadim ama MeLaNKoLiK durumlarimda kendimi burda bulurum ama benden cok fazla birsey bekleme olur mu? herseyimi cok fazla paylasmasini sevmem.
...........
Hayırlı olsun günlüğün Canim
isin tekrardan hayirli olsun ablam da türkiyeye gelmiyormuydun sen ?burda mi kalcan artik ?
ben turkiyeye gitmeyi en cok isim yok diye istiyordum. simdi isim olacak ama bu tabikide isimin suresine bagli. eger, devamli bir isse, bir yil belki daha fazla hollandada kalabilirim ama 6 aylik 3 aylik isse filan, ozaman islemler devam ederken bende calismis olurum. insanini hyatinda hersey planladigi gibi olmuyor. ALLAH neyi nasip etmisse o olur. herseyin hayirlisi olsun. islemler devam ediyor annemle babamin, bana bir islem gerekmiyor zaten istedigim zaman gidebilirim.
yani hersey muamma canim...
sagol dileklerin icin. cuma gunu belli olur surekli bir ismi yoksa gecici bir ismi diye, ins. surekli bir istir, en azindan cikarilma derdi olmaz. istedigim zaman cikabilirim nasilsa.
birde, ali ile nisanlanir veya evlenirsem turkiyeye gidecegim. o buraya gelmek istemiyor kesinlikle. ama ali ile evlenmezsem, baskasi icin tr ye gitmem eger kadrolu bir isse.
[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canim seni nekadar cok sevdigimi biliyorsun degil mi?
yesil83 biliyorummmmm peki sen sevginin aynısını sana hissettigimi biliyomusun:eda::eda::eda:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.