Dert ortagim mi desem?

---> Dert ortagim mi desem?

Sagol canim benim.

Gunluk seninle paylasamayacak kadar bile sinirliyim birine.

cumakr2eq0ik6.jpg

yaRABBIM sen buyuksun... bizleri bu dunya sinavindan gecmemizi nasip eyle, sabir ver.
sen herseyi goren duyan bilensin, sen halimizi biliyor goruyor ve duyuyorsun. sen dualarimizi habibin Muhammed Mustafa s.a.v efendimizin yuzu hurmetine kabul et.

gunluk,

ablamin islerinin ters gitmesine cok uzulurken yeni bir bulduguma cok sevindim. hem evime yakin, hem 2 yildir icimden gecirdigim binada is bulmus olmam. ALLAH'IM SEN NEKADAR BUYUKSUN dedirttiriyor. ALLAH'IM HERZAMAN BUYUK, HERZAMAN DIYORUM AMA....gonlumden gecenin olmasi beni bir okadarda sasirtti. ha. dualarimda ALLAh'im kisa zamanda bir isim olsun surekli isim olsun, ve yuksek maasli bir isim olsun diye dua etmistim, insaALLAH ALLAH kabul etti. ALLAH'IM SANA HAMD OLSUN. SANA SONSUZ SUKURLER OLSUN.

isin tekrardan hayirli olsun ablam da türkiyeye gelmiyormuydun sen ?burda mi kalcan artik ?

isin tekrardan hayirli olsun ablam da türkiyeye gelmiyormuydun sen ?burda mi kalcan artik ?

ben turkiyeye gitmeyi en cok isim yok diye istiyordum. simdi isim olacak ama bu tabikide isimin suresine bagli. eger, devamli bir isse, bir yil belki daha fazla hollandada kalabilirim ama 6 aylik 3 aylik isse filan, ozaman islemler devam ederken bende calismis olurum. insanini hyatinda hersey planladigi gibi olmuyor. ALLAH neyi nasip etmisse o olur. herseyin hayirlisi olsun. islemler devam ediyor annemle babamin, bana bir islem gerekmiyor zaten istedigim zaman gidebilirim.

yani hersey muamma canim...
sagol dileklerin icin. cuma gunu belli olur surekli bir ismi yoksa gecici bir ismi diye, ins. surekli bir istir, en azindan cikarilma derdi olmaz. istedigim zaman cikabilirim nasilsa.

birde, ali ile nisanlanir veya evlenirsem turkiyeye gidecegim. o buraya gelmek istemiyor kesinlikle. ama ali ile evlenmezsem, baskasi icin tr ye gitmem eger kadrolu bir isse.

ben turkiyeye gitmeyi en cok isim yok diye istiyordum. simdi isim olacak ama bu tabikide isimin suresine bagli. eger, devamli bir isse, bir yil belki daha fazla hollandada kalabilirim ama 6 aylik 3 aylik isse filan, ozaman islemler devam ederken bende calismis olurum. insanini hyatinda hersey planladigi gibi olmuyor. ALLAH neyi nasip etmisse o olur. herseyin hayirlisi olsun. islemler devam ediyor annemle babamin, bana bir islem gerekmiyor zaten istedigim zaman gidebilirim.

yani hersey muamma canim...
sagol dileklerin icin. cuma gunu belli olur surekli bir ismi yoksa gecici bir ismi diye, ins. surekli bir istir, en azindan cikarilma derdi olmaz. istedigim zaman cikabilirim nasilsa.

birde, ali ile nisanlanir veya evlenirsem turkiyeye gidecegim. o buraya gelmek istemiyor kesinlikle. ama ali ile evlenmezsem, baskasi icin tr ye gitmem eger kadrolu bir isse.

hayirli haberlerle gelesin insallah cuma günü o vakit :)
hakkinda ve hakkinizda hayirlisi neyse o olsun tabiki :)
:423423:

[MENTION=156057]sevdaseli[/MENTION] canim seni nekadar cok sevdigimi biliyorsun degil mi?

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri