Dert ortagim mi desem?

---> gunlerimin sahidi "gunlugum"

Dun gece hasta oldum gunluk.

Bugunde cok kotu oldum. Parmagimi bile kaldiracak halim yoktu. Simdi birazdaha iyi olsamda hastayim.

Gorusuruz. Bugun fazla takilamicam burda.

3 mart 2013

gunluk, bugun yine hastaliklara bogustugum siradan bir gun.
sabah cok gec kalktim 11 gibi. kahvalti yapamadim 3 gundur yapamadigim gibi, corba ictim.
ogle yemegini ekmesiz yedim. zaten kacgundur ekmegin tadini unuttum diyebilrim aksamda sut ictim. gece uykusu zaten yok hem oksuruk hem bogaz agrisindan simdide kulak agrisi cikti. ALLAHtan hayirlisi ne olacak benim bu halim.
oglen ablam once hamzayi getirdi, annemle yemek yaptik yedik ictik, sonra ablamlarda geldi onlarda yedi, sonra furkanla hilalide bize biraktilar amannn benim ne kimseyi gorecek gozum nede halim var, canim annem cok yoruldu bugun ben ilgilenemedim annem ilgilendi...
biraz once goturduler cocuklari.
simdide pc basindayim ama birazdan cikarim herhalde. TR'de olsaydim keske verdikleri ilaclarla yarim gunde iyilestirdim. burdaki doktorlari ALLAH iyi etsin. kadn goya bogazma bakiyor. isigi tutmasiyla cekmesi bir oldu birseyde demedi. Ali ile aram zaten oyle boyle, zoraki sanki birbirimize sevdigimizi soyluyoruz. onceden hastalandigimda ilgilenirdi simdi sormuyor bile nasilsin diye. kendince nedenleri varmis, bende degismismissim. evet degistim davranislari yuzunden, oda degisti bende degistim. artik bence birbirimizi istemiyoruz ama bunu dilede getirmiyoruz.

neyse iki uc saat sonrada yatarim herhalde.

4 mart 2013 pazartesi

Gunluk,

dun gece uyuyamadim sabaha karsi uyudum bir telefon sesiyle uyandim. Sabah kalktim kahvalti hazirladik annemle birlikte, 3 gunden sonra ilk defa kahvalti yaptim ama zorla yaptim. zaten 2 kilo vermissim gunlerdir birsey yiyemiyordum.
ev islerinde annem yardim etti hastayim diye. Cogunu annem yapti dogrusunu demek gerekirse.
sonra markete gittik gelkdik, yedik ictik. annem ve babam ablamlara gitti geldiler.
simdide tv bakiyorum.
simdiden gecemin nasil gececegi konusunda meraklardayim.

gunluk. dun ablamlardaydik. hamza pehlivanim 1 yasina girdi pasta yaptim goturduk.
Ben Turkiyeye gittigimde kim pasta yapacak kuzularima :(.
bugun iyi uyandim. Kulagim simdilik azmadi ama aksama dogru azar, bu yasima kadar hic kulagim agrimazdi benim :( 29 yasinda kulak intihabida gorduk pufff...
gazetemide cikaramadim.
bugun hazirlayabilirim insaALLAH ama ne yazacagimi bilemiyorum.

Gunaydin gunluk. 1, 2 gun ugramadim sana.
Dun kotu bir gundu. Benimkinin kaprisi yetmemis gibi kotu bir haber aldim. Cok uzuldum.
Gece benimkinin gonlunu aldim galiba. Ben ona yaziyourum kendimi anlatiyorum onun acisindanda yaziyorum.
Okadar yazdim yazdim. Bana yazdigi cevap bir cumle. Kendini cok iyinifade ettin keske bende kendimi senij gibi ifade edebilseydim. Dedim okadar yazdigima karsi bunumu yaziyorsun? Evet bunu yaziyorum kiskandim ikendini ifade edis sekline dedi :) bende senin dusundukkerini dusunuyorum hissediyorum ama ifade edemiyordum sen ifade etti dedi.
Bugun temizlik yapacagiz gunluk. Supurup silecegim ortaaligi.
Ilerleyen vakittede ne yaparim AALLAH kerim. Mektuplar var postalanmasi gereken. Bakalim....
Gun gectikce tr ye donus gunlerimiz yaklasiyor.
Ha gunluk birde afgan cikti basima. Bir agan var simdide tutturmuslar afganla tanis. Ey Kurban ALLAHim.

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] canım diğer konu ile bu konunu birleştirmek durumundayım.
Silme yapamayacağım . anlayışla karşılayacağını düşünüyorum :R

seviliyorsun .. Güzel günlerin olsun inşallah

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] canım diğer konu ile bu konunu birleştirmek durumundayım.
Silme yapamayacağım . anlayışla karşılayacağını düşünüyorum :R

seviliyorsun .. Güzel günlerin olsun inşallah

:(
neden ki ama? ne gibi bir sakincasi var ki? diger konuyu silsen, coptende silsen.

---> Dert ortagim mi desem?

resimligunaydinmesajlari.jpg6aef8e9d631e4bb4ddeebc11e8769de9.jpg

gunluk,
tr den komsunun oglu bana bankada bir is ayarliyacakti. cv mi gonderdim ama meger 25-26 yasinda calisacak kisiler ariyorlarmis.
internetten tr ilanlarina baktigimda herkes 25-30 yasinda isci ariyorlar. eee 31 yasima girdigimde hic mi is bulamayacagim. bu nebicim bir duzen nebicim sistem.
sanki musterilere kendimi gosterecegim.

günlük.
Bugün Çok iş yaptım. Yoruldum Mantı yaptıl börek ve pide yaptık.
3-4 paket Un kullandık eh belimi ağrısı boşun değilmiş. Un öksürttü beni bide Bugünün böyle geçti.

19 mart 2013 sali

gunluk, bugune tarih attim cunku bugun hayat donumu olabilir bizim icin.
geri donus icin yasal islemleri baslatmaya adim attik. bazi kagitlar tamam, 11 nisana yeni bir randavu aldik ve ozaman tamamen baslayacak islemler. 2 ile 4 ay arasi surecek islemler.
sanirim hazirana filan Turkiyeye gideriz.
benim vergiye borcum var, belki beni devlet gondermez :) burda ne yaparsan yap, kacakcilik yap adam oldur ama vergi kacirma :) vergiye borcun olmasin :)

neyse taaa utrechte gittik geldik., ablamlara ugradik. eve geldik. laptobuma ve telefonuma kavustum :) arabada telefonuma bakamadim cunku birsey ile mesgul oldummu biraz fazla kipirdadimmi midem bulaniyor gunluk.

ALLAH herkes icin herseyin hayirisini nasip eylesin insaALLAH.

gunluk, insan bukadar acik ve net ruya gorur mu ya? ali'nin ruyasi beni cok korkuttu. resmen ruyasinda kiz arkadasin sana hayirli degil demis telefon acan birisi. oda kizmis tanimiyorum seni ne diyorsun diye, karsidaki ise, yesil sana hayirli degil illa direkmi diyeyim demis.
puffff pufff acik ve net olarak ruyasinda benim onun icin hayirli olmadigimi gormus :( bende ruyaya cok yatiyorum ama hic birsey gormuyorum.
bir seferindede ruyaya yatmis ve yine hayirli olmadigini gormustu. biz sansimizi zorluyoruz galiba sonunda basimizi yakacagiz :)
onunda hayirlisi.

27-03-2013 carsamba

gunluk, yorucu birgundu bugun.
sabah erken kalktim, kahvalti yaptim, abdest aldim ve ablamlar hastaneye giderken beni aldilar. hastaneye gittik, ablami enistemi ve yegenimi amaliyat olacaklari yere aldilar beni almadilar, cok kalabalikmis beni istemediler. Bekleme odasinda bekledim sonra diger ablam ve enistemle eve dondum. amaliyat sukur cok iyi gecti geniz etini aldilar 10 dk surdu ameliyat ve burnunda et varmis onuda aldilar, doktor kocaman etti demis. onemli olan ve korkutan ameliyat sonrasiydi.
yutkundukca bogazi agriyabilir. doktorlarin agri ceker demelerine nazaran sukur iyi duruyordu. cabuk toplayacak gibi kendini. yemek yiyemedi ac yatti kuzum benim.
insaALLAH 2,3 gune bogazi iyice iyilesecek ve birdaha geceleri rahatsiz olamayacak. horlamayacak ve rahat nefes alacak.
sonra eve geldi, ablamlar cocugu eve goturdu, evlerine gittik. canim benim azicik birsey yedi bogazi acidi kendini benim kucagimda buldu. annesi uyuyordu hemen kucagima geldi,
annesinede soruyor, anne bogazima birseymi koydular, bir yerim aciyor ama nerem diye.
canim benim kiyamam ben ona.
neyse iste, biraz oncede eve geldik gunluk.
ALLAH saglik sihat versin.

Gunluk, internette satmak icin koydugum esyalari gormus sosyal guvenlik eve gelmis ben tr ye gittimi gitmedimmi diye kontrol etmeye. Geri donus yasalari icin internetten arastirma yapiyordum onlarida gormus olacaklar. Neyse etsinler kontrol saklayacak bise yok.
Tr ye gidersem giderken haber vericem zaten. :) bu ziyaretlerini anlamadim ama hayirlisi...

Obu4 dunyada zor isimiz gunluk...zor hafif kalir.
Hoca anlatiyorda peygamberler bile SIKINTI cekecekmis biz ne yapacagiz :(

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri