Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kimse duymasa, kimse görmese hatta kimse ulaşamasa bize keşke…Keşke bulamasalar bizi… Seni ve beni unutsalar bir an ve biz kaybolsak ortadan. Kaybolsak ama senle aynı yerde olsak, bulsak birbirimizi… Sen ve ben olsak hatta biz olsak…
Pencerelerimi açar açmaz rüzgar esmeye başladı. Yağmur damlalarının yere düştüğü an çıkardığı sesi dinleyip kendimi eşsiz bir bestenin notaları arasında dolaşırken buldum ardından. Mutfağa gittim. Sıcacık bir sütlü kahve hazırladım kendime, bir parça da çikolata koydum yanına. Koltuğuma kuruldum, battaniyeme sarılıp kitap okumaya başladım. Böyle akşamları çok seviyorum.
Kitap okurken aklıma sen geldin. Şu anda yanımda olabilirdin. Beraber kahve içebilirdik yağmur damlalarının tınısında. Eğer üşürsek birbirimize sarılırdık. Across the Universe filmini izlemediğini söylemiştin. Daha iyi bir zaman var mı izlemek için? Gözlerimi kapattım bizi hayal ettim bir süre.. Senin yanımda olduğunu düşündüm. Minik bir tebessüm oluştu dudaklarımda. Gözlerimi açmamla gözlerimin dolması bir oldu.
Neyse işte.sen yanımda değilsin,yağmur yağıyor ve ben yine seni özlüyorum.
Unut onu. Unut. Adını unut demiyorum. Sadece hissizleş. Onun adını duyduğunda sadece gülümse. Sesini duyduğunda o var burada diye yolunu değiştirme, aksine ona selam vererek geç, kokusunu duyduğunda, farklıymış de. Unut kokusunu. Sana yaptıklarını da unut. Söylediklerini de. Sen bunu yapmadıkça sevemezsin ki kimseyi. O hayatını yaşar. Bunu yapmanın sana hiçbir faydası yok anladın mı ? Sadece üzülürsün. Ve sen, üzülmeyi hakeden biri değilsin. Toparlan artık. Etrafına bak, ya senin için ağlayanları, arkana bakarak yürüdüğün için görmüyorsan ? Onlara bakmayı dene biraz, dediğimi anlarsan mutlu olursun. Mutlu olursan, iyi olur işte..
Sabaha kadar konuşmuştuk orada. Çok zarif sorunları vardı. Bilekliğinin kapatma yeri sıkışmıştı. ”Bazen konuşurken birbirimize dokunuyormuşuz gibi hissediyorum,” demişti bir ara.