Bundan 7 8 ay önce arkadaşlar'la oturduk muhabbet edıyordun bunlar basladı bu CİN muhabbetıne yok öleler yok böleler bende cok dalga gectım ve gece 1 2 gibi eve gittim üst kata odama cıktım pc actım alt kattan mutfakdan ses gelıyordu bırısı catal kaşık bıcakların oldugu çekmeceyı acmıs elını onların ustune surtuyor ses cıkartıyordu bende merdıvenlerın basından anne senmısın bu saatte napıyorsun dedım ses durdu ve bende bırdaha gectım odama 15 20 dakıka sonra tekrar ses gelmeye basladı ve 2 ayrı yerden ses gelmeye basladı bu sefer alt katta erzak dolabın kapaklarını acıp acıp kapatıyor ve catal kasık bıcak cekmecesını yıne bırı karıstırıyordu ve bu sefer ıyıce kıllanmısdım anne ne yapıyorsun alt katta bu saatte yemek yeme sonra fenalasıyorsun dedım annem yatak odasından oglum ne ses yapıyorsun dedı sesler bır anda durdu ve ben cok pıs korkmaya baslamısdım hırsız sanmısdım tamam anne dedım ve sessızce merdıvenlerı ındım boy aynasından arkamda kocaman 2metre veya 2.30 boyunda kocaman sımsıyah bır duman sırtımdan ellerıyle aynaya dogru ıtmeye baslamısdı ates gıbı ellerı vardı sırtım ole bır acıyordu kı sankı cıgerlerımı ellerıyle tutuyordu nefes alamıyordum dua etmeye calıstım hıc bırı aklıma gelmedı ve artık oldum dıye kendımı serbest bıraktım bır anda sabah ezanı okunmaya basladı ve benı bıraktı ole bır bagırma cıglık atıyordu kı kulaklarımı tıkadıgım halde o sesı beynımın ıcınde hıssedıyordum ve o gun bugun cok farklı seyler goruyorum ve artık alısdım...
Ve okadar enteresan seylerle karsılasıyorum okadar cok rastlıyorum kı onlara yenı bır ısım bıle koydum ben " Amcamın ogulları geldı dıyorum " cogu kez yanımdakılerde bazen sahıt oluyor enteresan seylere ...
Bu nasıl bırseydı ve benden ne ıstıyordu neden bole bır acı cektım o an ve o kara kocaman seyın adı neydı ? al sana basımdan gecenler ve sorular arkadasım merak ettım.
Hmm peki belli bir şekilleri var mi?
ayaklarının ters oldugunu duymuştum
Cinler geldiği zaman ;
" Yallah cinler yallah, kış kış cinler kış kış, cin çık cin çık " dersek, ritimli bir şekilde faydalı olur mu ?
olmaz hikaye o
Gelirse, ne demek daha mantıklı ?
allahı anmanız yeterli.
Sarhoşlara gelirler mi ?
inançlı bir cin pis bir adama yaklaşmaz inançsız olan yaklaşır.
İmanlılara mı yoksa imansızlara mı gelirler ?
her ikisinede gelir ziyaret edebilirler
Gelme sebepleri nelerdir, neden gelirler, nasıl gelirler ?
gelme sebebleri büyüden dolayı sık görülmekte yada onları kötülemek alay etmek başlıca sebebleridir illaki size görüncek diye bir alışkanlıkları olmaz işlerinizi bozar en basiti budur. nasıl gelirler hızlıdır cinler.oldukça hızlı
Ne yaparsak kızarlar ?
sövmek,alay etmek,adını sıkca anıp onlar hakkında tartışmak kötü yöndeyse orda olması muhtemeldir ve içinizden biribi şece bilir buda en zayıf olandır.ondan sonrası o ve onun arasında. insan gibi düşünün kötülek ve sövmek bizi nasıl kızdırıyorsa onlarıda kızdırır.
Ben cinlere vs çok sövmüşümdür, hiç gelmediler, özel davet mi bekliyorlar sizce ?
hayır gelmiş dahi ola bilir yukarıdada söyledim yani yazdım. işlerinize taş koya bilir böyle yaparaktan kendinize zarar edersiniz boş yere günaha saplanırsınız cünkü kuldur onlar size zarar vermesede sevdiklerinize zarar verir.inkikam alıcak bircini durdurmak imkansız ola bilir.allah muhafaza.
Bayan cin var mı ? Varsa nasıl çağırabiliriz ?
vardır erkeklere görünmezler genelde onu gören erkek dünyadaki hiç bir kadına aşık olamaya bilir cünkü çok güzeldir.
ona seslenmek ölüme meydan okumaktır cindar olan kişi ona seslense gele bilir.
Bundan 7 8 ay önce arkadaşlar'la oturduk muhabbet edıyordun bunlar basladı bu CİN muhabbetıne yok öleler yok böleler bende cok dalga gectım ve gece 1 2 gibi eve gittim üst kata odama cıktım pc actım alt kattan mutfakdan ses gelıyordu bırısı catal kaşık bıcakların oldugu çekmeceyı acmıs elını onların ustune surtuyor ses cıkartıyordu bende merdıvenlerın basından anne senmısın bu saatte napıyorsun dedım ses durdu ve bende bırdaha gectım odama 15 20 dakıka sonra tekrar ses gelmeye basladı ve 2 ayrı yerden ses gelmeye basladı bu sefer alt katta erzak dolabın kapaklarını acıp acıp kapatıyor ve catal kasık bıcak cekmecesını yıne bırı karıstırıyordu ve bu sefer ıyıce kıllanmısdım anne ne yapıyorsun alt katta bu saatte yemek yeme sonra fenalasıyorsun dedım annem yatak odasından oglum ne ses yapıyorsun dedı sesler bır anda durdu ve ben cok pıs korkmaya baslamısdım hırsız sanmısdım tamam anne dedım ve sessızce merdıvenlerı ındım boy aynasından arkamda kocaman 2metre veya 2.30 boyunda kocaman sımsıyah bır duman sırtımdan ellerıyle aynaya dogru ıtmeye baslamısdı ates gıbı ellerı vardı sırtım ole bır acıyordu kı sankı cıgerlerımı ellerıyle tutuyordu nefes alamıyordum dua etmeye calıstım hıc bırı aklıma gelmedı ve artık oldum dıye kendımı serbest bıraktım bır anda sabah ezanı okunmaya basladı ve benı bıraktı ole bır bagırma cıglık atıyordu kı kulaklarımı tıkadıgım halde o sesı beynımın ıcınde hıssedıyordum ve o gun bugun cok farklı seyler goruyorum ve artık alısdım...
Ve okadar enteresan seylerle karsılasıyorum okadar cok rastlıyorum kı onlara yenı bır ısım bıle koydum ben " Amcamın ogulları geldı dıyorum " cogu kez yanımdakılerde bazen sahıt oluyor enteresan seylere ...
Bu nasıl bırseydı ve benden ne ıstıyordu neden bole bır acı cektım o an ve o kara kocaman seyın adı neydı ? al sana basımdan gecenler ve sorular arkadasım merak ettım.
InnoCence genel olarak evet göz göze gelmem yete biliyor ama şimdik kalkıpta sen şöylesin bu böyle dersem olmaz susmak daha iyi yoksa çokca kişiyi karşıya almış olurum bu yanlış olur.artı olarak bu şekilde düşünürseniz ilerliyen dönemlerde herkesi çözmeye çalışırsınız kim ne ? sorusunu sorarsınız sürekli ve uyuyamayacak durumlara gelirsiniz.
sizin gibi uzaktan yani sadece resimle ben daha farklı oluyorum iki üç kelimeyle kalmıyor ama sonrasında fena olabiliyorum ağır yani ondan uzak durmak en iyisi bu gibi düşüncelerden olurmu
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.