birşey daha soracağım
şimdi ben daha bebekken annemle birlikte uyuyormusun . sonra annem uyandiginda beni bulamamis yatağın altındaymisin.
yeni kundaklik bebek yataktan düşse ağlamaz mi? ve henüz saga sola dönemezken üstelik kundaga sarılı haldeyken bebek yataktan nasıl düşer?
sizce bu olay suanki durumumla bağlantılı olabilir mi? yani bebekken geçirdiğim bu olayda 3harfli parmağı olabilir mi? :R
InnoCence bebekler melektir insan bebekliği hatırlaya bilse birçok görünmeyene varlığı göre bilir mesela bebek varsa yakınınızda onu izleyin kendi kendine güler arada yada gülümse bunlar diyer ruhani varlıkların habercisidir. bağzen
düşmeniz yada orda olmanızın bir sebebi 3 harfliler olmaya bilir o kadar çok düşünmeyin siz vardır bir hikmeti biryerinizde birşey yoksa sıkıntıda yoktur
çarşamba günleri için banyo yapmak iyi değil derler.
onların temizlik günleri olduğu için doğru mudur?
ruh çağırmak kolay değil aslında geri göndermesi mesela huysuzsa ve intikamcıysa geri dönmeyip zarar verir. ama size zarar vermek istese gelen çoktan görüne bilir bir zarar olurdukuzenimle ruh çağırma olayı yapmıştık bizim evde çocukken muhtemelen o zamandan.
neyse
bu arada sende 3tane var dim? 1tanesi dışı
temizlik imandandır onalrın bizim diye birşeyle karşılaşmadım ben ben 2 günde bir yaparım ama af edersiniz yazmak zorundayım duştan örtülü çıkmakta fayda var gizleyin sıkıntı olmaz dua etmeniz yeterlidir desdur derler buna ama dua daha iyi bir silahtır.
'hayaL maşallah
bal_böceği her yerdeler.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.