Cin

---> Cin

yesil83 en çok o tertemiz kalbini beğeniyorum :)

şimdi internet radyosunda yayın alıcam okuyucam onu

iyiki varsın

---> Cin

yesil83 en çok o tertemiz kalbini beğeniyorum :)

şimdi internet radyosunda yayın alıcam okuyucam onu

iyiki varsın

keske dedigin gibi temiz olsaydi kalbim... cocukkende kalbim beyaz olup sadece siyah noktasi olan, simdi ise tam tersi...

sevindim, dinlemek isterdim, isyerinde olmasaydim dinlerdim ne guzel.
dinlemis gibi hissedecegim.

---> Cin

yesil83 öyle deme kendine kötü görme kendini bana göre çok iyisin seni her ne kadar görmesemde yanımda hissediyorum iyisin iyi allah kolaylık versin üzme kendini :)

---> Cin

tamam. :) sana iyi yayinlar, adminlerden uyari almadan kacayim senin sayfandan :) o degil banlanirsam seni ve bir kac sevdigim kisiyi goremem diye uzulurum :)

---> Cin

AleykümSelam

Cevap yazdım mı bilmiyorum çünkü ne çok fazla yazarım ne de yazdıklarımın hesabını tutarım sadece çoğu zaman unutkan bazen de tembelim.Dönüp bir kaç sayfaya bakmak yerine bu dolambaçlı mesajı yazmayı tercih ettim.Ayrıca eğer konuya 2.msjım ise , raslantı değil sadece 2 defa teşekkür edilecek kadar güzel bir anlatım olduğu içindir.
Sözün özü güzel bir sayfa olmuş , şiirlerinde başarılı , seni tanımak güzeldi vesselam

---> Cin

pitbulljuu allah razı olsun :) yok rahatsızlık değil sevindim saolasın bende

---> Cin

'hayaL evet araştıra bilirsin. tek sözü internette çıkmaz :) ben yazamıyorum böyle bir an oluyor öyle içimden geceni söylüyorum yazma kabiliyetim yok

---> Cin

'hayaL evet araştıra bilirsin. tek sözü internette çıkmaz :) ben yazamıyorum böyle bir an oluyor öyle içimden geceni söylüyorum yazma kabiliyetim yok

ben insanlara guvenirim,araştırmaya gerek yok

güzel sözler söylemişsin...ben yazarım ama okutmam:2:

---> Cin

seni tanimak guzel hocam,
geceleri gec satlerde forumda olman nick le iyi bir butunluk olusturuyor :D

---> Cin

Gece Gece Durmadı Yüreğim Görmediğim Ama Çok Özlediğim Gri Yanım İçin.

Seslendiren Yine Ben Yazan Yine Gri Yanım..

---> Cin

Soluk Alış Verişlerim Bu Kadar Değişmemişti Ve Acımamıştı İçim Bu Kadar.

Yokluk ve Acı Ne Berbat Bir Hastalıkmış Derken !

Seni Sensiz Yaşamak Tüm Sağlık Sorunlarımın Nedeni , Anlıyacağın Gri Yanım Bu Kadar Acı Verirken Görmediğim Birini Beklemek Bir Kurumuş Dalı Yeniden Yeşillendirmek Gibi Saçma Sapan ama Gri.

Yine Yokluğun Düğümlendi Boynuma Ne Uyutuyor Nede Uyandırıyor.

İkisinin Tam Ortası Uyur Gezer Gibi Bir Halim Var Yanlız.

Bekliyorum Seni Görmediğim Elini Uzat Gelmezsem Namerdim ..

---> Cin

Kimine Göre Duygusal Kimine Göre Çok Saf Ama Hep Griyim Aslında ; Önceleri ne çok yeşilim vardı ne çok beyazım

karam yani sihayım dahi yoktu sadece korkuyordum ne bileyimki griye çaldığını hayatın ;

ölmekle yaşamın tam ortasında çok üşüyorum alsana beni , boğuluyorum

---> Cin

Yine çok güzel bi seslendirme çok içten yazılmış sözler..
Allah yüzünü güldürsün Gri Adam...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri