Cin

---> Cin

[MENTION=156005]AyPerisi[/MENTION] güzel yazmışsın :) için hep böylemidir ?

evet öyledir:)bazen kendi gerçeklerimizde kaybolurken bir yanımız anlaşılmamak için mücadele eder bir yanımız çelişkili bir şekilde anlaşılmayı bekler...kalırız ortasında ,işte o an en kötü andır...tercih yapmak istersin kimse anlamasın beni dersin bir sevdiğim anlasın beni diye beklersin ya da mücadele edersin....yani illa ki kesin bir çizgiyi tercih etmekten yana kullanırsın oyunu...gri olma...bak ben her anlamda ya siyahım ya beyazım........:)

---> Cin

haklısın aslında ama ben böyle iyim alıştım ıkısının tam ortası :)

---> Cin

Sınav Stresi Sardı Beni. Değerlimde Yok Gelmeni Sabırsızlıkla Bekliyorum.

Pazartesi Görüşmek Üzere :) Dua Ediniz Bana

---> Cin

Sınavım yani okula hazırladığım tez başarılı bulundu bır hafta sonra diğer sınavlarımd a acıklanır hayırlısı.

bu arada dün benim doğum gunumdü burdan kimse kutlamadı..

---> Cin

!!!! ben görmedim geçmiş doğum günün kutlu olsun..sevdiklerinle nice mutlu yıllara kardeş.

---> Cin

Esradeniz canın saolsun kimse bilmiyorduki ben okuldaydım olsun tşk ederim

---> Cin

Sınavım yani okula hazırladığım tez başarılı bulundu bır hafta sonra diğer sınavlarımd a acıklanır hayırlısı.

bende görmedim ,ömrün uzun sağlıklı mutlu olasın sevdiklerinle birlikte.umarım hayatta yüzün hep güler ve amaçlarına ulaşırsın ..doğum günün kutlu olsun.:)
seni forumdan tanısakta yeni de olsam forumda sana doğum günün için bir güzellik yapmak istedim:)umarım hoşuna gider:)

hayata hep gülümse....:)

Son düzenleme:
---> Cin

[MENTION=156005]AyPerisi[/MENTION] tşk ederim :)

send e gülümse inşallah.

---> Cin

gecmis dogum gunun kutlu olsun cin... 10 gun ban cezam oldugundan kutlamayadim bugune nasipmis

buda sana sitemim olsun ki, 10 gundur hic beni hatirlamamis olman nikimi bir kez bile anmamis olup neden banlandi diye yada nerelerde diye merak etmemen banlanmis oldugumu bilsen bile bir kez bile anmaman beni hayal kiriklkigina ugratti...

siteden banlandiktan sonra sirf senin icin girerim diye dusunuyordum ama artik girmem icin siteye bir nedenim yok seni yanimda hissetmedim hic 10 gun boyunca. banliydim ama siteye giris yapmadan bakabiliyordum...
neyse artik sitede kalmak icin bir nedenim yok. bugun son kez online olacagim... \

selametle

---> Cin

gecmis dogum gunun kutlu olsun cin... 10 gun ban cezam oldugundan kutlamayadim bugune nasipmis

buda sana sitemim olsun ki, 10 gundur hic beni hatirlamamis olman nikimi bir kez bile anmamis olup neden banlandi diye yada nerelerde diye merak etmemen banlanmis oldugumu bilsen bile bir kez bile anmaman beni hayal kiriklkigina ugratti...

siteden banlandiktan sonra sirf senin icin girerim diye dusunuyordum ama artik girmem icin siteye bir nedenim yok seni yanimda hissetmedim hic 10 gun boyunca. banliydim ama siteye giris yapmadan bakabiliyordum...
neyse artik sitede kalmak icin bir nedenim yok. bugun son kez online olacagim... \

selametle

hoşgeldin yeşilcim mesajını okuyunca yazmak istedim...Seni andı Cin ben bazı yorumlarını okudum ve geri dönmen için bekledigini yazdı...bence onları görmemişsin gitmenin dogru karar oldugunu düşünmüyorum

---> Cin

[MENTION=10137]Hayal[/MENTION] sirf ataturk konusuna bir iki sey yazmak istiyorum hepsi okadar. o yuzdende banlarsa banlasin. zaten girmeyecegim bir sitede banli olup olmamak birsey ifade etmiyor.

---> Cin

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hoş geldin ben seni ne kadar bekledim biliyormusun postlarıma baka bilirsin sen yokken pek sohbet bile etmedim sadece bir kaç kez konulara yorum yazıp çıktım.

seni sevdiğimi defalarca kez söyledim tekrar söylüyorum gir yada girme benim için bambaşka bir insansın ve öyle kalırsın.

---> Cin

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hoş geldin ben seni ne kadar bekledim biliyormusun postlarıma baka bilirsin sen yokken pek sohbet bile etmedim sadece bir kaç kez konulara yorum yazıp çıktım.

seni sevdiğimi defalarca kez söyledim tekrar söylüyorum gir yada girme benim için bambaşka bir insansın ve öyle kalırsın.

Ozur dilerim cok sinirli stresliyim kusura bakma ne yaparsin gonul ummadigina kusuyor

---> Cin

canın saolsun canımsın sen benim :) kızma kırmızı olma birdaha neler yaptın sen bakalım.

ne kadar özledin :R

---> Cin

canın saolsun canımsın sen benim :) kızma kırmızı olma birdaha neler yaptın sen bakalım.

ne kadar özledin :R

ben seni cok ozledimde, sen beni daha cok ozlemissindir, ben seni hergun takip ettim. senin sadece baskalarini alinti yaptiklarini yada etiketlediklerini takip edebildim ama gonderdigin mesajlarin hepsini takip etme sansim yoktu. istatistiklerine girip iste alinti etiketlediklerini gorebiliyor ama postalarini goremiyordum banli oldugum icin. gorebildiklerimin arasnida kendimi goremedigim icin 10 gun boyunca uzuldum... :'(
tam senin sinavlarinin bitmesini dort gozle beklerken bitirmene yakin banladim iste...
sinavin iyi gecmis cok sevindim burdan yazamasamda dua ettim.

sohbete gel istersen... birde benim yuzumden sen ban yeme...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri