Cin

---> Gri Bir Adam

begenmene sevindim ama gercekten begendinse kullan lutfen.

simdi yaptigim avatara bakiyorumda, seytan bolumunu birazdaha kucuk tutup dua kismini birazdaha buyuk tutsam daha guzel olurmus ve dua olan tarafi isiklandirsam daha iyi olurmus.... yaparsam buraya eklerim...

---> Gri Bir Adam

yesil83 mutlaka yok el emeği olan her şeyi beğenirim ben eklersin değiştirim sıkıntı olmaz :)
Teşekkür ederim.

ELaSu oldukça fazla duygusalım türk filimlerinde bağzen ağlayan adamım ben :)

HaDeS tşk ederim sayın mod :)

---> Gri Bir Adam

Tamam.....
Degistirmek istedigin heran degistirebilirsin, yani degistirirsen bozulurum diye dusunme deyip konuyu kapatayim fazla SIK bogaz etmeden :)

---> Gri Bir Adam

yesil duymamış olayım ne sık boğazı estafurullah sen yaparsan değişirim yoksa kalır böyle :)

---> Gri Bir Adam

Durduk Yere Çabalayışlarım , Karamsarlıklarım üst üste biriken Sıkıntılarım Çok Ağır Olmaya Başladı Bu Aralar..

Kafam Allak Bullak Kalbim Bin Parça Hani Sevgi,Aşk Ne Kadar Uzak Bana Tuzak Diye Korkuyorum Aslında Şöyle Bağıra Bağıra Sevdiğimi Söylemek isterim oysa..

Ne Yazıkki Olmayacak Sanırım..

Sol Yanım Aç Kaldı susuz Beynim ise Suspus.

Gelicek Diyor İçimden Bir Ses Gelse Diyorum Bir gelse Hani Birisi Çıkıp Seviyorum Dese

---> Gri Bir Adam

Demekki zamani var canim kardesim... Gelipte karma karisik bir ask olacagina, zamaninda gelsin, berrak ve tertemiz bir ask olsun.

---> Gri Bir Adam

yesil o zaman ne zaman olucak merak ediyorum yoruldum

'hayaL gri adam çok gitti hani deniyorum olmuyor soğuyorum hani zorluyorum da olmuyor ben gittim kapısına dayandım açmıyor kapıyı :)

---> Gri Bir Adam

O zaman yanlış AŞK'lara gitmişsin...Belki sadece Gerçek AŞK'a (iLahi AŞK'a ) gitmeLisin...Beşeri AŞK'lar kesmiyor seni demekki

---> Gri Bir Adam

'hayaL istihare yapıyorum eskiden her seviyorum diyene kanıyordum inanıyordum zamanla bu nasıl iş arkadaş dedim bugün beni sevdiğini söylüyor ben ayrılsam 1 ay sonra başka birisine söylüyor. sonra birgün bir darbe yedim aklım başıma geldi :)

allahım dedim benim göz yaşımı fazla akıtma böyle şeyler için ben safım,aklım ermez kim ney bilmem yardım et dedim o günden sonra pek olamıyorum hani üzeülsem bile 2 gün sonra normal bir hayat devam edıyor yolda bile görsem görmemiş gibi oluyorum

arkadaşlarım bile donuksun bu nasıl bir duygudur hemen toparlanıyosun felan.

ya ben bir hata ediyorum yada kader, yada kimse yok olmayacak.

ilahi aşk o aşkların en büyüğü o olmazsa ben nederdimki.

---> Gri Bir Adam

Herşeyin bir zamanı vardır, acele etmemek Lazım..demekki zamanı değil daha, Hem bu devirde gerçek aşk biraz zor buLunur, bence aşkla fazla kafa yorma derim )

---> Gri Bir Adam

'hayaL 18 yaşından bu yana böyleyim 27 olucam nasip olursa. beklerim hayırlı olanı tabikide hayırlısı :)

---> Gri Bir Adam

Aman aşk dedigin ne ki kalp agrısı sadece) Hayırlısı olsun hakkında tabi

---> Gri Bir Adam

'hayaL kalp ağrısı değil aslında kötü aşk kalp ağrısı yapar

hayırlı inşallah dediğimiz gibi :)

---> Gri Bir Adam

bosver, agrisiz basini agritma!!!...
bunu ben yazmistim (sitedede mevcut zaten) pek guzel degil ama... senin suanki konuna uygun olacagini dusundum.

ASK

Ask oyle bir mubtelaymis ki
gurur bile kalmazmis insanda.
Bin defa gitsende ask kapisina
ilk defa gidiyormus gibi herdefasinda.
Kapansada yuzune kapilar.
Bir umuttur ask
Belkilern yasandigi yarinlarda...
Bitmez asla umut
Bitmeden bu sevda

---> Gri Bir Adam

yesil :) yüreğine sağlıkk

ağrısın başım ağrısın artık hayırlısıyla tabiki :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri