Cin

---> Cin

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] iyi geçti canm benım ıkı dersten kırık aldımda onalrda basıt ders aa alırım yaz okulunda sohbete gelıyorum :)

---> Cin

[MENTION=155270]Cin[/MENTION] maviler yildizlar filan yakismis, birde siteye gelsen gorsek seni :)

---> Cin

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] Geldim Canım Geldim okuyamadım heyecandan mazur gör olurmu. değerlisin.

---> Cin

Ders calismaya baslamadan once dinledim. Coook guzel Olmus yuregine saglik. Benim icin yaptigin yorumlarda cabasi. Cok duygulandim inan dinlerken. Cokta mutlu oldum. ALLAH herdaim yuzunu guldursun canim kardesim. Seni coook seviyorum canim benim [MENTION=155270]Cin[/MENTION] :)

---> Cin

[MENTION=151958]yesil83[/MENTION] hak ediyosun canımsın allah zihin açıklığı versin. :) bende ders çalışcam biraz. görüşürüz

---> Cin

[MENTION=156647]duyguMuhtar[/MENTION] tşk ederim bende memnun oldum mutlu ettiniz ziyaretinizle.

---> Cin

baska turlu sevmistim... baska turlu.... yuregine saglik.

[MENTION=155270]Cin[/MENTION], cok guzel :'(

benimde bittigim an bu andir...

---> Cin

[MENTION=155270]Cin[/MENTION]
Bende astroloji ve bilinmeyen konulara ilgi duyarım senin gibi
İyi birisin, sakinsin, insanlara davranışların çok güzel
Tanıdığıma sevindim :)

---> Cin

[MENTION=54437]ashli[/MENTION] tşk ederim bu aralar pek ilgilenemiyorum çalışıyorum ondan dolayı yoksa vaktim olsa güzel yazılar yazarım 500 sayfalık kıtap dahı yaparım ama vakit meselesi bunun yerıne dini yazılar yazıyorum o yazıalrıda okuyolar tabikide kıtap olucak inşallah nasip olursa. bakalım.. daha gencim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri