Cin

---> Gri Bir Adam

differentgirl : Tşk ederim bende memnun oldum hoş geldiniz.
Rock SouL hoş geldin kardeşim emin ol senide tanımakda güzel :)

---> Gri Bir Adam

selamun aleykum cin kardesim, nasılsın?

yanımda ablam. ama sizi nasıl tanıstıracagım hic bilemiyorum. biliyorsun ozel mesaj sistemi yok.

---> Gri Bir Adam

yesil aleyküm selam evet çok selam söyle benden nasıl iyidir inşallah :) sen nasılsın aman bildiği herşeyi, söylemesin :D bağzen susmak gerekiyor o anlar beni

---> Gri Bir Adam

yesil keşke görüşme fırsatı olsaydı olsun gönüller bir olsun :)

avatarım urkucuymuş bır ara değişilim senle beraber

---> Gri Bir Adam

:) tamam. ben sana demistim. Gerci dikkatli bakıldıgı zaman surenın seytanı hapsettigini gorurlerdi ama :) sen beni bekleme, sen degis ben 1 ay giremiyorum. girip cıkıyorum.

selametle

---> Gri Bir Adam

Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmez haldeyim hem korkuyorum hem ise heyecanlıyım aslında hem kurtuluşum da ola bilir hem ise batışım bilmiyorum.
hep istediğim aşk kapımı çaldı inanıyorum aslında ama korkuyorum uzaklaşmakta istiyorum tekrardan yıkılmak da istemiyorum bulanık haldeyim şimdi.
elimi ona uzatsammı yoksa sırtımımı dönsem bilemiyorum
ne üzmek istiyorum nede üzülmek.

---> Cin

Memnun oldum dostum , sayfan hayırlı olsun.
İsmini belirtmemişsin , nasıl takdim etmemi istersin :) ?
"Gri" mi diyeyim, "Cin" mi ?

---> Cin

Yine başlamadan bir ilişki daha bitti :) anlamıyorumki doğru biri yokmu.

---> Cin

Bu Aralar O Kadar Çok Sıkılıyorumki Ne Sol Var Ne Sağ İçim Bile Bulanık Bir Halde Griye Dönüyor.

Karmaşık, Dağılmış Gibiyim Sanki Hani Nasıl Söylenir Bilmiyorum Hep Bir Şeyler Eksik.

---> Cin

Kültürlü yaratıcı insanları görmek güzel, seni tanıdığıma memnun oldum, hiç sıkılmadan okudum dinledim paylaşımlarının devamını bekliyorum, bizlere bu fırsatı sunduğun için teşekkürler :)

---> Cin

Gözde' beğenmenize sevindim. bende inşallah tabiki inşallah gelir nasipse.

---> Cin

Sizi tanıdığıma memun oldum ....Kendinizi açık ve net anlatmışsınız teşekkürler..

---> Cin

eslem61 tşk ederim bende mutlu oldum daha iyi yarınlar olur inşallah

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri