Sana helel olsun diyorum. Süper bir medeni cesaret örneği sergilemişsin. Teşekkür ederim.ay nerden biLdin cakaL oLduqunu abi aynı cakaLa benzio
adamı gördümmü uykum faLan kacıyor
betüLcüm o Lafı heryerde söylerim..
bir oLya daha anLatıcam
gecen gün bakırköy 4. peronda otobüs bekLemekdeyim dengezis insanLarda var tabi bir türbanlı bayan geldi sırada durmadı ama yeri bell kadının durcaqı yer cok qüneşli kadında yaşlı falan sen acık olan bayan TÜRBANI KAFANA TAKMIŞSIN AMA İNSAN OLMAMIŞSIN diyince benim kafam attı sende oranı acmış ama medeniyetLi oLamamışsn dedim tabi Laf atışması başladı herkez bendn yana ama o acık bayanLarn coqu o bayandn yana tabi bayan denirse
yani anlıycanız bu türban sorunu cok fazLa büyüdü siz türbana diL uzatanLar gidin kendi cöpLüqünüzde ötün ister nişan taşında doLaşırız ister esenyurttun en kuytu yerinde kimseyi tınLamaz..
ßoşuna bana demiyorLar birqün cukuru boyLuycan diye hemde b*k cukurunu
cok cesaretLi oLup insanLara istediqimi söLerim TÜRBANlı olmam buna engel degil
Hea solid'in anlamı da soytarı hatta ondan söyledin değil mi?Kıvırma şimdi yok nickinin anlamıymış falan diye.
Eğer Ayşe Arman soyunduğunda "Soyunan gazeteci mi olur" vs. yorumlar yapıp da kapalı gazeteciye tepki gelince de tahammül edemiyorsanız karşılıklı bir saygısızlık vardır.Açıkların büyük bölümünün kapalılara saygı duymadığını biliyorum(dışlıyor demiyorum saygı duymuyor diyorum) fakat şu da gerçek ki kapalıların da büyük bölümü açıklara veya mini etek vs. giyenlere saygı duymuyor.Bak şimdi sen de bir karşı görüş duydun,yaptığın saygısızlıkların haddi hesabı yok.Saygı beklemeden önce göstermek de lazım kaç sayfadır demeye çalıştığım.
©ﻕΞתς яΞiš;1718063' Alıntı:Birgün bu yorumları okurken bilgisayar başında ölecem solidin sayesinde...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.