Buyrun Ayşe Arman ve yorumlarınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Buyrun Ayşe Arman ve yorumlarınız.

Ayşe Arman gibilere ahirette çok ihtiyac duyulacak.Yazsın kendi egolarını tatmin etsin.Biraz da 'odun' lazım ahirete

gazetecilik tarafsız olmalı bence.sonuçta seni her kesimden insan okuyo ve okurlarını rencide etmeye hakkın yok.

Yine solid snake , yine mideme kramp sokan yanıtlar... Senin yüzünden mide fesatı geçirecem be...

©ﻕΞתς яΞiš;1707450' Alıntı:
Yine solid snake , yine mideme kramp sokan yanıtlar... Senin yüzünden mide fesatı geçirecem be...

Ne yapsın abisi...
O da bilindik ama alışalamadık(alışalamayacak) özenti gençlerinden..

Olacak olacak...Umudum var...Herşey düzelecek...Değil mi_?

ya bu gazeteciliğin tarafsızlığından dem vurulacak konu değil aslında.
köşe yazısı yazmış tarafsız olmak zorunda dğeil elbet
ama
bizde kek gibi inanıp boyun eğmek zorunda değiliz:)
eleştiririz, acımayız hemde :11:

İstersen çarşafla dolaşsın,kapansın, eğer o giydiğini kaldıramadıysa, onun içindeki duyguları hissemediyecek kadar aciz bir insandır.
Mahallelerde dolaşmak kolaydır, birde üni. ye gitsin yada devlet dairelerin de çalışmaya çalışsın, askeri alanlara girsin nden oraları ugrama geregi duymuyor?
Baskının olmadığı mekan insan istediğini yapar çıplak, yada kapalı dolaşır, bunu yapmak kolay tabii :)
Baskıya ugramışmış, eminim o kendi mahallerinde dolaştıgında kötü bakan gözlere çok maruz kalmıştır,bu dile getirmemiştir, bu insanların oyun politikaları böyledir

tesettürlü "Ayşe Armanın" "Haşamalı" hali :)

Hakkı Yalçın'dan baska yazar tanımam gazetecilerin alayının dibine kibrit çöpü (H)

tesettürlü "Ayşe Armanın" "Haşamalı" hali :)

ay bu ayşe arman deniLen kadınmı hahaha

diLenciye benzamiş tabi onada bu yakışır tipine mcx :D

anLaşıLmışdır eminimki

böyLe insanLar sayesinde cehennemde yer kaLmıo saoL ayşe armancık :)

resimlerdeki kişi ayşe armana hiç benzemiyor makyaj mı yapmamış ve kilo mu almış : S

©ﻕΞתς яΞiš;1707475' Alıntı:
Düzelecek mi ? Hiiçççç sanmıyorum ablası :)

Kendinizi direkt "düzgün insan modeli" olarak çizmişsiniz bakıyorum.Eğer düzgün olmak sizin gibi olmaksa yaşasın tuhaf olmak.

Ne yapsın abisi...
O da bilindik ama alışalamadık(alışalamayacak) özenti gençlerinden..

Olacak olacak...Umudum var...Herşey düzelecek...Değil mi_?

Özenti mi?Ben kendi istediğim gibi yaşıyorum,kimseye özenmiyorum ki.Sizler gibi dedeme,dedemin dedesine benzemeye çalışmıyorum.

Herkesin işini gücünü bırakıp türbanlılarla ilgilendiğini,her saniye rahatsız olduğunu falan zannediyorsunuz gerçekten komiksiniz.Dünyanın merkezinde değilsiniz,sanki herkesin işi gücü yok türbanlılarla uğraşıyor.Siz açık giyinen kadınlara istediğinizi söyleyin,sonra bir türbanlıya laf gelsin bas bas bağırın,acındırmaya yatın hemen.Saygı,hoşgörü deyip duruyorsunuz da siz de biraz gösterin önce onu.

Kendinizi direkt "düzgün insan modeli" olarak çizmişsiniz bakıyorum.Eğer düzgün olmak sizin gibi olmaksa yaşasın tuhaf olmak.

Özenti mi?Ben kendi istediğim gibi yaşıyorum,kimseye özenmiyorum ki.Sizler gibi dedeme,dedemin dedesine benzemeye çalışmıyorum.

Herkesin işini gücünü bırakıp türbanlılarla ilgilendiğini,her saniye rahatsız olduğunu falan zannediyorsunuz gerçekten komiksiniz.Dünyanın merkezinde değilsiniz,sanki herkesin işi gücü yok türbanlılarla uğraşıyor.Siz açık giyinen kadınlara istediğinizi söyleyin,sonra bir türbanlıya laf gelsin bas bas bağırın,acındırmaya yatın hemen.Saygı,hoşgörü deyip duruyorsunuz da siz de biraz gösterin önce onu.

Bizim gibi istesende olamazsın zaten..

Bizimkisi dedelerin dedesine özenmek değil,,inandığımızı uygulamaktır..
Üstelik dedemin dedesine özenmektende gocunmam... Bilakis onlar gibi olabilmek için canımı veririm..

Bugüne dek açığı da vardı kapalısıda...Bugüne dek türbanlılar açıklara baskı yapıyor diye duydun mu_? Olayın başlama noktasına git istersen..Olayı başlatan açıklar mı kapalılar mı_? Eğer bana tesettürlüyüm diye zulüm edilirse,,elbetteki benimde konuşma hakkım var..
Bizim kimseyle derdimiz yok vesselam...İster çıplak gezin,ister dekolteli..
Karşı mahallenizdekilere!! karışmayın yeter...!!! Kendi çöplüğünüzde ötün dostum...

solid yapma Allah aşkına ben açık bir insan olarak kapalıların üstündeki baskıyı hissediyorum yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri