Buyrun Ayşe Arman ve yorumlarınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Buyrun Ayşe Arman ve yorumlarınız.

Bizim gibi istesende olamazsın zaten..

Bizimkisi dedelerin dedesine özenmek değil,,inandığımızı uygulamaktır..
Üstelik dedemin dedesine özenmektende gocunmam... Bilakis onlar gibi olabilmek için canımı veririm..

Bugüne dek açığı da vardı kapalısıda...Bugüne dek türbanlılar açıklara baskı yapıyor diye duydun mu_? Olayın başlama noktasına git istersen..Olayı başlatan açıklar mı kapalılar mı_? Eğer bana tesettürlüyüm diye zulüm edilirse,,elbetteki benimde konuşma hakkım var..
Bizim kimseyle derdimiz yok vesselam...İster çıplak gezin,ister dekolteli..
Karşı mahallenizdekilere!! karışmayın yeter...!!! Kendi çöplüğünüzde ötün dostum...

Biliyorum,istesem de olamam:D:D

Tamam onlara özendiğini kendin söyledin,bu durumda beni özenti yapan nedir?Ben kimseye benzemek için kasmıyorum kendimi,ben kendimim.

Kapalılar açıklara baskı yapmıyor,nedeni de devletin yönetim şekli.Şu an burası da İran gibi olsa yapılırdı eminim.Kapalılara yapılan baskı da belirli bir kesimden geliyor,yani 100 insandan 1'i çıkıyor laf ediyor diye bunu büyük zulümler gibi göstermeye gerek yok.Eğer bu kadar da çok rahatsız oluyorsanız hiç dolaşmayın Nişantaşı vs. yerlerde.Kimseyle derdimiz yok diyorsun ama daha önceki sayfada soyunduğu için Ayşe Arman'ı eleştirmiştin,gazeteciliğine yakıştıramamıştın.Şimdi biri dese türbanlı gazeteciye kapalı gazeteci mi olur diye olay çıkar burada.Yani siz soyunana saygı göstermeyip de böyle laflar edip kendinize gelince bu kadar titiz olmayın.

solid yapma Allah aşkına ben açık bir insan olarak kapalıların üstündeki baskıyı hissediyorum yahu

Baskı belirli bölgelerde var yok değil,yok demiyorum da.Fazla abartılıyor ama bu konu,sanki bütün açıklar birleşmişte işini gücünü bırakıp kapalıları eziyor gibi bir hava yaratılıyor.Türbanlıların baskı konusunda gerçekten haklı olduğunu düşündüğüm sadece bir üniversite olayı var.Bu saçma bir ayrımcılıktır ve bu konuda da sonuna kadar desteklerim ama bunun dışında öyle kapalıları engelleyen dev bir baskı yok.Belirli bir kesim yapıyor diye tüm açıklar dışlıyor anlamına gelmez.

Hayır ben anlamıyorum siz neden bu solid insanını kaale alıp kendinizi yoruyosunuz ki ?? Onunla sizin aranızda kocaman bir fark var :)

Büyümen gerek dostum..

Ve öğrenmen gerek..

Lafa gelince hepiniz konuşmayı bilirsiniz..

Hayır,hayır aklıma gelenleri yazmayacağım...

sABIR iyidir iyi:..

©ﻕΞתς яΞiš;1711330' Alıntı:
Hayır ben anlamıyorum siz neden bu solid insanını kaale alıp kendinizi yoruyosunuz ki ?? Onunla sizin aranızda kocaman bir fark var :)

E tamam,kaale alıp kendini yorma o zaman?

©ﻕΞתς яΞiš;1711335' Alıntı:
Yeğenim hep bana kızdığında ben bişey söylediğimde sinek mi vızıldadı der. Yeğenimin dediğinden

Şey aslında o öyle değil...

Sinek değilde başka bi gruptan olanlarla ilgili bi laf var...

Yok yok demicem...
İçimden şeyettim p:

©ﻕΞתς яΞiš;1711335' Alıntı:
Yeğenim hep bana kızdığında ben bişey söylediğimde sinek mi vızıldadı der. Yeğenimin dediğinden

Ah ah deme çok koydu bu da şimdi:D:D Ne laf söyledin bee acayip utandım şimdi bak:D:D

Neyse gülün gülün,toplumda ve dünya genelinde o muameleyi gören ben değilim nasıl olsa.Burada gülün istediğiniz kadar:D:D Burada tatmin olun istediğiniz kadar,sanal alemde

Neyse gülün gülün,toplumda ve dünya genelinde o muameleyi gören ben değilim nasıl olsa.Burada gülün istediğiniz kadar:D:D Burada tatmin olun istediğiniz kadar,sanal alemde

Ne oldu bilader..Sayfaladır ayrı muamele yok diye avazlanıyordun...

Bir anda düşüncelerinmi değişti d:

Genel alemde de tatmin ediyoruz kendimizi sen dert etme..
Davamız her alemde davamız dostum... (;

Ne oldu bilader..Sayfaladır ayrı muamele yok diye avazlanıyordun...

Bir anda düşüncelerinmi değişti d:

Genel alemde de tatmin ediyoruz kendimizi sen dert etme..
Davamız her alemde davamız dostum... (;

Ayrı muamele yok değil iki taraflı diyordum ki üstteki yorumlarınıza bakarak görebilirsiniz bunu,saygısızlığı başlatan ben değilim.

Genel alemde tatmin edebilseydiniz burada buna ihtiyaç duymazdınız.

kiLitleyeyimmi konuyu

yoksa kapatacakmısınz ?

Ayrı muamele yok değil iki taraflı diyordum ki üstteki yorumlarınıza bakarak görebilirsiniz bunu,saygısızlığı başlatan ben değilim.

Genel alemde tatmin edebilseydiniz burada buna ihtiyaç duymazdınız.

Yorumlarınızda dediğinizi ve demek istediğinizi gayet iyi anladık...

Genel alem,sanal alem...Farketmez..Heryerde savunurum..Heryerde savaşırım..
Genel alem,sanal alem..Frketmez..Heryerde konuşurum..Gerekirse heryerde sustururum..!!!!

Yorumlarınızda dediğinizi ve demek istediğinizi gayet iyi anladık...

Genel alem,sanal alem...Farketmez..Heryerde savunurum..Heryerde savaşırım..
Genel alem,sanal alem..Frketmez..Heryerde konuşurum..Gerekirse heryerde sustururum..!!!!

Ben görmek istediğimi,anlamak istediğimi tam olarak anladım zaten bu konudan.Siz kendinizden farklı olanlara saygı duymuyorsunuz,sonucunda da büyük saygı bekliyorsunuz.Buyrun tamam devam edin,emin olan göreceksiniz(!) o saygıyı.

Ben görmek istediğimi,anlamak istediğimi tam olarak anladım zaten bu konudan.Siz kendinizden farklı olanlara saygı duymuyorsunuz,sonucunda da büyük saygı bekliyorsunuz.Buyrun tamam devam edin,emin olan göreceksiniz(!) o saygıyı.

EyvAllah EyvAllah...
Rastgele..

görmek istediğimi görücem diyerek girerseniz zaten burdaki konulara, bu tartışma değil başka bi şey olur=) lafını karşındakine benimsetme yarışı olur mesela.
Öbür yandan, seninde gördüğünü sandığım gibi açıklar, yani bizler, normal olarak görülüyoruz. Yani şuan normalliğin kıstası bu konuda AÇIK OLMAK. Eh geri kalan taraf yani karşı mahalle sakinleri ne oluyor? normal olmayan =) ve bu normal-olmayan diye adlandırılan güruhu sürekli çizginin dışına itme eğilimi var çoğu insanda, illaki kapalılarda da var açıkları eleştirme ama bir tarafta ötekinden fazla, hemde çok çok fazla ve çok çok ağır. Ayrıca şunu biliyoruz di mi? açıkları eleştiren kısım, yani eleştirmekten ziyade pis gözle bakan kısım YOBAZ kısımdır ve o insanları kmseler sevmez zaten. Yani burda kötü olan tüm kapalıları hedef alıp öyle şeyler yazmış olman, en azından benim nezdimde.

BeyLeR Türk İnsanı Bu Güzel Dinini Her ŞEye Alet Ediyor bundan Kaçınmak Gerek

Snake sen diosunki şuanda türbanLıLara baskı yok geL yavrum yanıma san abaskının en aLasını qösteriyim örnek patronum adam türbana neLer söLemedi ermeniLer takıyor sen neden türbanLısın
müsLümanlık örtmekLe deiL dedi açmakLamı müsLüman oLcam şuan caLıştıgım yere acıkLarda geLiyor kapaLılarda ama bir fark var türbanLı bayanLara daha cok fiyat ve cok kötü muameLe yapıLıyor ya acıkLara onLara %50dnde cok indirim ve cok iyi bakım yapıLıyor bunun farkı ne dersen dışLama var emin oL biz dedeLerimizin dedelerine özeniyorsak eger saygımızdandır sizin gibi saygısızLıkdan deiL özenti deiLsen sacın neden uzun? bayanLara özentiLikmi yaptın?
kapak oLsun sana bunLarda...
Türbana eL uzatanın eLi kopsun..
NOKTA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri