Buyrun Ayşe Arman ve yorumlarınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Buyrun Ayşe Arman ve yorumlarınız.

İlk sayfada Ayşe Arman'ı soyunduğu için eleştirmiştin,gazeteciliğine sığdıramamıştın.Şimdi de saygı duyarım diyorsun,hangisi doğru?

Peki Genç Reis eğlen sen kendi çapında:D

İlk sayfada Ayşe Arman'ı soyunduğu için eleştirmiştin,gazeteciliğine sığdıramamıştın.Şimdi de saygı duyarım diyorsun,hangisi doğru?

Peki Genç Reis eğlen sen kendi çapında:D

Soyunarak prim yapmaya çalışan ,'gazetici'ye saygı duymam.!!
Gazeteciliğin bir onuru vardır...

Bilmem,Spook Girl'le çocuk çocuk şeyler yazıp sırıtıyordunuz da eğlendiniz mi merak ettim.Yorumu derken hangi yorumdan bahsediyorsun?Sen yorum falan da mı yaptın:D:D

Sırıtan kardeşim senin değer yargılarınla bir oynarım bana bi daha yorum falanda mı yaptın diyemezsin darmadağın olursun sen kim oluyosunda bu sözleri bana karşı kendinde söyleme cürretinde buluyorsun şimdi beni naralandırma senin benim sözlerimden anlama seviyen alçaksa yazdıklarımdan tabi bişey anlamazsın sen git öğretmenlerine sor ne demek istediklerimi tamam mı?
Bi daha da karşıma geçip şahsıma bişey yazma anlamayıp kendi zihninde kelimeler kurarak...

O saray soytarısına yorumu bile çok gördüm diyerek ne demek istedim sence o hmm..Sonundaki " :D" bu işareti kastediyorsan anlamlı söz söyleyerek o gülme işaretiyle birazda eğlenceli duruma getirdim şimdi başlatma beni Türkçe ders öğretmeye sana..

Anlatabildimmi anlamadıysan zaten bu lafın altında kalmak istemeyip şimdi bişeyler yazıp kendini haklı çıkarmaya çalışırsın peh peh...

Son düzenleme:

Sırıtan kardeşim senin değer yargılarınla bir oynarım bana bi daha yorum falanda mı yaptın diyemezsin darmadağın olursun sen kim oluyosunda bu sözleri bana karşı kendinde söyleme cürretinde buluyorsun şimdi beni naralandırma senin benim sözlerimden anlama seviyen alçaksa yazdıklarımdan tabi bişey anlamazsın sen git öğretmenlerine sor ne demek istediklerimi tamam mı?
Bi daha da karşıma geçip şahsıma bişey yazma anlamayıp kendi zihninde kelimeler kurarak...

O saray soytarısına yorumu bile çok gördüm diyerek ne demek istedim sence o hmm..Sonundaki " :D" bu işareti kastediyorsan anlamlı söz söyleyerek o gülme işaretiyle birazda eğlenceli duruma getirdim şimdi başlatma beni Türkçe ders öğretmeye sana..

Anlatabildimmi anlamadıysan zaten bu lafın altında kalmak istemeyip şimdi bişeyler yazıp kendini haklı çıkarmaya çalışırsın peh peh...

Vay vay vaay sesimiz çıkıyor bakıyorum :D:D Cidden darmadağın oldum ya ne döktürmüşsün :D Ya evladım bir git güldürme beni,git öğretmenlerine sormuş :D
Ne haklısın ya ben de senin bu yazdığına çok bozuldum ya zaten altında kalmamaya çalışacağım:D:D Aah ah,seninle gerçekten burada haklılık tartışması mı yapacağımı düşünüyorsun:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri