Burak'amıyorum ki Seni.

---> Burak'amıyorum ki Seni.

Hacı ölümüne terliyorum
Sıcakları dibine kadar yaşıyorum yani..Hiç yürüyüşe gidemediğğime pişman değilim yani abi acısını gece çıkartıyorum çünkü..
Bugün az yemek yedim yanai yedim de ölcülü değildi rasgele..Değişik uzun zamna sonra kontrollü yemedim..Neyse kısacası suan açım.
Burak murak da yok aklımda hacı ne olucak adamın sesini duyduğum mu var ki aklımda felan olsun.Aramıyor da hiç eşoğlusu la bari sen ara fakiriz işte..

Keşke 30 olsam ' filmi ne güzeldi ...
Mutlu bir sondu..:(
Keşke bende simdi 30 olsaydım :/

Moderatör tarafında düzenlendi:

Almanya Almanya ALmanyaa..<3

Ben oraya gitmek istiyorum.
Orda yaşamak istiyorum sadece iki yılcık.
Sonra dilini öğrenmek istiyorum.
Ondan sonra memleketime gelmek istiyorum.Ama su Almanyayı görmek istiyorum ya.
Benim en kısa zamanda bir almanca kursuna,pasaporta,turist vizesine vee bunları yapmam için kocaman bir zaman ve paraya ihtiyacım var.
Bu arada Pikaçu (keramettin/kerem) ne kadar yakışıklı olmuş öyle..En son gördüğümde yaşlıydı ama şimdi dizi için zayıflamış,saç-sakal felan yapmış cok yakışıklı olmuş len..
Ramazanda diyetime devam etmeye çalışcam..
Bilgilendiriyim..
-İftarda : Bir bardak su ile iftar açtıktan sonra çorbamı içip yanına bir dilim ekmeğimi yiyicem.Sonra da yanına ilave olarak birşeyler daha yiyip (peynir-domates felan veya varsa meyve) kalkıcam yarım saat (tv veya bilgisayarda takılıcam artık) sonra ana yemeğim olan sebze yemeği (fasulye (kuru veya ayse kadın farketmez:)),bezelye .. vs) veya et yemeğim pilavımı yiyicem.Haa bol salatamı unutamam ben onla doymayı düşünüyorum. Sonra 1 saat veya 2 saat sonra yoğurttur meyvedir ek olarak yiyeceğim şeylerden sonra sahurda da cok iyi bir şekilde kahvaltı yapıcakmışım..(yumurtasıdır,peyniridir,hıyarıdır) en zengininden ve en az ekmeklisinden..Sonrası ALLAH kerim ulan inş doyarım ha..Haftada iki kere tatlı hakım olduğunu söylemeden geçemicem..Başka neler planladım bugün su yatay geçiş işlemlerini yapmam gerek sonra da bu almanya hayalime bir çözüm bulmam gerek felan filan yani..Öyle işte..

Herkese hayırlı Ramazanlar..

İlk orucuma başladım..Hadi hayırlısı..
Ama bugün cok kötü bir gündü ya nedense bir patladım ben diyetimi yapamıcamdan mı korktum nedir sabah annem temizlik yapıyordu bende yardım ediyim dedi kadın bana dedi ki sandalyeleri sildim sende durula onları dedi annemin klasiğidir temizlikten anlamadığım için cok zor işlere sokmaz sonra annem dedi ki abinler iftara gelicek bir kişinin iftarı geç misafir olarak bile gelmesi diyet yapamamaya işaret ve bende korkuyordum diyet yapamıcağımdan çünkü bu ay hiç kilo veremedim geçen ay bir kilo verdim her an diyeti bıraktım bırakıcam modundayım bir de ramazan girdi ya işin içine o kadar aç kalıcam daha sonra nasıl kendimi tutucam diye düşünürken bunu duyunca bir sinirlendim annemde tam fırça atcak bahane bulmuşken bende patladım banane yapmıyorum ya ben senin ayak işlerini mi yapıcam dedim gittim aldım elime bezimi en önem verdiği yere mutfAğa gittim temizledim hep de trip attım annemde ne yapsın yumuşadı tabi ama ben trip attım durdum ama valla cok bunaldım ya temizlik yaparken tabi depresyon hali o an başına gelen değil de son bir kaç ay da başına herşeyi düşündüm ağlıcaktım valla sinirden..Dellendirdiler yani beni..

Hiç sevmiyorum ama bunu ya sen içine at at dayan dayan sonra bir patla..Ağla ağla dur..Ama olsun ne yapalım her olayda anında ağlamaktansa böyle içine atmak da iyi çünkü sabrediyorsun,ümitleniyorsun,olur diyorsun o an düşünüyorsun ama ağlarken öyle olmuyor ben ağladıktan sonra herşeyden vazgeçiyorum..Hatta ağlarken de öyle düşündüm bak o kadar bu hale geldim şimdi ağladım diye diyetten vazgeçersem ne yaparım felan dedim..Bakma aslında benim diyetimin tek nedeni azcık kendi eski halime dönmek sonrası da sinir olduğum inatlaştığım birine başarılı biri olduğumu göstermek..İstersem yapacağımı tembel veya yapamayacağı için kaçan ama bunlara kulp bulan biri olmadığımı göstermek ben çünkü konuşarak başarmayı değil de susup başardığımı göstermek istiyor..Konuşarak herkes doktor,astronot ama iş yapmaya gelince yapılmıyorsa orda bir problem var işte..Ben cok konuşmazdım böyle hayaller kurmazdm o yüzden o kıza da hayalimi anlatırdım sadece kendi hayalimi sonra susardım ayriyetten ben cok yakışıklı biriyle evlencem ya da ben böylee bir iş kadını olcam felan demezdim..O yüzden inadım ben dediğimi yaparım demek..Ben ona bir tek burakı istediğimi ve burakla evlenmek istediğmi söyledim onun içinde çabalıyorum görüyorsun..Ama merak etme ben bu iddaiyı kazanmasam da sorun yarattırmamak için burakla kanka oluyorum evliliğini bile görücem ama onun buraka yakın olamadığı kadar yakın olup Arkadaşı olucam..Böylece herkes eskiyi unutcak..
Abi kısacası Yapcam diyorsam yapacağım..ALLAH dışında hiç birşey engel olamaz bana istemem yeter..(İnş bu huyumdan vazgeçmem çünkü böyle şeyleri birine anlatınca ya da böyle yazınca nazar değiyor ya da büyük konuşmuşum gibi bozuluyor..)

Bebeğim..
Sahur yemeğini hazırladım,çocukları da doyurdum,bulaşıkları da yıkadım geldim işte..
Uykum var..
Aman neyse anlatck birşeyim yok demek ki yoksa yazardım şimdiye kadar..
Hadı Hayırlı Ramazanlar sana..

İmza olarak eklicektim de ekleyemedim dur bakalım eklicem..

Bu kendimden cok başlarını düşünüp de durmamdan kaynaklanıyor (99-110a kadar çıkan süre) onun dışındakilerin hepsi bana doğuştan gelen bir özellik..
Ama inadım var len zayıflıcam zayıflıcam..4 ayda bir seneki önceki halime döndüm..Daha da sıkıp insana dönücem artık..ayy nasıl günlerdi o günler..Sınav döneminden sonra gözümü açışım felan..Bütün bana yapılan kötülükleri düşünüp düşünüp bu kiloya çıktım ben..Ama ne berbat,ne yalan hayat yaşamışım be..Hemen eski halime..Yine tombik ama obez olmayan tatlı tombik olmak istiyorum ilk sonra da insana dönmek istiyorum..Sa lakları da tınlamıyorum artık hiç biri sağlığımdan önemli değil..ALLAH'ından bulsunlar köpekler..

Abi buraya da küfür yazıyom çıkıyor bir Sa lak diyom çıkmıyor ya ne garip birşey..

Abii bir erkek bir kıza ors..,kasar felan diyorsa doğrudur hacı doğrudur..
Yok benim yakın arkadaşım..
Yok ben onun herşeyimi bilirim demeyin..
Çünkü erkek biliyor o kızın bir erkeğe nasıl kur yaptığını,fırsatını bulduğunda nasıl dudağına yapıştığını o biliyor kafasının nazlanmak adı altında yavşdığını..
Diyoruz ya biz erkeklerin aklı hep oraya çalışıyor ahh çalışıyor bazı kızlar ya direk veriyor bazıları da nyeti olmadığı halde bir selamını aldırana kadar yaptıkları nazı havayı görsen kırk yıllık tanınmış köprü kızı sanar çok tnaınmış sanki herkes onun peşinde..
Çok dellendim çok..
Ama yemin ederim anladım bu erkkelerin bize hep öyle dediğini..
Abii çünkü çok gtümüz kalkıyor öyle havalanıyoruz nazlanıyoruz ki gören de..Ah ulan ahh..
Biri arkadaşınıza öyle birşey derse kızlar öyledir hiç öyle değildir demeyin kızın bakire olduğuna felan da bakmayın adamın kafasını ...
Pislikk köpek..Ben öğrendim senin ne kadar hafif karı olduğunu inş bütün millet öğrenir ALLAH'ım ya bir de orda namuslu geçiniyor ya..
Of içimdeki bütün feministlik gitti valla.
Demek ki harbiden aşık birini dinlemek gerekiyormuş.
2 yıldır adamı dinliyorum inan ben kız halimle dedim ki abi git valla başka kızlarla takıl ya tek gecelik bile olur ama sunla uğraşma dedim ya..Tek gecelik ilişkinin de faydalarını da öğrendim doğrusu tek kişiye azcık değerle uğraşmadan,ne göğe çıkarıyorsun onu ne stresini çekiyorsun hem bu kızları ya da erkekleri göğe çıkacak da değerli olmadığını gösterdi valla..
Zaten ben birini istersem diyicem ki ya git kıza doy,kızları tanı gel ya da eskiden tanıdın mı kızları iyi gel öyle takılalım o zaman diyicem bu ne lan adam kızları tanımıyor sonra benim triplerimden,hallerimden birşey bekliyor tanı kızları diğer kızlardan anlarsın benim ne demek istediğimi..

Dün Burakla konuştum..
Gene birini bulmuş aşık olacak iş yerinden..MaşALLAH'ı var bu cocuğun ha ölümüne şıpsevdi çıktı iyi mi..Ama dur bakalım bu kez ki iş yerinden ama lokantada çalışıyormuş ve ramazandan dolayı göremiyormuş kızı dur bakalım görsün de bakalım ne çıkcak kızdan..
Ben ağızını ararken anlat la zaten dinleye dinleye aşk doktoru oldum dedim de öyle anlattı beyimiz.
Şimdiden yorumluyorum kızdan bir cacık çıkmaz.Abi bu cocuk problemi şu yanında işini yapan,güleryüzlü birini bulunca atlıyor şapşal sanki şey gibi ya balkondan dışarı bakarsın bir kız görürsün yürüyodur sadece ama çok da şık kızdır normal erkek ne güzel kız laa der bizim manyak ne efendi,ne tatlı diyip yavşayoo ..manyakkk..Neyse bir ara arar derim yoksa bu cocuk bu kafayla evde kalır.
Konuşurken cok rahattım be ha onla konuşmuşum ha kankamla hiç bir farkı yok.
Ha bir de beyimiz almanya olayını unutmamış konu bildiği diller olunca bir bilmediğim almanca onu da öğrenmemiz gerek zaten dedi..İyi ne diyim ama ben almanyaya gitmek için ona muhtaç değilim ben istersem giderim belki de zarla zorla sadece tatile giderim belki ama olsun benim amacım ayağımı oraya basmak istiyorum.
Aman neyse kısacası iki saattir sana Burak benim Kankam diyorum başka da birşey demiyorum.

Naber Panpa..
Bu Almanyayı içime işliyorum var ya içime..Sırf su Almanca yüzünden okulumu bile güzel görmeye başladım..
Her haltı araştırıyorum,herşeyi planlıyorum..Bu Almanyaya gidilecek olum..
Hayallerim havada uçuşuyor..O hayallerde Şimdiki Kankam Burak da var ama Almanya zamanı Burak olur mu yanımda bilmem şimdilik hayalimde var ama o zaman olursa çok şeker olur lan düşünsene ev arkadaşı gibi ayy yerim onu..:) Konuşmalardan bir güven besledim ona ya Almanyaya gitsem beni koruyup,kollayacak tek adam gibi geliyor..Ama dur bakalım...Şirin şirin hayallerim var işte ama dur bakalım bu sıpsevdi halleriyle bulursa (hiç öyle durmuyor beyimiz evlilik diyince aman aman diyor){ha bir de bir ara amcası mı dayısıydı be hayalin ne burak demiş o da bir arkadaşla almanyaya yerleşcez felan demiş adam da boş hayaller bunlar demiş ama burdaki arkadaş ben miyim soramadım o aralar saf aşık rolündeydim herşeyi üzerime alınıyordum buna da aşık aşık 'ayy o arkadaş ben miyyyyimmmm' diyemedim.Ama başkası da olabilir bu bilmiyorum istekli ama iş icraata gelince kaçabilir }birini ben gidicem artık Almanyam'a..Olsun giderim ordan dil öğrenmek ya da bir okuldan mezun olmak harika olur çünkü harikaaaaa..Bu okulun a.. tüküreyim bir yararı yok ama bu ilkokul gibi okuldan bile işsiz çıkmamak için elimden geleni yapıcam.
Şu cocuk var ya geçen beni mutlu eden birşey söyledi..
Mal alıcam sonra çıkıcam dedi bende mal diyince ağır birşey sandım iyi geldiysen iş yerine kapatıyım felan dedim yok böyle iyi ya felan ayakları yaptı bende de bir israr felan amacım problem olmasın diye/ya da ağırsa bir de ben yük olmayayım) o bana dedi ki 'yok zaten sen o konularda anlayışlısın' dedi..Yani işim felan çıkarsa sana söylerim kapatırsın..Dedim helal yaa..Bak bu adamdan aşka dair birşey görmedim ama bu adamlığını gördüm inan hayatımda ilk kez yaptığım bir iyiliğin farkedildiğini hissettim..İnsanlık yaptı yani.

Naber panpa..
Ya benim kafam karıştı ya bu Almanya konusunda..
Bir okul buldum adını bile söyleyemeceğim bir şey.Maps'a göre belçikaya çok yakın uluslararası işletme yönetimi..Ama mapsta bakarken korktum ya şimdi çok uçta hacı şehire yakın değil sonracımaa bir de benim fobim var mapsta hani tıkladığın yeri gezmeni sağlayacak şey var ya onla karşılaşırım diye tırsım tırsım oldum çıkmadı ALLAH'tan eğer Almanyada onu okursam hiç Almanya da okumamış gibi olucam..Ya bizim okul gibi işte İstanbulda diyor ama yeri taa çatalcada Ya türkiye de yaşıyorum diyorum ama karadenizin en uç ve en küçük yerinde gibi öyle birşeyy..Neyse dur bakalım..Ula bu şapşal Burak benle Alamanyaya gelse ben orda bulurum birşeyler işte ama şimdi tek başına gitmek yemedi..Ama okusam ne kıyak olur ha..Hoş ona gidemezsem aynısı yeditepe de var ve biliyor musun lisansında bazı öğrencileri almanyaya götürüyormuş ulan malım ben be yok iletişim okucam iletişim okucam aaall ahh oku ulan bir araştır et bir bak bakayım neler var su dünya da nerdee amk kafan bin beşyüz hoş bu araştırdığın bölüm bile düdük bir bölümdür belki ama ne yapıyım türkiye için çok afilli duruyor be..Ah Burak Ah bir imdadıma yetişseydin ne güzel olurdu be..Neysee ayak basılcak oraya ya bu sebepten ya da dil öğrencem,öğrendim gezmeye geldim bahanesiyle..

Naber La..
La demişken bu da Buraktan kalma ha..Biz Burakla konuşurken birbirimizi taklit ediyoruz konuşmada ne çıkıyorsa onu söylüyorum ben ona La demişim hep o da bana la diyip duruyordu mesela ben ona arkadaşım desem arkadaaaşımmm diye muhabbete giriyor o da :)
Bakma kanka manka ayağı yapıyorum ama düşünsene Almanyaya gelmek için de olsa yanıma gelse yanımda olsa olmaz mıydı ya tamam aşkı meşki geçtim mk ya böyle takılsak da yeter valla.Ama ALLAH adını verdim önüne gelen kıza asılmasın ama yanımda beni dellendirmesi kıskandığımdan değil sap gibi duruyor,ezik gibi,ihtiyacı varmış gibi sanki yanıp tutuşuyormuş da beyimiz o yüzden karı arıyormuş gibi duruyor...Dangalak.Ya tavlamasını öğrensin ya da bulaşmasın su işlere ya..
Bak gene dellendim iyi mi.bak ne güzel sana hayal anlatcaktım ama abicim ya düşününce kafayı yedim ya dedim la ben buna mı aşıkmışım ya..Bunu mu kıskanmışım zamanında..
Diye..Bu huyundan vazgeçmeli yoksa gözümden düşücek..Bir de bu kızları deneyip deneyip duruyor ya abi o zaman ben kesin yedekteyim hem de ölümüne hacı bu adam sa lak değil anlıyordur di mi ee madem bu adam beni istemiyor başka(lar)/s-ını istiyor daha ne yanında tutuyor mal..Hiçç arkadaş ayağına girmiyorum artık..Ark. felan ayakları yok valla yoksa o ALmanya konusunu açmazdı durup dururken..

Hacıı ya herşeyi bir kenara bırak abi ben bu adamla mutlu olurdum ya..Olurdum yani hacı insan mutlu oluyor ya konuşunca sıkıcı değil,tam aksine delinin teki,adamın dibi ölümüne saygılı felan..Ama bu cocuk niye bana böyle ya..Ulaan var ya bu adam ya cok şanslı ya da ben cok sal ağım hala bunu çözemedim abi yaa düşünsene Almanyaya gelicek ve karşısında onu çok seven her istediğini yapacak bir kızz daha ne istiyor yaa..Herşey güzellik mi..ya da başka birşey mi..Madem herkes senin görüş alanına böyle rahat girebiliyor ben gözünü çıkarcam resmen gözüne girmek için hala niye beni tınlamıyor..

Forumda banlıyken arada foruma ugrardım bakardım ne var ne yok diye dışardan ve ilk senin günlüğün dikkatimi çekti. :) Burak'amıyorum ki seni . Bende Burak'amıyorum :)

Geçmiş olsun..
Sen kavuş bari kız :)Benim gibi olma.

--
Bugün Kayseriye başvurdum hadi bakalım hayırlısı inş. olur.Şimdi ptt yollucak mı lann derdindeyim.Sonra da 1 ay sonuçlansın artık sonuçlansınnn.. derdinde olucam..Ya aslında ne olmuş biliyon mu türk dili ve edebiyatı için bile 2.80 den aşağısını almış halkla ilişkiler için de alır be..İnş alır bee..Ne olur alsın be..Su devlete geçeyim de Almanya hayallerime başlıyım..Sonrası vınnn..Ulaa bu Almanya var ya Almanya iki gün önce en cok uluslararası işletme yönetimini hayalledim abi cok güzel bölüm aslında ikiye ayrılıyor biri müşteri ve hizmetle alakalı bir diğeri de neydi la teknoloji miydi neydi benle alakasız birşey..Hani halkla ilişkiler mezunu için en uygun şeyy o benim için..Ayy off bu iş olsun lann yanıma da Burakı alıyım ahh ulann daha ne olsun hayatımda daha ne olsunnn..
http://translate.google.com.tr/tran...&sa=X&ei=HE4YUNRNxcuEB7PBgfgM&ved=0CFMQ7gEwAA

bak bak bölümün güzelliğine bak..Ulan okul da güzel yerde olaydı iyiydi ya..

Son düzenleme:

La bu erciyese taktım şimdi kafayı ya olmazsa..
kafayı yerim valla..
Şimdiden strese girdim iyi mi bea.
Bu arada ben bugün diyet miyet de yapmadım ayvan gibi yedim..Yarın da yemeği planlıyorum ayvanım cünkü ayvaan..
[/I]

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ya kanka yaa benim bu şişkinlik kilo galiba ya çünkü hala gitmedi..:(
Hemem yemelerimi kontrol etmeliyim artık..
Artık kilo almak istemiyorum.:(

Naber Kanka..
Birşey yok aslında ya sıkkıldım biliyon mu o yüzden geldim..
Belki yazcak birşey bulurum diye..
Ben bu Kayseriyi çok hayal ediyorum ya kesin olmucak bu iş.Bu arada postama baktım kayseriye ulaşmış üniye de yarın yollarlar ayy inş olur ya dua et bana..Ben istemiyorum orasını..Ben Kayseriyi istiyorum.

Naber Kanka..
Bugün eskileri düşündüm de..
Ben değişmişim ya da işlerden güçlerden değişmiş gibi duruyorum.Ama geç de olsa kafama dank etmiş birşeyler onu farkettim..
Neyse geç çalışsa da kafam seviyorum kendimi..
Burak davası da birşey yok yaa aynı bir gidip bir gelir aklım bilirsin.
Ama şimdilik aklım yerimde şükür.Aklımı çalınca sana haber veririm.

Sana yazmış mıydım bilmiyorum ama ben.
Ya Burak ya da Ben birimiz birimizin hayatını etkilicek,yol vericek ya da yol açıcak bilmiyorum ama hani birimiz diyicez ki iyi ki tanımışım bunu,Bak demek ki bu yüzden tanışmışım onla ALLAH bu yüzden yanyana getirmiş bizi..diyicez..Birimiz diyecek bunu ya..
Bu Almanya konusundan sonra düşünmeye başladım.
Almanyaya gitsek ben bu kadar bırakamamamın nedeni bulmuş olucam,burak da neden bu kadar bu kadar peşinde koştuğumu anlıcak.
Yani birimizin birine hayrı olucak ama nasıl.
Ya acıkcası burak bu Almanya konusunu açmasaydı asla ben Bu Almanyayı düşünemeyecektim ya ama kurduğum hayallere baksana akıyor gidiyor..Onun da aklından çıkmıyor.
Aman neyse bunu sadece Almanyadan düşünürek söylemiyorum birşey var ve kopamıyorum o cocuktan ve nedenini bilmiyorum.Bunun da artık bu olduğunu düşünüyorum (kopamamam aşk değil be suan aşk mesk düşünmüyorum ama hala değer veriyorum ona)
Neyse demedi deme biz bir hayrımızı görücez ama ne hayrı bilmiyorum.

Şuan çok pis acı çekiyorum ya..
Sırf uyku düzenim olsun diye hala uyumadım kafayı yiyicem,gözlerimin halini merak ediyorum doğrusu..
Akşama kadar nasıl dayancam ya abi 6 ya kadar bile razıyım yeter ki durayım..
Ulan su bilgisayar bile ilgimi çekmiyorsa ben ah dururum 6a kadar..
Abii 7 ye kadar dursam varya bir uyurum bir uyurum..Aboo öyle böyle değil la ben o saatten sonra uyursam kalkmam ki zaten iftara..
Yürüyüş yapcaktım bugün o kadar halsizim ki gitsem yaşlı insanlar ki bir adım atıp dinlenirim diye korkuyorum o yüzden tıkıldım evde..Tv de birşey yok,net zaten sıktı..Gözüm iki de bir Doktorlara kayıyor ayy yok o sabahtı ulaa beynim gitti bee..Vayy anam ben gidiyom yavaş yavaş ya bu gözler kapanacak ya da bu beyin kapatıcak kendini.Kankaaa laa bana dua etsene su yatay geçiş olsun olum harçlarda kalkmış la ne güzel ohh bir yurt parası bir çorba parası o kadar.

Bugün gene dellendim.
Deliriyorum artık ya içime ata ata bak gene her haltı dert haline getirdim.
Sıkılıyorum artık ya.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri