---> Burak'amıyorum ki Seni.
Merhaba gülüm..
Aklıma bir söz geldi bugün..
'Akıllı kadın kendi eşini kendi seçer.'
Türk kadınına asla uymayacak bir söz di mi..Çünkü biz eşimizi 'aman beni seven,bize bakabilen,bize parayı yaşatabilen,güven veren (gibi gözüken ama vermeyen hem maddi hem maddi) kişilere gideriz.Biz seçmeyiz biz sadece önümüze sunulan seçenekleri değerlendirmek zorunda kalırız.Bin tane fikir vardır aklımızda ama biz ya gençlik ateşiyle sevdiğimize ya da para uğruna zengin birine gideriz.Asla evlenirken bu bana bakar mı ya demeyiz.(Maddi değil manevi) Diyemeyiz işte çünkü ya içindeki ateşi ya yaşamak istemeyeceğin sıkıntıları düşünceksin.Bugünü değil yarını hatta yarınlarını düşünmek zorundasın torunlarına kadar olan döneme kadar.
Olay sadece para değil aslında bakma çok para örneği verdiğime ama bakma evlilik kapıyı çaldığında ilk düşünceğimiz şey maddiyat olucak tamam hepimiz zengin kocayla evlenmicez belki ama hepimizin tek isteği düzgün maaşı olan biriyle evlenmek.Seçme özgürlüğümüz bu kadar işte.
Seçmek acaba dizilerdeki gibi bir erkek seçmek mi acaba..Düşünsene yakışıklı,romantik,ağır başlı vs vs..(Türkiye de yok ki lan öyle erkek) ya da seni mutlu edebileceğin erkeği mi bulmak amaç..Bize göre de mutluluk maşALLAH yüzümüze gülene,çiçek getirene,ego(tu)müzü kaldırana zaten..
Aman çözemedim bunu..
Ama benim tek çözdüğüm ben eşini seçebilen akıllı kadınlardan değilim..
Burak benim için bir seçim ama niçin seçtim onu?
Cevap yok nedeni yok bir anlık heves işte.
Ne özelliği var beni çeken,ne çekiyor da evet ben bundan seçtim de bu yüzden koşuyorum peşinde cevap veremiyorum..KAçan kovalanır taktiği işte..O kaçtıkça ben gidiyorum.Aşığım göya da adamı tanıdığım var mı ki..
Aman kısacası..
Boş şeylerin peşinde koşuyorum.Ve koşarken de kendime olan güvenimi kaybediyorum artık.Aşk konusundaki beceriksizliklerim 'ilerde seçiceğimin adamın **** olacağını biliyorum' sözlerini söyletmeye başlattı zaten taa lise yıllarımda..Artık aşk görmek istemiyorum.Hoş aşka dair ne yaşadım ki ben.Ne gördüm ki sevdim mi sevildim mi hayır Burakın peşinden koş al sana aşk ahh aşkk mal..
Bu çocuk artık tecrubeden çok hiç bilmediğim bir duygu hakkındaki beceriksizliklerimi yüzüme vuruyor,güvenimi sarsıyor,geleceğime korkuyla ya da umutsuzca bakmamı sağlıyor..Korkuyorum ilerde beni sevmeyen,beni tanımayan,benimle ilgilenmeyen benimle bir menfaat için ya da sadece evli olmak için evlenen biriyle karşılaşıcam diye..Biliyorum karşılaşıcam belki de hayatımı Burak için feda ettikten sonra Buraktan daha beter biriyle karşılaşmak ve ona da ömrümü vermek bana koyuyor.
Burakın bende yaşadığı duygularının 3/1ini yaşamak isterdim..
Neyse bunları yazdığıma göre Burak davasının yine ve yeniden olmadığını bir kez daha güvenimin sarsıldığını ve kendimden iyice umudumu kestiğimi anlamışsındır artık.
bu çocuk olmucak anladım da kimse de mi olmucak hayatımda ya..
Ya da hepsi mi onun gibi olucak..
Ben sıkıldım artık ya..
bana bunu neden yapıyor.Ya da yaptıklarının farkında mı acaba..ben onun için sadece bir seçenekken o beni her 'olur mu la acaba' diye geldiğinde umutlandırdığını her 'olmaz la bu' diyip çekip giderken de umutlarımı çaldığının farkındadeğil mi ( ona olan değil hayatımla ilgili umutlarımı) bence değil ben ona sitem ederken onun tek yaptığı şey bana yalvarmaktı ne olur buluşalım diye ama öyle bir yalvarıyordu ki sanki yıllardır ağızına sctığı kız değilmiş de yeni tanıştığı kızmış gibi..Yeni tanıştığı güzel kıza yalvardı,o kıza teklif etti,o kızdan özür diledi..İnan bana özür dilerken 'tamam özür dilerim istersen seni bir daha aramam' diyip kapatıcak gibiydi..Kapatıp bir daha aramıcak gibi.sanki kıza teklif etmiş o da kabul etmemişte 'özür dilerim rahatsız ettiğim için' der gibi..Ulann farkım yok mu hala gözünde 'Esen'im lan Esen..' Hala tanıyamadın mı beni hala göremedin mi beni..
En son aradığımda..'Hala çalışıyor musun' dedim.
O da ' Yok eve giriyordum ama..' dedi sanki konuşmak istemiyormuş gibi..Ondan önceki günlerde ne msjıma ne aramalarıma cevap vermişti zaten..
Yani eski hallerimize geri döndük..
Ne diyim artık..Bu kadarmış Burak beyle kurucağımız pırıltılı hayaller..Sağolsun 5 günü geçirmedi gene..6 günü sktrdi gitti.
Ya ben niye bu kadar aptalım ya..Niye her dk kanıyorum buna..
Eşoğlueşek ALLAH belanı versin senin oku da bunları bırak peşimi ya..
birşey diyemiyorum yemin ederim..her dk yaşadığım bir sahneyi tekrar tekrar yaşıyorum farklı zamanlarda..Lisenin her dönemlerinde anladım da üniversiteye geçtim ya..Ve hala da yaşıyorum..