Burak'amıyorum ki Seni.

---> Burak'amıyorum ki Seni.

Öyle bir Canım var ki benim.<3
En gelebilecek zamanda yanımdaydı şimdi,bu güzel sözleri duymak cok hoşuma gitti inan
Ona olan sevgim var ya Buraka olan aşkımı ezer geçer..

Her zaman bir bahanem olurdu..
Ama inan bu kez yok..

Artık tek bir sıfatı var Onun..O da Arkadaş.!
Vazgeçme Zamanı !

(Açıklama: Ben hala yanarken o başka kızlara bakabiliyor.Gitmiş ablasının arkadaşını beğenmiş elleri güzel efendi olan senaya..O başkalarına bakabiliyorken ben niye bu kadar ölüyorum ki buna.Vazgeçmem gerek)

Son düzenleme:

Farkettiysen yazmıyorum artık.
Ama geçen ne oldu ben kıza sinirlendim ya şimdi o yüzden aramamış gibi gözükmüyüm diye ertesi gün aradım halklalıdaydı yoldaydı sıcakta araba bekliyordu yani sızlanıyordu adam gibi muhabbet etme zamanı değildi.Sızlanıyordu bende sıkılıyordum.Kankim açıktı kankime yazıyorum bazen ilgilenmiyorum onla felan.Öyle isteksiz bir konuşma oldu işte.Birşey diyor dinlemıyorum bazen kankimin yazılarını okuyorum ayağına..Neyse dedim tamam sondu.Ama burakla konuşurken kankime rahat yazayım diye hoparlörü açtım tam o ara annem geldi anam duydu mu sesi kapattıktan sonra da kimle konuşuyodun dedi..şimdi yemez yani kızla konuşuyorum demek arkadaşla arkadaş kim erkek işte felan ordaki muhabbeti hatırlamıyorum da erkekle konuştuğumu anladı vavv dedi kim bu kimlerden zengin mi felan (diye ayak yapıyor yalan gerçekten öyle olsa ağızımı burnumu kırar :)) anne cinsiyeti erkek dedim felan geçiştirdim.Ertesi günde netteydim şaşkaloz burak aramış beni 6a doğru ee telefon yanımda değil annem açmış burak da ses etmeden kapatmış *****.Salona geldim babam bana biri aradı terbiyesiz birşey demeden kapattı dedi sinirli sinirli tamam dedim annem kesin ne biliyim sevgilisidir demiştir yani o da sinirlenmiş.Dün de okula gittim yatay geçiş için belge almaya ama eve gelene kadar nasıl tırsıyorum bu deli gene arar mı diye çünkü kesin o birşey oldu diye aradı.Yoksa öyle kolay aramaz hal hatıra arasa da o saatimi buldu len..eve geldim yorgunluktan ölüyorum tepekent yolu beni öldürdü ya cok uzak değil ama otobüs sağolsun catalcayı gezdirdi büyükçekmeceği gezdirdi felan ee bende insanım yani uykum geldi valla..Düşün 50 dk sonra ben hala sefaköydeydim.Git git bitmedi meret ee o yorgunlukta olucam aradığımda arıyım soruyum da kapatıyım derdindeydim.Aradım o da benim gibi yorgundu o da okula gitmiş o da açıköğretim için neden aradım dedim yorgun yorgun 'hal hatır' dedi.Bende sinirlendim onun için mi aradın dedim içimden.Ona da ayy Burak ALLAH kahretmesin seni bunun için mi aradın dedim sonra da hadi bende kapatıyım cok yorgunum dedim by dedik kapattık.Onun dışında da bir muhabbet olmadı.
Öyle..
başka birşey yok.
Saçma hayallerde yok neyse o artık..Farklı senoryalar kurmaya gerek yok.
Bir insan sana nasıl davranıyorsa öyledir.Onun kişiliğinin güzelliği sana olan davranışlarını değiştirmiyor.Sana yaptıklarını değiştirmiyor.

Bugün ki muhabbeti beğendim.Biraz edepsiz oldu ama olsun..Erkekler hakkında bilgi sahibi oluyorum..

Günlük.Buraktan bahsetmediğimi anladın di mi.Tabi ki de kankimden bahsediyorum.Burakla bu kadar rahat konuşmak mümkün mü..Burakla normla konuşmak bile mümkün değilken..Neyse ya neyin tribindeysem artık.Burak benim artık dünya ahiret bacım.

Dert duymaktan sıkıldım..
Yok mu cocuklar gibi mutlu olan biri..O gelsin bulsun beni anlatsın ya benim de keyfim yerine gelsin.
Şu kuş da güzel de abicim her gittiğim yere de uçmasın beni deli etmesin.

Aynı be gülüm..
Değişik birşey yok.
Bak geldi gene benim kuş.Hadi hayırlısı..
Bol bol şarkı dinliyorum,cok sıkıldım.
Ve sıkıntından burakı arıcaktım ama babam telefonu aldı :( kaldım öyle..
Aramasam şimdi Senasına dertlendim sanıcak.Ki dertlendim de..ama olsun öyle sanmasın şimdi.
Ya da bırak ya bir kere de ben kesiyim aramayı ne olucak.
Hep o mu yapıcak bir kez de ben aramayı kesiyim bakıyım ne olucak..

Bu arada bu ne güzel bir şarkıdır ya.

Son düzenleme:

Ben cok sevdim bu kuşla uğraşmayı ya..Yukarı aşağı inerken hızı olursan ne yapacağını şaşırıyor cocuk valla ben yukarı cıkarken o aşağı iniyor :)
Kondu şimdi ama neyse ben gidiyim de anasayfada oynuyum bunla :)
Valla adminden ALLAH razı olsun belki admin twitterina ulaştırmak için yaptı ama bana da eğlence cıktı.

Kız birşey diyicem.
Bu sitede özel mesaj yasak..
Ee bu kadar üye nasıl tanıştı len..
Yorumdan yoruma mı..Yorumları sohbete çevirmek yasak değil mi burda..
-
Yaa bu babam beni deli edicek ya gidip geliyor ama telefonu da bırakmıyor bir ya..Zaman da geçmiyor ki vazgeçiyim yok anam ya tam dedim vazgeçtim arıcam ama babam dalga geçer gibi eve geliyor 5 dk duruyor sonra gidiyor telefonu alıp..

Kız Burakı aradım..
Çok da mutlu oldum ya..İş bulmuş hemde sigortalı dedim imkanları iyi mi iyi iyi dedi.
Sonra da o dediğim iş olmadı dedi.Bende ne dedim ben sana neyden bahsettim geçen dedi..İlk aklıma o sena geldi ama demiyim dedim..Sonra o kız işinin olmadığını söyledi..içimden cok da fifi dedim ama mecburen birşey olmaz len genc adamsın bulursun ayağı yaptım..Man yak ya sanki senasıydı derdim..
Neyse ama valla mutlu oldum ya iş bulmasına..
Bir ara arayıp bütün detaylarını öğrenmem gerek.
Şu kız işini de merak ettim ben ona demiştim oo bu kızdan iş çıkmaz sen ellerine,gözlerine bakıp aşık olmuşsun hiç huyuna bakmamışsın ki felan demiştim bakalım hakketten benim dediğim gibi çıkmış mı..Ayy valla sevindim yemin ederim benim bile içime dert olmuş demek ki zaten o kadar dertten sonra bunu duymak bana ilaç gibi geldi valla..
En kısa zamanda aramam gerek onu.Acaba ne zaman izinli len keşke onu da sorsaydım.

Geçen aklıma birşey geldi..
Tamam bunu düşünmemem tamamen vazgeçmem gerekiyordu buraktan ama şimdi söylemezsem de içimde kalır yani..

Geçen Burakla konuşurken Cinayet haberlerini kesip kesip bir deftere yapıştığını söylemişti..
Bir kaç ay önce biz buraya taşınmadan önce (en az 6 ay önce daha yeni yeni konuşmaya başladığımızda) bende ona demiştim ki bende 3. sayfa haberlerine bayılıyorum neden bilmiyorum ama hatta bir ara biriktirip dosya haline getirmeyi düşündüm ama birgün suç felan işlerim ya da ölürüm kalırım felan polis gelir evimi arar bu haberleri görür beni manyak bu kesin katil bu diyip içeriye arttırır diye korktum yapmadım dedim.Ki o zamanlar burakında böyle bir tutkusu olduğunu felan diye de bilmiyordum konusu geçmişti söylemiştim.O gün de söylemişti ben yaptım diye bende sen ne güzel cesaret etmişsin diyip o cümleyi kurmuştum.
Abi ya biz bunla uyuşuyor muyuz lan..
Yok lan biz onla arada uyuşuyoruz ama su var ki o benden daha deli ve ben ondan çok korkuyorum.Tamam bende normal değilim felan ama onun gibi değilim ya ben canıma önem veriyorum asla canımı riske atacağım şeyi yapmam ama o yapar manyak çünkü o..
O bana Çekilmez yaramaz bir cocuk gibi geliyor..

Neyse.
Söylemek istemedim ama vazgeçemedim yine anlamına gelmiyor bu.Aynen devam.Artık bana geçen bir kızla beraber oldum dese vayy adamsın bee nasıl tavladın karıyı tarzda konuşmazsam adam değilim.Zaten geçen olmadı bu iş diyerek bana söylemesi beni deli etti ya anladı sa lak o zaman sinirlendiğimi diye söyledi (ki çakal o anlamıştır) ya da iyice dert ortağı belledi beni o yüzden her gelişmeyi söylüyor inşALLAH son dediğimdir yoksa diğer türlüsünü bu saatten sonra Nah! bulur.

Bu insanlar gururumun içine etmişler ha.Yemin ederim sinirim bozuluyor adam gibi davrandığım adamlar beni adam yerine koymayınca dayanamayıp ümüğünü sıkasım geliyor..Ama sinir olmuş sa lak demeleri için tutuyorum kendimi ama var ya yemin ederim bende ne gurur kaldı ne şeref anesini satam bu insanları düşünmekten.Neyse.

Bugün suat sunayı dinledim çocukluğuma döndüm yemin ederim.Sonra cocukluk aşkımı hatırladım (Atilla taş) ama hala bir şarkısını dinlemeye cesaret edemiyorum sonra izleyip ne sa lak mışım lan ben diyip kendimden nefret ederim diye korkuyorum.Ama onun en son hatırladığım klibi bu..O da yaşlı karı (eskiden böyle tanımlardım) Rahmetli aysel gürel yüzünden.

Ha hadi bunu da çocukluğumun klasik kliplerini hatırlayın diye koyuyorum..
Ya da öyle değil midir len..Aman ne biliyim çocuktum ben o zamanlar nerde renkli şekilli klip varsa onu izlerdim ben..Belki de o yüzden o klipleri hatırlıyorum.Mesela ben yonca evcimiğin 8.15 vapurunu da gördüm o da cocukca..Neyse.

Bir dk Lan ben bu klibi hatırlamıyorum.Benimki ne yapıyor öyle kızla..:91:

Aynı,sıradan şeyler..
Bir farklılık yok..
Abimin nikahı yaklaşıyor.
Yatay geçiş başvuruları başlıcak..
Burakı arama vaktim hala gelmiyor.
Andım var kankimle burakı adam edicem,gitsinler azcık kızlarla takılsınlar bu ne rahibe gibi kapatıyorlar kendilerini..Hadi kankimi ikna ederim de Burak ayısını bilemem nasıl olur içimden bir ses o alttan alta yapıyordur demek istiyor ama benle konuşurken samimi yalan attığını sanmıyorum o yüzden onu da dize getiriyim yoksa bu sa lak kafasıyla ne bir kızla takılır,ne de kızları tanır..Sonra da neymiş efendim ayyy esen olmadı bu kız..Olmaz tabi.

Sıkıntıdan var ya çatlıyorum çatlıyorum..
Neye saracağımı şaşırdım yemin ederim..

sonunda abim evlendi..
Ama bende bittim ya uykum var.
ama bugün öldüm gülmekten ya kuaförde saçımı yapan adamla uğraştım durdum.
bak ilk makyajı yaptım ettim.Sonra o saçlarımı yapmaya geldi saçlarımın azını yaptı sonra bana bak manken gibi olmuşsun dedi..İçimden diyorum ki haa haa..İlk bir iltifat etti ben tınlamadım ilk birşey dedi ne dedi ya yok ya saçların uzun dedi sonra da ben kısa felan diyince de yok değil hem senin yüzün kapatır dedi yani yüzün güzel dedi sağol demiştim ilk iltifatına sonra da ilk hadi len dedim bunu diyince içimden sonra da ayıp olmaısn diye teşekkür ederim dedim..Ondan sonra da hep benle uğraştı manyak yok saçların böyle güzel oldu yok makyajda iyi bilmem ne saçlarımı yapıyor,tarıyor bazen cok çekiyor diyor ki pardon felan her defasında dedim önemli değil defalarca diyince bende hissetmiyorum ya dedim ki sesimi çıkarmıyorsam bir problem yok dedim.Acısa zaten bağırırım dedim.Susturmak için sonra yine iltifat etmek için bahane buldu ee ben dayanamadım artık dedim 'abartma' dye çat diye soyledim valla sonra ablam geldi ona diyor saçları güzel olmuş mu güzel güzel ben diyorum bana abartma diyor .Sa lak beni şikayet ediyor aklı sıra..
Abi deli ya bak ilk klasik kuaför muhabbeti diye birşey demedim,tınlamadım hele daha ilk makyajı yaptığımda iltifat edince dedim bi sktr git ya şmdiden mi başladın dedim içimden o yüzden kıl oldum ya çünkü ben küçüklüğümden beri kuaförden çıkmazdım ya her ay saç kestircem,fön çektircem düğün dernek diye çıkmazdm kuaförden şimdi uzun zaman sonra duyunca ha ha dedim ama o uzun zamnadır gittiğim yere gitsem anamm o laf atınca fark ettim ben küçüklüğümden beri o kuaförden birilerie asılırdım ben ya..Bu sözlerden birini desinler diye beklemekten ölürdüm ya diyince de ayyy canım yaa olurdum içimden yaş da 12-13 yaş felan lan hatta daha küçük çünkü düşün küçüklüğümden beri..
Bir de bu cocuk çok itici ya o kadar belli ki kuaför muhabetti olsun diye söylediği..Bir de uyuz felan beğenmedim işte ya..
Ama adam kesin ilk hoşuna gitti cocuğun haa demiştir çünkü ona sonradan sağol,tşk ederim demeden önce gözümü aşağı inip gülümsüyordum (bir tarafımdan gülüyordum) sonra diyordum.Sonra tşk ederken içten ettim ha hoşuma gitti..
Neyse cocuğa inatlaşıyorum ya bakmıyorum etmiyorum ojemle uğraşıyorum felan en sonra gül sen dedi..Böyle somurttum durma hadi ben görüp etmicem seni ama sen hep gülümse somurtup durma gibi şey dedi kısacası tamma sen bana gülmüyon anladık da böyle de somurtkan olma sa lak der gibiydi..Aman uğraştı işte bende uğraştım durdum ablama anlatıyorum sana asılmış diyor annemde öğrendi asılır kızım ne var bende diyorum ki ne asılması ya klasik kuaför muhabbetleri işte ama ben ilk tersledim ya hırs yaptı işte uğraştı durdu dedim..Ama iyiydi iyi hoşuma gitti valla ne güzelmiş len uğraşmak erkeklerle ah keske herkesle böyle olabilsem ama nerde bakan eden olsa böyle uğraşırım ama bende tutamıyorum ki kendimi suratımdan anlaşılır sonra adamın suratına resmen abartma dedim ya ben içimden diyip duruyordum sonra ağızımdan kaçtı ya :) ALLAH'tan sadece abarttığını düşünmüşüm yoksa adamla ilgili başka şey düşünsem kesin suratına derdim.:)Neyse güzeldi güzel ah bende güzel gacı olaydım böyle uğraşmak güzel olurdu..

Anam bea benim hala uykum var..
Bugün başlıyorum diyete cok boşladım kendimi son zamanlarda o yüzden dalıyorum artık diyete yoksa kilo alıcam ya çünkü bir ara acAyip hayvan gibi yiyordum.

Sıkıldım ya..Acıktım da..
Ulan ne boş oldu benim hayatım be Burak işe girdikten sonra girmeseydi şimdi onla konuşurdum hoş girsin calışsın cocuk ya boş oturmasın hiç inş. da bari ne zaman izni olduğunu öğreneydim..

Cancazımla barıştık..Oy özlemişim onu ya..
Cam da aç dedi de gece gece kim uğraşcak öğlen görürsem açarım diğer türlü yok..
Ama canımın da dediği gibi çok sıcak ya..

Ben sana birşey yazıcaktım ya..ama ne yazıcaktım unuttum yemin ederim.
Haa..
Bazı insanlar ne kadar kıymetli olduğunu bilmiyorlar herhalde ya..Adamın her türlü gideri var ama hala bana valla mı diyor ulen ben olsam tabi lenn derdim be..Ama görmüyor demek ki bazıları ne kadar güzel durduklarını..:49::49:
Çok sıcak spora gitmedim ama gece gece spor yapmış kadar terledim yani..

Artık sana yazıcak birşey bulamıyorum çok monoton oldu çünkü hayat.
Ama birşey itiraf edeyim.
Ben burakı özledim lan..Konuşmak istiyorum onla..:49:
Evi süpürürken aklıma geldi de ben buna yavaş yavaş sevdiğim zamanların konusunu açsam mı bakalım neler dökülcek..Benim ağız aradığımı felan düşünmez o bilir benim çekinmeden söyleyeceğimi..Öylesine konuştuğumu sanar dökülür belki..Ama dur bu kıskanan kız imajından kurtulmam gerek..Şuna o kız neden olmadı diye kendimce tavsiye verem de 'aman tınımda değilsin be gülüm:160:: erkek adamsın sonuçta..:160:' imajı verem sonrası kolay..Ulen burak da sa*laktı sanki telefonda anlatırken moralman düşüyorum bunu ben bile anlıyorum sonra aradan zamna geçtiğinde böyle artistlik yapınca zaman kazandığım için böyle rahat konuşabildiğimi anlamıcak sanki..
Ama neyse ağızını aramak lazım..
Ama ne zaman ya..Bak geçen salı aradım haa bir hafta olmuş işte..Pazar günü ararım belki dedim de anamın dksı yok bende kontur 0. neyse bakıcaz artık..

Bugün buraka lanet okuyup durdum.
Abimler geldi böyle yanımızda mutlu felan görünce içim gitti moralim bozuldu yemin ederim dedim ki;
Ulan şeref siz biz de böyle olsaydık ne olurdu..
Sanki ben senden birşey mi esirgerdir,bir sözünü mü ikiletirdim her dediğini yapardım..
O an hayattan soğudum ha şeref sizz pis lik.
Ama söylemezsem bunu adam değilim bir gün ya yüzüne söylücem ya da telefonda imalı şekilde diyicem..
Ulen yemin ederim çok koydu ama ya..Ne olurdu len ne olurdu her dediğini yapardım,her istediğini benim için tek yapacağı şey yanımda olmaktı ya ses etmeden sadece yanımda durmak ama ona bile katlamadı şeref siz hoş onun sevgili olarak takılmayı bile gözü yemedi put gibi evde oturmak nasıl yiyicek..ah nasıl içim yandı..
Ah ulan burak ahh sende bu acıyı yaşarsın inş.
Sende sırf tipini beğenmedi diye kavuşamazsın da bir günlüğüne de olsa bu acıyı yaşarsın inş..
Geberesice..Pis lik.
ALLAH bin türlü cezasını versin ya..
OF utanmasam ağlıcam ya..Abi bu tamma beğenme işi,sevme işi de koduğumun sevgi normal sevgi değil ki işte köpek gibi seviyorum lan abi liseden beri evlenmek istiyorum ya Ev-len-mek daha ne kadar sevebilirim,ne kadar değer verebilir daha ya çoookk seviyorum onu işte ne olurdu azcık o da sevseydi beni..Bak ben yıllarca arkadaşça sevsin yeter,yeterki yanımda durmaya katlansın derdim..Ahh keske bunu demeseydim..Koyuyum böyle aşka yemin edeirm azcık değer görsem neyse anesini satıyım ama yok ne değer gördüm ne başka bişey ne olurdu hayalim gerçek olaydı lan neyimi beğenmedin şeref sizz neyimi...Tip mi,karakter mi neee anesini satıyım sen iste ben istediğin gibi olurdum zaten..
Koydu bu valla koydu..
Nefret etmeme tam bir sebep oldu yani..
Bu kadar sevv ama hala bir teklifi geçtim bir halt hatırı bile ağızından zorla duy..
Ulann bende ki bu sevgi olmasa,şu evlenme hayalim olmasaa...Bir gram değerin yok ya neyse..

Aynı bea
Sen nasılsın?

Sıcaklar basıyor beni artık ya..Bugün de ilk kez uykum geldi..Hadi bakalım hayırlısı..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri