---> Burak'amıyorum ki Seni.
Bugün buraka lanet okuyup durdum.
Abimler geldi böyle yanımızda mutlu felan görünce içim gitti moralim bozuldu yemin ederim dedim ki;
Ulan şeref siz biz de böyle olsaydık ne olurdu..
Sanki ben senden birşey mi esirgerdir,bir sözünü mü ikiletirdim her dediğini yapardım..
O an hayattan soğudum ha şeref sizz pis lik.
Ama söylemezsem bunu adam değilim bir gün ya yüzüne söylücem ya da telefonda imalı şekilde diyicem..
Ulen yemin ederim çok koydu ama ya..Ne olurdu len ne olurdu her dediğini yapardım,her istediğini benim için tek yapacağı şey yanımda olmaktı ya ses etmeden sadece yanımda durmak ama ona bile katlamadı şeref siz hoş onun sevgili olarak takılmayı bile gözü yemedi put gibi evde oturmak nasıl yiyicek..ah nasıl içim yandı..
Ah ulan burak ahh sende bu acıyı yaşarsın inş.
Sende sırf tipini beğenmedi diye kavuşamazsın da bir günlüğüne de olsa bu acıyı yaşarsın inş..
Geberesice..Pis lik.
ALLAH bin türlü cezasını versin ya..
OF utanmasam ağlıcam ya..Abi bu tamma beğenme işi,sevme işi de koduğumun sevgi normal sevgi değil ki işte köpek gibi seviyorum lan abi liseden beri evlenmek istiyorum ya Ev-len-mek daha ne kadar sevebilirim,ne kadar değer verebilir daha ya çoookk seviyorum onu işte ne olurdu azcık o da sevseydi beni..Bak ben yıllarca arkadaşça sevsin yeter,yeterki yanımda durmaya katlansın derdim..Ahh keske bunu demeseydim..Koyuyum böyle aşka yemin edeirm azcık değer görsem neyse anesini satıyım ama yok ne değer gördüm ne başka bişey ne olurdu hayalim gerçek olaydı lan neyimi beğenmedin şeref sizz neyimi...Tip mi,karakter mi neee anesini satıyım sen iste ben istediğin gibi olurdum zaten..
Koydu bu valla koydu..
Nefret etmeme tam bir sebep oldu yani..
Bu kadar sevv ama hala bir teklifi geçtim bir halt hatırı bile ağızından zorla duy..
Ulann bende ki bu sevgi olmasa,şu evlenme hayalim olmasaa...Bir gram değerin yok ya neyse..