Bendeki Varlığının Sebebi Ben,Yokluğunun Sebebi Sensin...

---> Bendeki Varlığının Sebebi Ben,Yokluğunun Sebebi Sensin...

Yine emekler
Yine duygular
Yine günler
Yine haftalar
Yine aylar
Yine gözyaslar
Yin hersey bosa harcandi....

Ask insani kör ediyormus yada
Zaman insanlari degistiriyormus...

Ne fark ederki sonucta hep ayrilik varsa hep aci varsa...

Herkezden farkliydin sen mutlulugu aski bana herkezden cok farkli yasattin,
Biliyormusun gidisin bile farkli oldu,canimi verebilecek kadar sevmis olmama ragmen seni,
Aci hissetmiyorum giderken onlaridami aldin yanina?
Son duygularimidami aldin...

Gidisin bile farkliydi!...
Ne kendime
Ne sana
Ne kadere....
Hicbirseye kizmiyorum...

Öyle yada böyle sende gittin iste anlami yok hicbir nedenin hicbir sözün...

Kirilsamda,
Dökülsemde,
Aci ceksemde,
Aglasamda,
Yok olsamda..
Ne önemi varki sen gittikten sonra..

Sakin dönmeye kalkma sakin!

Eger dönmeye kalkarsan gelirsen özür dilersen bilki o zaman öfkemle bulusursun..

Madem gittin ardina bakma tutmuyorum seni..
Madem gittin dönme geri yoluna devam et..

Basladigin isi sakinola yarim birakma..
Hatirlama beni bile hic aklina getirme basharfimi...

Cünkü ben bu sefer ardima bakmiycam,
Cünkü ben bu sefer yalvarmicam,
Cünkü ben...
Cünkü ben sana dair ne varsa gecmisime kapattim üstüne kilit vurdum anahtarini yok ettim..

Bu sefer gözyasi dökmeyecegim..
Haykirmayacagim ardindan dön birakma beni diye...
Sen varken benim sözümü dinlemedinki giderken dinleyeceksin..

Onun icin
Dönme geri,
Anma adimi,
Hatirlama gözlerimi,
Sakin...
Askini yarim biraktigin gibi gidisinide yarim birakma!!!!

Can çekişiyor umutlarım

kyamamsanadc1hq1.jpg

bazenolmuyor1objb9.jpg

kalbimedonuyorumss6ik6.jpg

tutamyorumzaman1ci5.jpg

izelby3ax6.jpg

hadigittp0fp7.jpg

Unut diyorum kalbime unut

ssyi8.jpg

Öyle ya, terk ettin beni, kendine dair ne varsa yaşanacak yanında alıp götürdün, gözlerindeki kıvılcımları dahi almışsın bana sormaksızın...."

Bütün bunlar sana ceza değil" diyordun telefonda, "üzülme" derken asıl üzülenin sen olduğunu gizlemeye çalışarak..

Evet...Üzdüm seni farkına varmaksızın, üzdüm seni çünkü sence hakkım olmayanı yaşamaya çalıştım bencilce, ve gözlerinde dinlendiğimi anlattım sana usulca....Şarkılar dinlettim en hüzünlüsünden, istedim ki anlatamadıklarımı dinle bensiz kaldığında, dinle ki içimde ki fırtınaların nasıl güçlü ve acımasız olduğunu biraz olsun anla diye....Ben korkusuzluğun en kuytularında kendi korkularına yenik düşmemeye çalışan bir çığlığım aslında, aslında senin bende görmediklerindir beni sana muhtaç kılan...İsterdim ki senin kıyılarında soluklanayım biraz olsun, fırtınalar ha koptu ha kopacakken bu düzlükte, isterdim ki ellerinde bulayım yitirdiğim düşleri bir anda olsa...Biliyorum, kocaman bir yürek var senin o narin bedenin de Ve o yürekte kocaman bir yer açtın bana alelacele, bilemezdin ki bu denli pişman olacaktın.

Böylesine yorgun kaçışlara kapı aralayacaktın, üzgünüm, üzgünüm çünkü seni hak etmediğin kadar çok üzdüm....Şimdi ikimizde farklı yerlerde farklı türkülerin melodisiyle aynı hüznü bölüşüyoruz, bölüşemediklerimize inat.....Keşke durabilseydin bu sevdanın karşısında, keşke korkmasaydın acılardan bu denli, hangi gün bilmediğimiz acılara merhaba demiyoruz ki oysa...

Bu kadar çabuk pes edeceğin aklıma gelmezdi doğrusu, tutkuların bir adım önde olduğunu söylerdin hep, nedense bana karşı bu denli acımasız olabildin yaşamın boyunca bir tek, seni üzenlere inat ve tüm hatalara bana yükleyerek, artık istediğin kadar susabiliyorsundur geceler boyu, benli düşlere çoktan son vermişliğin keyfini yaşayarak, ben hala bıraktığın yerdeyim iki gözüm, birazda utanarak...

69267822nm3.jpg

Benim dünyada her sokak SENlere çıkar.....
Her köşesi SENlerle dolu

Herşey SENle bütün
SEN olmasaydın bitanem
Dünyamda olmazdı.......

dostumaaaaaaaaaaaagm6.jpg

GİTTİN YANLIZLIĞIMLA BAŞBAŞA KALDIM
567615139df7329a58f093dim3.jpg

SENİ DÜŞÜNÜYORUM.. DÜŞÜNDÜKÇE ÇOĞALIYORUM SENSİZLİĞİMDE SENİNLE
36yj7ao5tc3.jpg

YANLIZLIĞIM YANIMDA KİMSELERİN OLMADIĞINDAN DEĞİL.. BEN SENSİZKEN YANLIZIM SEVDİĞİM
194ylqz8cv6us7.jpg

BERABERKEN DELİCE DÜŞLERİMİZ.... ANLAMSIZ AMA BİZİM OLAN HAYELLERİMİZ VARDI
11548018132e6db05ip0fj5hl9.jpg

BİRDE, EN ÇOK VAKİT GEÇİRMEKTEN HOŞLANDIĞIMIZ YERLERİMİZ
d49dc63d311256b836c3759km1.jpg

BAK AĞLIYORUM SENSİZ.. DOST ELİNLE SİLSENE GÖZYAŞLARIMI.. NERDESİN BEKLİYORUM
aglama1sk1wu7.jpg

HER ZAMAN GÖZÜMÜZDEN AKAN YAŞLAR,, DELİCESİNE SIRILSIKLAM DOLAŞTIĞIMIZ SOKAKLARDA, GÖZLERİMİZDEN SÜZÜLEN YAĞMURLAR OLSUN DERDİN
image0040uohi0uf2zf8.gif

GÖZYAŞLARIMLA BERABER SENSİZ DÜNYAMIDA KURUTALI ÇOK OLDU
samoso1tktn6rc3ym2.jpg

SENSİZKEN FIRTINALAR İÇİNDE SÜRÜKLENİYORUM.. GEL KURTAR BENİ... BEKLİYORUM
storm2ne6oh3ap8.jpg

SEN GİTTİKTEN SONRA HİÇ BİRŞEY AYNISI GİBİ OLMADI
blok18yxgo2rs8.jpg

Meğer ne çokmuşsun bende.

içimdeki onca kalabalığa rağmen yalnızım...Meğer ne çokmuşsun bende.Sen gittiğini sandın değil mi?Ben de öyle sanmıştım...Ama hayır...Her şeyinle kalmışsın, giden sadece bedenin olmuş.Ruhun bende kalmış, gözlerin bende...Hasretin bende kalmış, özlemin bende...Sen bende kalmışsın, ben yalnızlığın içinde...

Gözlerinin karasında şimdi gecelerim...Susuşlarının sessizliğinde hayallerim...Sessiz çığlıklar biriktiriyor yüreğim...Yağmura inat akıyor gözyaşlarım...Engel olamıyorum, engel olmak istemiyorum.Yüreğimdeki bulutların resmidir onlar.Onlar katıksız bir sevdanın isimsiz şahitleridir.Dokunamam ki onlara...Onlar, bana senden tek hatıra.

Yağmur yağıyor bugün yine.Yüreğimin en kuytu köşelerine vuruyor damlaları...Sen de böyle bir günde gitmiştin...Yine yağmur yağıyordu, yağmura karışıyordu gözyaşlarım.Sen anlamıyordun sevgili...Yüreğimden akanları yağmur sanıyordun.Bir sevda daha yağmura karışıyordu ve damla damla eriyordu aşk...Gözlerimizin önünde bir bitiş sahneleniyordu ve son perdeyi oynuyorduk ikimiz.Peki ama neden bu kadar zordu "Hoşçakal" demek?Zordu ; çünkü senden sonra "Hoşça" kalmak mümkün müydü sevgili, mümkün müydü?..
Sen yüreğimde, yüreğim avuçlarımda şimdi.Yaşanmamış zamanlar, can çekişen umutlar kaldı bu sevdadan geriye...
Şimdi gitmelerin ve bitmelerin mevsimi...Yüreğimi alıp gidiyorum ben de.Yalnızlığımı da yoldaş yapıyorum kendime...Nereye mi?Yağmurların hiç durmadan yağdığı en uzak sahillere...Belki , belki oralarda, bu sevdanın şahitleri, yağmura anlatırlar sevdamı, benim sana anlatamadıklarımı...

suskunadamzoomerhi3.jpg

Sevinci yıllar öncesine sarmış bir yarayım ben.Bir mutluluğun sergüzeştinde sarılıp sarmalanmış esrik bakışlı nihavendim ben.Yarım kalmış notaların en son dokunduğu ve güneşin yüzümü aydınlatmadığı bir ülkeyim ben.Susuşlarında bir adam boyu günah olan ve yabanıl çocukluığunda sapanı kırılmış,şekeri ellerinden alınmış bir hüzünüm ben..

Şimdi sana bu hal içinde bür düş kuracağım.uzak iklimlerden yüreğime akan tümcelerle.Belki boran olacak kızıl kıyamet bürüyecek yüreğimi.Belki kavruk dudaklarımdan akan iki damla kan olacak.Belki de yüreğimin hengamesinde volkanların sesleri duyulacak.Çünkü senle iligili düş kurmak yüreğin hazin ırmaklarına dalmaktır.Hüzünvari seslerle.Çünü seni anmak bir bakıma ölmektir.

Şimdi sus ve dinle.Yüreğim sesleniyor sana....

Yaran taze biliyorum...korkuların cesur günlerine inat sarıyor her yanını...

bildiğim hayat gördüğüm hayata uydukça, şaşıramamaktan sızlıyor kalbim...
günlerin aylara, ayların sonsuza döndüğü bir zaman geçidinde geçmediğini bildiğim yaraların küllerini savuruyorum, sonu gelmeyen bekleyişimin sularına.
gelmeyeceğini beklediğim düşümün, sadece düş olduğunu anladığımda, düştüm.....
oysa ben hep tamamlanmamış bir gülüştüm.
güldüm ıssızlıktan yeşerememiş gözlerine.

gördüğüm kararsızlık ,kendinden öte aşkı bilemediğin sokaklarda bulamadıklarından kaynaklıydı hep.
hep bir adım ileri giden ayakların , gözlerin geriye daldıkça bilmiyordu hep ilerlediğini..

ve seni beklemek kaybettirmeyecekti bana, zaten tükenmiş günlerimi.
olmadıkça verecektim elimdeki son saniyeyi.
beklemek kavuşmak kadardır.
bekleyebildiğin için seversin.

olmuyordo0.jpg
olmuyordo0.jpg

Olmuyor… Atamıyorum seni yüreğimden…
Bana inat senin sevdiğin tüm şarkılar ardı ardına çalarken, vazgeç yüreğim diye haykırdım defalarca. Sözgeçiremedim yüreğime…
Yüreğimden ve aklımdan atabilmek için seni, tırnaklarımla parçaladım da bedenimi, tırnaklarımın arasında kaldı sevda kırıntıları ve yüreğimden akan kanlar… Yine de dokunamadım kalbimdeki sana…
Hatırlar mısın bilmem ama bir kez doyasıya gözlerimi kırpmadan uzun uzun sana bakmıştım. Sonra gözlerimi sımsıkı kapatıp bir süre öylece beklemiştim. O halinin resmini beynimde ve yüreğimde ölümsüzleştirmek için… Sen niye öyle bakıyorsun dediğindeyse resmini çekiyorum demiştim.
İşte sen hala o gülümseyen gözlerinle duruyorsun yüreğimde sevdiğim… Ne yaparsam yapayım kendime, dokunamıyorum sevdama ve sana…
Sen çoktan yelken açsan da bir başka sevdaya ben ömür boyu hep seni yaşayacağım sevdiğim…
Senli rüyalardan kaçmak için, sabahlara kadar zindan gecelerde yalnızlığımla kıvransam da, seni unutabilmek için çırpınsam da söz dinlemeyen yüreğimde öyle büyük bir yere sahipsin ki…
''Sen bende ben ölürsem ölürsün
Sen ölürsen ben zaten ölürüm… ''

Hep sen varsin düşüncelerimde....geceleri rüyalarimda, gündüzleri hayallerimde sadece sen varsin.. sagimda, solumda, aynadaki yansimamda, nereye baksam hep sen varsin... Artik ben "ben"degilim, anladimki ben "sen" olmuşum..

Yanimda olamasanda, sana dokunamasamda, hep icimdesin..nereye gidersem gideyim seni icimde taşiyorum!

Hissettigim duygularin esiri aklim, sadece delicesine yaşamak var seni seninle..

Elimdeki resminin her karesini ezberledim artik…kac kivrim, kac cizgi varsa yüzünde hepsi begnimin tam ortasinda. Her gecen saniyede sana kavuşacagim güne biraz daha yaklaşiyorum.. kokunu icime cekecegim, sicakligini hissedecegim, sana dokunacagim o an! Zaman gectikce sabirsizlaniyorum..icimdeki sevgi öyle bir coşkuyla sana akiyorki ben bile kontrol edemiyorum kalp carpintilarimi..

Tanrinin bana verdigi mucizeyi şimdi yanimda istiyorum... Hayatimdaki en güzel varligi, "seni" istiyorum!

Seviyorum seni delicesine, ugrunda ölürcesine… Herzamankinden daha cok seviyorum seni.. Artik bu sevgi o kadar büyükki icime sigmiyor...

Özlüyorum seni, mesafelere isyan edercesine akiyor gözyaşlarim.. Hic kimsenin kimseyi özlemedigi kadar özlüyorum seni!

Sana kavuşacagim ani bekliyorum..zamanin cabuk gecmesi icin uyumak istiyorum, fakat icimdeki heyecan buna engel oluyor..sana kavuşacagim anin heyecani öyle bir coşkuyla sariyorki bedenimi artik kontrolü kaybediyorum...

"Yagmur, denize düştügünde deniz, yeşile düştügünde yeşil, topraga düştügünde toprak kokar...
Yagmur, Sacina düştügünde sevgi, eline düştügünde özlem, gögsüne dü$tügünde aşk kokar.."

Ben yagmuru gögsüme düşürdüm, şimdide beni hayata baglayan yagmur damlama "sana" kavuşacagim ani bekliyorum!

Şişirip yelkenleri, açılma vaktin gelmiştir denize. Bilirsin ki ne fırtınalar, ne deli dalgalar beklemektedir seni. Korkarsın, terk edemezsin limanı, bir köşesine sığınırsın. Kabullenmesen de artık aşk bitmiştir, İşte son bu...

İçin hep hüzün doludur, bir türlü kabullenemezsin bittiğini. Gözlerinin içine bakıp seni seviyorum demesini beklersin. O sözler hiç çıkmayacak o dudaklardan bilirsin. Yinede umudun yeşildir, İşte hayal bu...

Gururlusundur, istenmediğin yerde durmazsın. An olur ki ne olur bitmesin dersin. Bu sözlerin dudaklarından nasıl çıktığına kendin bile inanamazsın. Oysa o yüzüne bakıp sadece gülümser, İşte acı bu...

Ondaki sıcaklığı kimsede bulamayacağını düşünürsün. Kimse onun gibi gülemez, onun gibi dokunamaz dersin. Ve kimseyi onun kadar sevemeyeceğini bilirsin. Kahredip başını eğersin önüne. İşte hüzün bu...

Nefes alamaz hale gelirsin, daralır için. Bir kaç saatlik derin bir uykuya hasretsindir. Bilirsin ki gözlerini kapasan da terk etmeyecektir hayali. Atarsın gecenin kollarına kendini, İşte huzur bu...

Ondan gelecek tek bir haberi umutsuzca beklersin Bir de beklemek ölüm gibi gelir insana böyle zamanlarda. Aslında ölüm fikride garip değildir artık sana. Geri dönerse diye ölemezsin bile, İşte sabır bu...

Hayat devam ediyordur ama her şey yarımdır, hep bir yanın eksik. Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır, başka aşklarsa seni kandırmayacaktır. O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin. İste aşk bu...

Boshwer, hep aynı masaL. "Hayat ve Ben" işte hepsi bu kadar…

afm8.gif
esra3nh4.jpg
esra35xn0.gif
esra66xo1.png
melek06ox3.jpg
melek08bon0.jpg
deliyagmurlarimyt7.jpg
esra10xp3.jpg

a74mi2.gif
a161uv2.jpg
a204mv7.jpg
a207tr2.jpg
a219ec6.jpg
heyecanhe8.jpg
3gy3.jpg
sirilsiklamut6.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri