Bendeki Varlığının Sebebi Ben,Yokluğunun Sebebi Sensin...

---> Bendeki Varlığının Sebebi Ben,Yokluğunun Sebebi Sensin...

qzlerinisevdimcl6xu5.jpg

(Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez... Hiçbir aşk da....)

Öyle bir gelip geçtin ki hayatımdan
Kurtulmak mümkün olmadı hiç izlerinden
Ne kadar duygu varsa yaşadım sonuna kadar
yaşattın....

Sevdim seni biliyorsun
hem de nasıl!
Gözlerini kattım gözlerime
seninle baktım herşeye
seninle gördüm görülecek ne varsa
görmek adına...

Nefret ettim senden biliyorsun
hem de nasıl!
Sendin nedeni bana göre konulan bütün noktaların
Ölmüştük biz artık
İhanet ettiğimiz sevgimizle sevgilere layık değildik...
Sana göreyse bendim arkasını dönen
çekip giden hayatından
Oysa ben yitirilmişlerimizi görmüştüm çoktan
Onaramayacağımız yıkıntılarımızın farkındaydım sadece
Gittim ama hiç unutulmuşum olmadın sen benim
Senin gözyaşlarınla ağladım hep
Her deniz kıyısında
her köhne balık lokantasında
Taksim, Beyoğlu, Anadolukavağı'nda
ve içtiğim her yudum rakıda
acıdan öleceğimi sanarak
senin şarkılarını söyledim
Ne büyük aşklar dahil
hiçbir şeyin sonsuza kadar sürmediğini
ben ilk senden öğrendim...

SAATIMI GİDİŞİNE AYARLADIM.. SANKI HİÇ GİTMEMİŞSİN GİBİ.. GİDİŞİNDEN SONRA BİR AN BİLE GEÇMEMİŞ GİBİ...

zamande0ca4.jpg

SENSİZ ZAMANLARDA BOŞLUKLARDAYIM.. KAYBOLMUSUM... DÜŞÜYORUM SÜREKLİ...
yyyxo9.jpg

GİDİŞİNİ İZLEMEKTE Mİ VARDI ARDINDAN.... HANİ HAYELLERİMİZ... HANİ DÜŞLERİMİZ... HANİ YASAYACAKLARIMIZ VARDI... HANİ HEP BİZ VARDIK.. VE HEP BİZ OLACAKTIK........
axq0ev3.jpg

HANİ BAHCELİ KÜÇÜK BİR EVİMİZ OLACAKTI... İÇİNDE 'BİZ' OLDUĞUMUZ...
41xv1ff2.jpg

HANİ AŞKIMIZIN EN DEĞERLİ HEDİYESİNİ TADACAKTIR... SEN ANNE BEN BABA OLACAKTIM...
2saylove080jcgp7.jpg

HANİ BERABER KARŞILACAKTIK YILLARI... BERABER YASAYACAKTIK.. VE BERABER YAŞLANACAKTIK....
ebreseresim72lznr7.jpg

KONUSSANA SEVDİĞİM... VE SÖYLE BANA..
41132425682ol7ml3.jpg

KIM ISITACAK SENİ SOĞUK VE YANLIZ GECELERDE... .....
11139825068lp1bg9.jpg

BİR DAMLASINA BİLE KIYAMADIĞIM GÖZYASLARINI KİM SİLECEK....
aglamakguzeldirdu2gu3.jpg

KİM GÜLDÜRECEK YÜZÜNÜ.. GÜLÜŞÜNE ÖMRÜNÜ ADAYARAK....
uku5ijrh0.png

SEN ŞİMDİ TÜM BU SORULARDAN HABERSİZ,, YASAMAKTASIN KABUĞUNDA....
i1106516507marina7kj9nr6.jpg

BEN İSE SANA SORAMADIĞIM SORULAR.... VE KALBİMDE SEVDANLA GİDİYORUM UZAKLARA... BİLMİYORUM YOLUM NEREYE...???
artkgemeliyimtmkalmalarrl7.jpg

BELKİ SONUMA YOLCULUĞUM... BELKİ YENİ UMUTLARA... HER ZAMAN İÇİMDE HİÇ BİTMEYECEK SEVDANLA.... HOŞCAKAL SEVDİĞİM...
yee3.jpg

ELVEDA......
lovemecut26bvge5.jpg

Sen şimdi aynalara koş
Tüm saflığını görebilmek için,
Sen şimdi boşluğa koş
Kendinden kurtulabilmek için,
Sen şimdi derinlerime koş
İçimdeki fırtınaları görebilmek için,
Herşeyi boşver...
Sen şimdi bana koş
Yeniden sevebilmek için..
.

post11132003094dx2.jpg

Hazır mı valizin ¿
Beni bırakıp nereye böyle ¿
Bak kurumuş denizin suyu..
Yollar da yok..
Burada kalacağını bile bile neden bu hazırlık ¿
Denemek içinse bensizliği , ertele lütfen !! Bir başka ömre kadar..

Birgün düşler de kaybolur senin gibi..O zaman çaresiz hissederim kendimi..

Parcalanırım yüreqimde bak her zerrem ayrı yerlerde...
Sevdansız geçen herdakikaya kaç günah adadım ben.. Kaç kez yıktım kendi
ellerimle kurduğum şehirleri,kaç kez pes ettim son raundlarda.. Her
bitişimin ardından kaç başlangıç geldide ittim ben elimin tersiyle..
Tertemiz gökleri koydum hayallerine.. Ağzıma almadım sensizliği.. Yüreqime
koymadım.. Ve kaçkez inandırdım senin siyah sevdana benim pembe sevdamı..
Olmadı cantanem olmadı...

Her rüyada gerçek payı var derlerdi.. her rüyada.. Dün yatağıma yattım
hayalinle.. Sımsıkı sarıldım.. "Uyudum-uyanamadım" Başlamadan bitti rüyam..
Ne eğrisi ne doğrusu,hepsini aldı gotürdü benden...

Bir tek benimdi yüreğin hani.. Hani gitmezdin ellere,bırakmazdın
beni,bırakamazdın.. Çok seviyordun,unutamazdın..
Yoktu gücün bir sevdaya daha,ilk ve sondum hani.. hani,hani,hanii....
Gücü olmayan adam arkasına bile bakmadan gitti bak.. Yüreğimi acıta
acıta,kırıklarıma basa basa ellere gitti..
Ne farkeder şimdi sensiz hayat ha yaşamak,ha ölüm...
Üstü kapalı yalnızlığımı kanattın sen gidişinle.. Başkalarında duydum
unutulduğumu..
Alışığım ben unutulmaya bilirsin.. Ama ,insanı en çok sevdiği unutunca
acırmış yüreği..
Çok acıttığında öğrendim...

Ve biz sevgili,biz bir tuvaldeki iki uyumlu renk olamadık.. Sen bana tez ben
sana.. Ressamın bir dokunuşuydu benim yüreqimdeki mutluluk.. Belki boya
adiydi bilemedim.. Acıdı yürek,acıttı.. Hiç düzelmediki zaten.. Hep bir taş
yollara,hep geçilecek engebe.. Olmadı cantanem hiç bir zaman olmadı...
Beklenmeyen gidişinle birdaha toplanmamak üzere dağılıyorum sevgili..
Çıkmıyor yüreğimin dışına,kendi içimde dağılıyorum.. Dokunmuyor
sana,acıtmıyor..
Yüreğin bir tek benimdi sevgili,öyle sandım...
Yalnızlığımın katsayısını sayacak gücümde yok zaten..
Olmadı cantanem olmadı..
Yüreğin benim olamadı..

HoşçakaL...

senits8.jpg

97723845ac1.jpg

bulutlarps0.jpg

denizlericu7.jpg

..ben goncaları gönlüme gül yaptım..
..değil ayın görkemine güneşe bile aldanmadım..
..sevdiğimi allaha emanet ettim ama asla unutmadım..

cbdfv3bfqh0ap3xv6.gif

Sen Unutma Beni - Ayna
Son deminde akşam, merhaba dostum hüzün,
Yalnızım yine yalnız, nerdesin iki gözüm,

Böyle mi yaşanır ayrılık acısı,
Gözlerimden anla yeter,
Gel de al canımı, al da kurtulayım,
Ayrılık ölümden beter,

Sende unuttum hayalleri,
Sende unuttum sevilmeyi,
Bari "sen unutma beni"...

Sende unuttum ümitleri,
Sende unuttum ben her şeyi,
Bari "sen unutma beni"...

Yüreğimin kıyısına vurdu minicik bir dalga,
Susmalıydım, tutamadım kendimi,
Bir canım var, feda etsem sevdamı bilemezsin,
Bir acım var, anlatsam önünü göremezsin,
Herkes unuttu gitti, ben de unuttum her şeyi,
Bari, bari "sen unutma beni"...

Hala Aşksın Sen.. Ama Sadece Şarkılarda...Aşk nedir diye sordular bana, hiç düşünmeden koydum ismini yerine, yazıp yüreğimin elleriyle.. Senli anlamlar yükledim sevda şarkılarının her sözcüğüne, her hecesine. Haykırışlara dönüştüler, içimde bir yerlerde..Sırılsıklam bir özlemdi, Gözlerimden akan.. Damla damla bir ümitle, İçimde oyalanan... Dokunmanın coşkusuyla, Taştı boşaldı birden.. Saklanamaz bir çağlayışla, Kurtuldu esaretten...Umutlarım terketmişlerdi beni çoktan oysa. Mutululuklarsa uzaktılar bana, bir o kadar da ulaşılmaz. Yalnızlık bir yağmur misali yağıyordu ruhuma hiç durmaksızın. Zincirleyip yüreğimi, hapsetmiştim ben de ıssızlığıma kendimi. Ta ki ellerin dokununcaya kadar ellerime.. Atıp yüreğimdeki zinciri bir kenara, açtım bütün kapılarımı sana.. Susturup aklımdan geçen bütün düşünceleri, kulak verdim içimdeki çığlıklara..Evet, sendin beklenen,Evet, sendin istenen,Eksikliği gözlenen, Yokluğunda özlenen...Bir yanım hep eksik, hep yarımdı yokluğunda. Neyi özlediğimi, neyi beklediğimi bile bilmiyordum. Neyi aradığımı, neyi istediğimi bile fark etmiyordum. Yollarım vardı benim.. Önümü görmeden, bilmeden nereye varacağını, gittiğim. Bazen hızla koştuğum, bazen yavaş adımlarla yürüdüğüm. Yolların sonu karanlıktı, sen çıkmadan önce yollarıma. Asabiydim ondandı, Hep mutsuzdum ondandı, Yıllar yılı saklandım, Gözyaşıyla kutlandım...Bulutların arkasına gizlenmiş güneş misali, korkuyordum sevdaya göstermekten kendimi. Bütün karanlıklarımı çıkarıp aydınlığa, güneşim olup doğdun dünyama. Susuz kalıp kururken ruhum bir toprak gibi, yağmurum oldun, yağdırdın sevdanı üzerime. Cümlelerimin gizli kalmış özneleri, "sen" li oldular, "biz"li oldular.. Umutsuzluklara ait tüm gözyaşlarımı silip, mutluluğa dair damlalar döktüm gözlerimden.. Gidişin de çok ani oldu ya, Gelişin gibi.. İşin doğrusu; Varlığına alışmaktan daha zor oldu, Yokluğuna alışmak. Alıştım mı bilmiyorum, Ama mecbur olduğumu biliyorum. Boşver... Coşkusuda çok güzeldi varlığının, Yokluğunun acısı da, hiç fena değil hani...Seni görmediğim zamanlarda, hani hiç dokunmadığım günlerde, hani bakışların değmediğinde bile gözlerime, bir an dahi düşünmedim çıkarıp atmayı içimden. Senli kelimelerim çığlığa dönüştüğünde, kaybolduğunda yokluğunun karanlığında, sen duymadığında bile vazgeçmedim sana seslenmekten. Düşlere, hayallere sarılıp, günlerce gecelerce avundum onlarla. Sensizlikte de sevmeyi öğrendim seni.. Hasretini de sevdim.. Seninle herşeyi sevdiğim gibi.. Varlığının heyecanı gibi sahip çıktım, benimsedim yokluğunun acılarına da.. Güldüreni de, ağlatanı da, sevinçler yaşatanı da, hüzünlere boğanı da.. Sana dair, sevdana dair ne varsa, benimdi onlar da...Soranlara neden böyleyim, Bilmediğimi söyledim. Yalandı bu, Sensizlikti keyifsizlik sebebim. Gelişinle eksik parçam bir anda tamamlandı.. Sende gördüm ya o an, Sevinçten nasılda ağlandı... Geldiğinde sona erdi tüm acıtanlar, tüm sancıtanlar. Çıplak yüreğinle basıp yüreğime, dindirdin yaralarımın kanayanlarını. Dünyama gelmeden önce kapalıydı gözlerim, açtım gözlerimi, uyandım sevdana.Hiç beklemediğim bir anda, hiç ummadığım bir zamanda tuttun yine ellerimden..Çıkmazlara doğru giden adımlarımı, döndürüp geriye yürüdüm sana doğru gelen yollara..Yarım kalmış bir hikayenin bilmediğim bir satırında bıraktığım sevdanı, alıp oradan devam ediyorum kelimelerime..En güzel dünlerim, en inanılası düşlerimdin sen. Şimdi en yaşanılası bugünlerim, en umut dolu yarınlarımsın benim..Evet, sendin beklenen,Evet, sendin istenen,Eksikliği gözlenen, Yokluğunda özlenen...Hep "Aşk" Olarak Kalacaksın Sen..Yüreğimin Kalemiyle Yazılan, Her Satırımda...(Alıntı)

elenaygececr8.jpg
EKSİK KALAN HER BİR DUYGUYU VE YÜREĞİMİN YARIM KALMIŞ YANINI SENDE TAMAMLADIM,GÜNEŞİN DOĞUŞUYLA NEFES ALDIĞINI BİLEREK UYANMAK VE GECENİN BİTİMİNDE SENSİZ DE OLSAM HUZURLA YATAĞINDA UYUDUĞUNU BİLMEK YETTİ HEP BANA NE KENDİMDEN NE SENDEN ÇOK ŞEY İSTEMEDİM BENDEN HATTA HİÇ BİR ŞEY İSTEMEDEN SEVDİM..BAZEN SESSİZCE BAZEN HIÇKIRARAK KUYTU KÖŞELERİNE AĞLAYARAK SAKLANDIM SEVDAMIN AMA BİR GÜN BİR TEK GÜN SEN AĞLADIĞIMI BİLMENİ İSTEMEDİM...GÖZYAŞIM ALIRMIYDI BENDEN SENİ,SEVDAMIN MESAFELERE BÖLDÜĞÜ GİBİ VARLIĞINI GÖZYAŞIMDA ÇALARMIYDI BENDEN SENİ.YADA SEN ACIYIP BANA GİTMEYİ Mİ SEÇERDİN YİNE?BENİM SEVDAM GURURLU,HUZURLU VE BAŞI DİK...SAKIN ACIMAYA KALKMA!!!SAKIN SENİ SEVDİĞİM İÇİN SEVDADAN UTANMA...YAPTIĞIM EN ONURLUCA ŞEYDİ SEVMEK SENİ....KORKMADAN,ASİCE VE ALABİLDİĞİNE...

KİMLİKSİZ BİR SEVDA BENİMKİ...

HER BİR GÜNÜNDE YENİ BİR ÇİZİK TAKVİMİN,SENSİZ GEÇEN GÜNLERİ DEĞİL SENİ SEVDİĞİM SENSİZDE SEVDAMI BÜYÜTTÜĞÜM GÜNLERİN ÇETELESİNİ TUTUYORUM....SENİ SEVMEKTEN BİR TEK GÜN YRULMUYORUM,SANKİ SEN BÜYÜDÜKÇE BENDE BEN GERÇEK
BEN OLUYORUM,KORKAKLIĞIMDAN,YENİLMİŞLİĞİMDEN,SIRADANLI ĞIMDAN SIYRILIP KİMLİKSİZ SEVDAMDA KİMLİİMİ BULUYORUM...

SABAH OLSUN,BİR MARTININ KANADINA YÜKLEYİP ÖZLEMLERİMİ SANA YOLLAYACAĞIM,DENİZLERİN DALGALARIYLA KIYILARA ÇARPACAK YOKLUĞUN VE RÜZGARLA SAÇLARINA DOKUNACAK RUUHUMDAKİ SENLE ADI SEVGİ OLAN SEVDAM...BENİM DOKUNAMADIĞIM DEĞEMEDİĞİM ELLERİNE,SAÇLARINA,YÜZÜNE SENİ BANA TAŞIYAN RÜZGARLAR DOKUNACAK...BEN BİR KERE DAHA SENİN VARLIĞINLA BÜYÜYECEĞİM ÇOCUKLUĞUMDAN SIYRILIP,SENİNLE ANIMSAYACAĞIM ÖZGÜRLÜK NE DEMEK,KENDİMDEN KORKMAMAK NE DEMEK...

KİMLİKSİZ BİR SEVDA SENLİ AMA SENSİZ,

BİR UÇURUM MİSALİ,BİLİYORUM SONU UÇSUZ BUCAKSIZ,BİR SALIVERSEM YÜREĞİMİ PARAMPARÇA OLACAK,HER BİR KAYAYA ÇARPIŞINDA SEVDAM DAĞILACAK,AMA NE YOKLUĞUNDAN NEDE BENİ TAŞIDIĞI SONSUZLUKTAN KORKMUYORUM,ÇÜNKÜ YÜREĞİMİ sımsıkı SARIP ACININ UMURSAMAZLIĞINA SENİ SEVEREK NEFES ALIYORUM,ÖLÜMDEN KOKRMADAN İLK DEFA....

.....................

Uzadıkça Ellerimin Kılları
Unutuyorum Kağıttan Gemiler Yapmayı..

Çocuklar Alırlar mı Beni Oyunlarına
Kazısam Ellerimdeki Bütün Kılları?

HAYATIMDA BİR BEN... BİR SEN... BİRDE KALBIM VARDI....

foryoucertodg0gd0ti4.jpg

BAZEN SAHİLLERE CİZDİM KALBİMİ........ DALGALAR BİR GÜN ALIP GÖTÜRÜR MÜ DİYE....
heartpe3cs7sx3.jpg

BAZEN HIÇ KORKMADAN ATEŞLERE ATTIM... KÜL OLUR... YOK OLUR... UNUTUR DİYE........
kalp4qm6in9na9.jpg

BAZEN KİLİTLEDİM KALBİMİN KAPILARINI... KİMSELER GÖRMESİN.. KİMSELER GİRMESİN... KİMSE KENDİNE YER EDİNMESİN DİYE......
keytomyheartbymatejknezqn3.jpg

BAZEN BOŞ DUVARLARA YAZDIM... SOĞUK VE KARANLIK DUVARLARA....
a14eg9cl4wl7.jpg

BAZEN PARAMPARCA KIRDIM KALBİMİ.. AMA HER BİR PARÇASINDAKİ SENİ YİNE ÇIKARAMADIM İÇİNDEN.....
kk2vy7vp0xi5.jpg

BAZEN SADECE UZAKTAN BAKMAKLA YETİNDİM... UZAK KALMAK İSTEDİM.. AMA OLMADI.... YİNE YAPAMADIM.....

showletter0yw6fkqo4qo4.gif

BAZEN KARANLIKLARDA YANLIZLIĞA MAHKUM ETTİM.... YANLIZLIĞI SEVER.. ALIŞIR BİR GÜN BELKİ DİYE....
u24754me2bs1qv6.jpg

BAZEN UZAK DİYARLARA GÖNDERDİM.. BELKİ SAHİBİNİ BULUR DİYE... BELKİ SENİ BULUR DİYE.... AMA HER DEFASINDA .... YİNE YANLIZDI......
wheresmyheartbyetechniqpw9.jpg

GİDERKEN BANA BIRAKMIŞTIN KALBİMİ.. GÖRDÜĞÜN GİBİ HİÇ ANLAŞAMADIM ONLA.... UYUŞAMADIK BİR TÜRLÜ..... AMA NEDENİNİ ŞİMDİ ANLIYORUM....
yourmyheartbypaixaumtm7fn2.jpg

KALP BENİM... BENİM İÇİMDE.... BANA AİT... AMA ÖĞRENDİMKİ O YANLIZ SENİN ELLERİNDE ATIYOR... SEN VARSAN YAŞIYOR..... SEN SEVERSEN HAYAT BULUYOR...
love002171usedmu2ag5.gif

ŞİMDİ ARAMIZ NASIL DİYE SORACAKSAN EĞER... BİZ YOLLARIMIZI AYIRALI ÇOK OLDU SEVDİĞİM..... BİR DAHA ASLA SENİ PAYLAŞMAMAK ADINA.... SONSUZLUĞA................

kalp10yu5qo2dc2.jpg

Bekliyorum, belki gelirsin diye,
Eğer geleceksen,
Bir nisan yağmurunun, o ılık bulutlarıyla gel...
Yürürken ağaçlara sular, aşkın damarlarımda akarken gel,
Yürürken boş sokaklarda ben, yüreğim sen diye atarken gel,
Yürürken gökte bulutlar, yepyeni baharlarla gel,
Yürürken ağaçlara sular, yürü gözlerimden kalbime kadar.

2hzjt02.jpg

Eğer geleceksen,
Erikler çiçek açarken, yazı yaban yeşerirken gel,
Son cemresi de düşüp toprağa, toprak buharlaşırken gel,
Yüreğim aşkınla dolup da, özlemin beni ağlatırken gel,
Gel sil gözlerimi, sana en ihtiyacım olduğu zaman gel.

404sw7t.jpg

Eğer geleceksen,
Dilek ağacında, çaputlar renk değiştirmeden,
Yatırlarda mumlar tükenip, ışıkları tam sönerken gel.
Göçmen kuşlar yeniden bir bir, sevinçlerle dönerken gel,
Şiirler şarkı olup, sevdalı dillerde söylenirken gel.

Ve, senin için Allah'a açık ellerim yorgun düşerken,
Yok ki derdime ortağım, kendi kendime dertleşirken gel..

19bp.jpg

"İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki... "

Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum. Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun.. Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun..

Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben geceleri hep seninle konuşuyorum uzun uzun.. Seni Seviyorum diye haykırıyorum. Dünya umurumda değil. Takmıyorum, düşünmüyorum hiçbir şeyi.. Sadece seni, sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorum..

Bırakıp gittiğin, tüm kapıları yüzüme kapadığın günden beri aylar geçti.. Aylar geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmedi... Beni sevmediğini, önemsemediğini bilmeme rağmen büyüttüm sevgimi. Ama bu gece Vazgeçiyorum Senden.. Ben seninle olmak, seni yaşamak istiyordum.. Tek isteğim buydu.. Ama izin vermedin. Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardır.. Ne yapsan affedilmeyecek, ne yapsan boş..

cetinkaya417bn.jpg

Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz ve tek bir söz kalıyor geriye Vazgeçmek...!
Korkma, seni artık sevmiyorum....

.........kendime.........

"Söyle kaç yaşındasın
Dertlerin başındasın
İstisnasız her an
Geçmişi özlüyorsan "

Yetmedi mi daha çektiklerin küçük kız! Kendi canını yaktığın yetmedi mi? Geçmişi ne denli özlüyorsun bu kadar? Çok mu yordular seni, çok mu kırdılar, yarı yolda mı bıraktılar yoksa..? Yetmedi mi daha bunlar..? Neden körsün hala..?

"Bilmem kaç yaşındasın
Gözleri yaşlardasın
İstisnasız her an
Yarını düşlüyorsan "

Niye bu denli ıslak gözlerin..? Niye istisnası yok geçmişi özlediğin, Yarını düşlediğin günlerinin... Acıtmaktan yorulmadın mı kendini daha...

" Yolculuk nereye
Neler uğruna ölmeye
Dört yalnızlıkla bir doğruyu götürmeye
"

Bu sefer kimin uğruna ateşe atacaksın kendini..? Kimin uğruna vazgeçeceksin bir şeylerden? Onlar seni uçurumdan attı görmüyor musun küçük kız.. Yetmedi mi yalnızlıkların... Elinde doğrularının kalmadığı, yalnızlığının alıp götürdükleri az mı geldi canına...

"Hadi durma ağla, ağla
Yaşlar kurur zamanla, ağla
Böyle kahpedir dünya
Son bulur kollarında

Hadi durma ağla, ağla
Yüzünü ıslatmasan da ağla
Belki hepsi bir ruya
Son bulur kollarında "

Ağla! Ağla ki anla ne denli can yakar zaman! Yaşlar zamanla kurur mu, gör ağla da!böyledir dünya.. Bu kanundur küçük kız.. Her güzel şey kollarında, gözünün önünde can veriverir.. Bir rüya oluverir en gerçek bildiklerin...

"Söyle kaç yaşındasın
Herkes kadar yalnız mısın ?
İnce ince titremen
Soğuktan mı sanırsın ? "

yalnız mısın zaman kadar..? Kimse kalmadı mı yanında ... Bak gitti giden sen hala soğuktan mı sanırsın, ince ince titremen..

"Bilmem kaç yaşındasın
Herşeyin farkındasın
Acılar biriktirip
Damla damla harcarsın "

Anlattıklarım boşuna değil mi ufaklık... Sen hepsini görmüşsün zaten.. Her acı buruk bir tat bırakmış damağında.. Biritkirdiğin acıları harca küçük kız... Damla, damla... Damla, damla...
(Alıntı)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri