"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

kboma.png

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

" Ben ölünce kalbimi ona nakledin " Sevmeyi ögrensin.
- kubra.

Her gün indim kıyıya,denize baktım.Belki denize çok bakarsam gözlerim mavi olur..
maviyi seversin..
belki beni gözlerim mavi olursa.
beni de seversin..

Ve sevmişse yürek gerçekten..
biri gider, diğeri "bir ömür" eksik kalır..
Yaşarken "ömrümsün sen" denmişse eğer..
Kalır be..

"Kalır, ardında bir yerlerde senden geriye kalmamışken hiç bir şey...
Ve sevmişse yürek gerçekten..
biri gider, diğeri "bir ömür" eksik kalır.."

Ben seninle bütün gece uyumayıp konuşmayı özledim. ben sana kızdiğımda gönlümü almanı özledim, ben arkanda saklayıp 32 dişle bana verdiğin hediyeleri özledim, ben nedensizce beni öpüp koklamanı özledim, ben seninle konuşmayınca içimdeki boşluğa yenilip tam mesaj atarken senin mesaj atmanı özledim, ben karşılaşma ihtimalimizin olduğu sokaklardan geçerken karşılasmamızı özledim, ben özlediğinde çıkıp gelmeni özledim, ben özlemeni özledim. Ben sevmeni özledim. Bizi özledim.

Bir otobüs kalkıyor seni düşünmeye başladığım yerden..
Ve..
senin oturduğun mahalleden geçmiyor..
Budur benim sancım..
mesafeler değil..
yollar hiç değil..

Yani böyle tuhaf bi'şey işte, açıklayamıyorum.Adının geldiği bütün anlamları içimde tek tek yaşıyorum. Hani bazen bir bir şey diyecek olursun, elin ayağın birbirine dolanır ağzın kurur söyleyemezsin ya, öyle oluyorum. Şimdi karşımda durup sana söylemek istediğim her şeyi dinlemeye başlasan ben sana havaların mevsim normallerinin altında oluşundan,bira ile fıstığın ilişkisinden filan bahsederim. Nasıl diyeyim, canım seninle 1 mayıs kutlama istiyor, istiyorum ki polis gelsin gözümüze biber gazı sıksın, gözümüz dünyayı germesin. Otobüsteki boş kalan tek koltukta sen otur ben hemen yanında dikileyim.İçelim bi' cumartesi saçmalayıp denize atlayalım. iki duble içtim iyice saçmaladım yine, şarkı da bitti zaten. Ben bir ayna bulup sana biraz bakacağım. Sen de lütfen kendine iyi bak, gördüğün her şey bana ait..

Geçmişte ne yaşadığımızı boş ver, gelecekte yaşayabileceğimiz onlarca şeyi kaybettik. Kişisel aptallıklarımızla mahvettiğimiz biz'i unutmak, yeni bir başlangıç yapmak adına şu "sil baştan" ezberine dalıp başkalarının ellerini tutacağız, sarılacağız, öpüşeceğiz, vodka içeceğiz, bu saçmalıklarla herkesi kandıracağız. Kendimizi bile kandıracağız hatta, güçlü görünmek için yalanlar söyleyeceğiz. Herkes inanacak, sen inanacaksın, ben inanacağım. Yalnızca kalplerimizi kandıramayacağız, sen beni sevmeye devam edeceksin, ben seni..Ne senin kalbin beni affedecek, ne de benim ki seni..

Ben bir ayna bulup sana biraz sana bakacağım. Sen de lütfen kendine iyi bak, gördüğün her şey bana ait..

Boşversene senin gökyüzünde benim yerim hic yoktu...

Dilek mi, beddua mı bilmiyorum..
Aşık ol..

Yalnlızlık kokan kalabalığım, Sessizlik kokan gürültülerim, Dinmeyen hasretimsin ...

...Anlatamıyorum

Ben yalnızlığımdan bir kez bile şikayetçi olmadım. Bensiz'sin, o sıkıyor canımı.

Ve sevgili;

Onlar senin nasıl baktığını, el ele yürürken rüzgarın saçını nasıl savurduğunu.
Nasıl koktuğunu..
Nasıl güldüğünü bilmiyorlar..

Ben biliyorum, içimde bunun güzelliği var..

Yanımda yürüyordun Milena.
Düşünsene,
Yanımda yürümüştün..

Kapımın eşiğinden atılan mektuplarının üzerinden atlıyorum her gün. Açmıyorum, okumuyorum. Daha fazla özleyeyim diye...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri