Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
Gözlerimi kapadım. şimdilik hayallerimde beraberiz. bu yüzden şu sıralar çok gözlerimi kapatır oldum. Seni görmek için görmemem gerek gözlerimi kapatıp hayallerimde sana ulaşmam gerek… Sorun değil. Yanımdasın. Kaburga kemiklerinin inip kalktığını görebiliyorum. Kalp atışların narince titretiyor güçlü göğsünü. Burnumu boynuna gömüyorum koku o koku ki ben mutluluğun böyle koktuğunu düşünüyorum ve yavaşça fısıldıyorum; seni seviyorum. Biliyorum şu sıralar çok sıradanlaştı bu cümle. Biliyorum önüne gelen herkes herkese bunu söylüyor. Ama sen anlıyorsun sesimdeki o vahşi titreklikten seni sevdiğimi anlıyorsun. Sarılıp uyuyoruz ama ben biliyorum ki aklın biraz yaramazlıkta gülümsüyorum. Uykuya dalarken yavaşlayan nefes sesin babannemin söylediği en içli ninnilerden bile daha işliyor ruhuma. Uyuyoruz beraber. Sonsuzluğa.
---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
Sevmiyordun
sevsen anlardım.Bekledim
keşke beklediğim sana değseydi.Belki de en büyük hatam yazılarının hepsini üstüme alınmamdı.Biliyorum salağım.Hatta gerizekalıyım.
Seviyordum
sevdiğimi anlamadın.Beni seçmedin
keşke seçseydin sana değerdim.Belki de en büyük hatam her gece seni düşünerek uykuya dalmamdı.Biliyorum beni farkedemeyecek kadar s*alaksın.Hatta gerizekalısın.
Sana şiirler yazdım.Ama benim yazdıklarımı sen onu düşünerek okudun.Ya da hiç okumaya gerek duymadın.Hayallerimi söndürdün.Bende hayallerimden gemi yapıp denize attım.Benim hayallerimin sönmesine inat sen onunla ilgili yeni hayaller kurdun.
Düşündüm seni.Düşündün onu. Biliyorum seni sevecek kadar s*alaktım.Hatta gerizekalıydım.
Adımı sorsan hatırlamayacak haldeyim ama seni tanıyorum. Seni biliyorum bir yerlerden… Ve bildiğim kadarıyla aşk tam da bu. Akıl erdiremediğine yüreğinin ermesi hiçbir engele takılmadan hem de. Yüreğinin bedenindeki tüm yönetime el koyması bir anlamda hissel bir devrim!
--
Çocukken bana “-Büyüyünce ne olacaksın?” diye sorulduğunda
“-Hiç...” yanıtını verirdim omuz silkerek.
Haklı da çıktım..
Şimdi herkesin gıpta ettiği koca bir hiçim! Özgür Gümüşsoy
O kadar kızgınım ki sana Büyümeseydik çok isterdim küsmeyi Dudaklarımı büzüp Kaşlarımı çatarak bakmak isterdim şimdi sana Ama maalesef artık büyükçe kırılıyoruz Ve pembe renkli pamuk helva şekerler Mutlu etmiyo artık bizi ..