"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

tumblr_lse1dcNZi11qm7v09o1_500.gif

Sana dair ne hissettiğimi bile bilmiyorum.
Sadece içimdeki ses, yanımda olursan; mutlu olacağımı söylüyor..

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

tumblr_lpceptzkAE1qlugxx.jpg

-Beni neden seviyorsun anlamıyorum
+Seni sevmemem için tek bir neden söyle?
-Kötü biriyim, seni üzerim.Aldatabilirim de, kimse güvenmez ki bana. Ama sen kalkmış beni seviyorsun.Çok saçma.
+Hangi nedeni sayarsan say farketmez. Bana bakman,benimle konuşman ve şuan yanımda olman bile beni sana tekrar aşık edebilir.

tumblr_lqcoa5z7x91qcnhepo1_500.jpg

tumblr_lscgjapjZO1qm7v09o1_500.gif

Bazen çok fazla özlüyorum,
Sonra geçiyor demeyi çok isterdim aslında / ama geçmiyor.

Yaşanan ne varsa giderken herşeyi yanına al isterdim, yokluğunun yanında, anılarının ağırlığı sensiz taşınmayacak kadar büyük çünkü. Gel istiyorum ama gelmeyeceksin biliyorum, ve ben seni artık özlemekten de gelmeyeceğini bile bile beklemekten de yoruldum..

tumblr_lscck28usK1qm7v09o1_500.gif

• Ellerinin içinde huzur var.
    Ve parmak uçları, küçük birer şırınga mesela.
    Dokunduğunda
    huzur aşılıyor.

tumblr_l8drxpetP51qdbbywo1_500.jpg

tumblr_lrifbajUQK1qjovaao1_500.png

tumblr_lsahmuGwNC1qkqrfs.gif

Penceremin perdesini havalandıran rüzgar..
Denizleri köpük köpük dalgalandıran rüzgar..

• Gir içeri usul usul / beni bu dertten kurtar.
Bana esmeyi anlat / bana sevmeyi anlat.
Bana esmeyi anlat / esip geçmey anlat..

• Anlat ki çözülsün dilim, ben rüzgarım demeliyim.
  • Rüzgarlığı anlat bana, senin gibi esmeliyim.

tumblr_lr4b1acqvK1qlugxx.jpg

Sana çıkan tüm yollarım kapalı.
Ulaşamıyorum.
En çok canımı acıtan da;
Elimin tutabileceği kadar yakınsın.
Kalbimin ulaşamadığı kadar uzak.
Ama sen bilmiyorsun.

“Gel” dedi kısık bir sesle. Beni bekliyor muydu anlamadım.
“Sev” dedi kısık bir sesle. Sevmemi istiyor muydu anlamadım.
“Özle” dedi kısık bir sesle. Özlemimin anlamı var mıydı anlamadım.
“Git” dedi yüksek bir sesle. Öncekiler neydi anlamadım.
“Sevmiyorum” dedi haykırarak. Yalan söylemek bu kadar kolay mıydı anlamadım.

- Seninle eskisi gibi olmak istiyorum.
+Nasıl yani? Yeniden seni sevmemi mi bekliyorsun?
- Hayır. Hiç tanışmamış olmak istiyorum. Hiç bağlanmamış olmak. Hiç üzülmemiş, hala içinde umut saklayan biri olmak istiyorum. Bunun ne kadar çok zor olduğunu sen, bilmiyorsun.

"Mutluluk;"

tumblr_lsst0iKfCs1qkqrfs.gif

Senin yanında, hiçbir olamadığım kadar huzurlu olmaktı,
Türlü şirinliklerle yüzünü gülümsetebilmekti,
Gülümsemenle yeniden daha fazla gülebilmekti.

tumblr_lsss3i6PIf1qm7v09o1_500.gif

.. / Kollarındayken zaman dursun isterdim hep ..

tumblr_lkwnvbZB6R1qd7xgno1_500.png

tumblr_ls8ixssZtG1qaxnt7o1_500.jpg

tumblr_lrbmd2Mwy51qi7llyo1_500.jpg

tumblr_lsfrgok8S81qkqrfs.gif

- Omzunda uyumak ve omzundayken yanında olmanın tadını çıkarmak - gibi iki seçenek aynı anda sunulmasına rağmen, elde ettiğim tek sonuç; bir türlü sana doyamamak..

tumblr_lsfre4s8Ju1qkqrfs.gif

Kenar süsü oldum hayatında.
Yani; olmasam da olurdu..

Kaza süsü de verirdin vefatıma / yokluğum boşluk yaratmazdı..

Gidersen üzülme.
Gidersen özleme.
Gidersen dönme.
Ama gitme.

tumblr_lqniadyAk61qeu158o1_500.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri