"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

tumblr_lowe1ncAwG1qlv88uo1_500.jpg
Sevmek tehlikelidir.
“Biliyorum bunu. Daha önce birini sevdim. Sevmek; uyuşturucu almak gibidir. Başlangıçta kendini iyi hissedersin, bütünüyle verirsin. Ertesi gün, daha fazlasını istersin. Henüz zehirlenmemiş, o duygudan hoşlanmışsındır ve onun üzerindeki egemenliğini sürdürebileceğini sanırsın. Sevdiğin kişiyi iki dakika düşünür, so
nraki üç saat boyunca unutursun.
Ama, yavaş yavaş onun varlığına alışır, ona bütünüyle bağımlı hale gelirsin. Böylece, onu üç saat düşünüp, iki dakika unutmaya başlarsın. Yakınında değilse, bağımlılarının uyuşturucu bulamadıkları zaman hissettikleri şeyi hissedersin. Uyuşturucu bağımlılarının, gerek duydukları şeyi bulamadıkları zaman hırsızlık yaptıkları, kendilerini aşağıladıkları gibi, aşk için her şeyi yapmaya sen de hazırsındır…”

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

tumblr_lltc27MVPK1qii6nko1_500.gif
Sevdi veya sevmedi, ne fark ederki ? Başkasına gülüyor, başkasına bakıyor, eli bi başkasının elinde belki.Sevdi yada sevmedi ne fark eder şimdi.

• Dön dersen; dönmez.
    • Git dersen; gitmez.
    • Gel dersen; gelmez.
    • Sev dersen; sevmez.
    • Beni bırakma dersen; bırakır.
    • Aldatırsan; aşık olur.
    • Beni unutma dersen; aklının ucuna dahi gelmezsin.
    • Sensiz yaşayamam dersen; mutlaka onsuz yaşayabildiğini göstermek için defolup gider.
    • İyi ki…

381391_324001184291880_115277698497564_1145868_115047036_n.jpg

Uykumu uyuttum, uykusuz yatıyorum. Ama sen her şeyden habersiz. Ne güzel uyuyorsundur kim bilir? Ne kadar güzeldir saçlarının yastığı öpüşü. Tabi, ne yastığın haberi var ne saçlarının. Ben uyumuyorum. Yastığım da yok, saçların da.

386478_324002794291719_115277698497564_1145873_1887942702_n.jpg

Çok seviyorsun değil mi ? O bir şey anlatırken suratının her bir milimini incelemekten Ne dediğini anlamıyorsun bu yüzden hep gülümseyerek cevap veriyorsun Bazen aptal olduğunu düşünüyorsun Biliyorsun umurunda olmuyor..

Senin de işin zor. Baksana, ne yaparsan yap seviyorum seni..
Öyle ki, sensiz bile..

tumblr_ltmlxo2Sxe1qmkp7io1_500.jpg

tumblr_ltj7obc7Ti1ql2vhyo1_500.jpg
Bir kadın. Yıkık. Yorgun. Kalbi acılardan sızlayan…
Bir adam. Bıkmış. Soğuk. Gözleri sert bakan bir adam…
Ah be adam, kimsin, kiminsin?
Ah kadın, ya sen, sen kime aitsin?
Adam… Ah adam, ah be adam. Yaraların var mı? Hiç aşık oldun mu adam?
Kadın… Ah kadın, ah be kadın. Sen kadın, ya sen? Suskunlukların var mı? Sevmek nedir bilir misin kadın?

tumblr_ltkuroPhg71qm64z6.png

tumblr_ltkut5O9Wz1qm64z6.jpg

tumblr_ltkutgAuE61qm64z6.jpg

tumblr_ltkuz0Hnx31qm64z6.jpg

tumblr_ltkuzkwtDq1qm64z6.jpg

tumblr_llnfb1jAXZ1qhrbxco1_500.jpg
Sonsuza dek o bakışın içinde yaşayabiliceğinizi düşünüyorsanız o adama aşıksınız demektir.

Gözümün içine yine öyle baksan, yatmaz mıyım sanki yanına, sokmaz mıyım yüzümü boynuna, sarılmaz mısın bana.
Ama ben, bana ‘gel’ de istiyorum.
Çünkü bilirsin, kaybedenler böyledir. Onlar belki bir kere ama öyle büyük kaybetmişlerdir ki, ne kadar gelmek isteseler o kadar bağlanır dizleri; ne kadar çok severlerse, o kadar uzaklaşırlar, sen de yaşadın işte, iyi bilirsin.
Şimdi seni dünyalar kadar sevsem mutlu olmaz mısın? Dünyalar birkaç tanedir.
Uyandığında beni gördüğüne sevinmez misin? Sürahiyi doldursam hep, buzluğu her açtığında buz bulsan, başka da iş gelmez ya elinden, şu tencereyi bi karıştırsan.
Şimdi kalkıp seni her şeyden çok istesem, hiç yalan söyleyemesem, kavga etmesem, hoşuna gitmez mi, gece geç saatte yemek yesen de kalbin sorun çıkarsa, nane limon kaynatsam, içine iki kaşık bal koysam, sabaha kadar uyuyamasam, hiç ağlamasam, boş versene köpekler gibi ağlasam.
Sevmez misin beni?
Şimdi sana gelsem, elini uzatmaz mısın sanki bana, yine çocuklar gibi şımarmaz mısın?
Korkmaz mısın, lütfen, ‘biz’den biraz korkmaz mısın!
Sana geldiğimde kollarını açıyor olman bir şey ifade etmiyor.
Ben, bana ‘gel’ istiyorum.

Neler söylemek istedim sen giderken.
Sessiz çığlıklarım boğazımda düğümlendi,
Adım atmak istedim , koştuğumu sandım hatta.
Cümleler kurdum, anlattım sana derdimi.
Hatta yalvardım , haykırdım sandım …
Oysa sen giderken ben ardından sadece, bakakaldım.
Öylece… donakaldım.İnanamadım …
Kirpiğimden süzülen damla…
Ve Ayrılığın adı ,HOŞCAKAL.
Sen gittikden sonra hoş kalırım mı sandın.
Alırmıyım bir bardak demli çayın tadını ..
Perdeyi açınca içeri giren güneş, ısıtırmı sandın.
Görürmüyüm sandın açan çiceği…
Bakarmıyım sandın batan güneşe…
Dilek tutarmıyım kayan yıldıza…
Koklarmıyım sandın yağmurun kokusunu,
Severmiyim sence baharları?
Ayrılığın adı ,hoşcakal…
Ben senden sonra yaşarmıyım sandın …
Peki o zaman sende HOŞCAKAL…

-Can Yücel

Bazen kendini milyonlarca insan içinde yalnız hissediyorsun.
Bazen ise; milyonlarca insan içinde tek bir kişi olsun istiyorsun yanında. Sadece onun söylediklerini duymak, onunla konuşmak, onun varlığı hissetmek.
Ama genel de milyonlarca insan içinde yalnız kalıyorsun. Çünkü olmuyor.O hiçbir zaman gelmiyor.

tumblr_ltl4xwStGT1r2t9vxo1_500.jpg

tumblr_ltqun2ybi11qi9p54o1_500.jpg

tumblr_lsmdc3utQR1qixl12o1_500.png

tumblr_ltqnmdW0um1qiuzlqo1_500.jpg

Sana her gün aşık olmaktan yoruldum.
Her saniyemde özlemekten.
Yorgunum cok.
Gözlerim yorgun, seni arıyor sürekli çünkü.
Dudaklarım yorgun, sahte gülücük atmaktan yorulmuş.
Hücrelerim yorgun, sen yoksun hayatta kalmaya, beni yaşatmaya çalışıyorlar.
Seni seven, özleyen kalbim. En çok da o yorgun.
Yorgunuz sevdiğim.
Gel artık, çimenlere uzanıp, sessizliği dinleyelim.
Masmavi gökyüzünün altında yanımda olduğun için şükredeyim.
Dinlenelim artık. Gel..

tumblr_ltgs1gBjef1qly1nlo1_500.jpg
- Onunla uyudugunuz uyku sizin en güzel uykunuzdur. Birbirnize sımsıkı sarılmışsınızdır; kalp atışlarınızı duyuyor,nefeslerinizi hissediyosunuzdur. Bunlar sizin mutluluk sebebiniz,yaşama sebebiniz olur. Onu uyurken izlemek ayrı bi güzeldir.Onun masumlugunu görürsünüz ve defalarca aşık olursunuz. Hele onun sizi uyutması yok mu.. Saçlarınızla oynar,size masal anlatır.Sizin hikayenizi anlatır.Yarım bırakır bilerek hikayeyi ve der ki;‘bitmemiş hikayelerin mutsuz sonu da yoktur,hep mutlu sonu vardır’.Gülümsersiniz.Öper sizi,sarılır sıcaklıgını hissettirir,aşkından bahseder.Uykuya daldıktan sonra arada uyanırsınız ve bi bakarsınız sımsıkı sarılıyodur size,yüzünüz de içten sıcak bir gülümsemeyle biraz izler onu sonra iyice yanına sokulur ve uykuya dalmaya devam edersiniz. Sabah olur.Uyandığınız da yanınızdadır.En güzel gününüze başlarsınız onla.Onunla uyumak dünyanın en güzel şeyidir.

Evet siz küçük hanfendi, ömrünü ilikler misin ömrüme?
Duyduğum en güzel ses, sizin sesiniz.

Gördüğüm en güzel gözler, sizin gözleriniz.
Ben daha önce kimsenin gözlerinde görmemiştim kendimi.
Oysa ne kadarda güzel gülümsermişim, gözlerinizde fark ettim.
Sabahlar hiç bu kadar anlamlı olmamıştı yaşamımda.
Oysa ne güzelmiş, gözlerinizde uyanmak.
Gözlerim sana kapanıyor ve ben seni bir daha seviyorum.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri