Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
Eskilerden kalma bir sayfaydın,sararmıştın
Biraz karalanmış
Üzerinde yalnızlığından kalma iki damla yaştın
Ağlamışsın
Ağlamışım
Çok ağlamışız
Bakınca geçmişe
Gidişin,zaman yok
Yüreğim paramparça
İçimde,bitmeyen bir acı kanıyor da
Akmıyor,bitmiyor,tarifsiz ve yalancı
Bu kadar,hayatta son bir şans daha yok
---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
Günaydın! Bu sabah gözlerimi yine seninle açtım. Gece seni düşünerek uyuduğumu düşünürsek bu pekte şaşırılacak bir şey değil. İşte karşımdasın. Gözlerin, saçların.. Ve şimdi gülüşün.. Sanırım ilk önce gülüşünü görmeliydim. Böylece güne daha iyi başlayabilirdim. Neyse.. Bunu da yarın deneyeceğim. Sahi, sen uyandın mı? Gözlerini ilk açtığında kimi düşünüyordun? Sanırım hiçbir şey. Benim gibi alışkanlıklarının olmadığını biliyorum. Ha bu arada yatağımdan bir süre kalkmayacağım, her zamanki gibi. Seni düşünmek en iyisi.. Tünaydın! Hala buradasın, ‘aklımda.’ Bir de kalbimde. Ekleyeyim dedim. Kalbim ve aklım dışında neredesin acaba? Dışarıda arkadaşlarınla mı? Ya da hala uyuyor musun? Uyuyorsan kalksana be adam. Ben sayılamayacak kadar seni düşündüm. Sen ne yaptın? Kalk.. Ben bugün ne yapacağım biliyor musun? Aslında bugün bütün planım seni düşünmek. Bir gün bundan bıkabilir miyim? Merak ediyorum. Şimdi merak etmeyi bıraktım ve yine seni düşünüyorum.. İyi akşamlar! Sanırım hala benimlesin. Yakamı bırakmanı istemeyeceğim. Yanlış anlama. Sadece sabahtan bu yana yoruldum biraz. Neyse, sen ne yaptın? Eminim yaptıklarının benimle hiçbir ilgisi yoktu. Bunu bilmek acıtmıyor. Zaten artık çoğu şey yakmıyor canımı. Hayatıma kattığın onca güzel şeylerden birisi de bu işte. Ne kadar duygularımın en dip noktasını seninle yaşasam da, hayatıma getirdiğin şeyler hepsini örtüyor. Bazen iki küçük, ılık damla yanaklarıma ulaşsa da, gülümsettiğin anlar geliyor aklıma. Bu arada akşam oldu ya düşündüm de bir kahve içip, dinlediğim şarkılarda seni bulma vaktim gelmiş. Notalarda kaybolmaya, şarkı sözlerinde seni izlemeye başlamalıyım. Sense beni 1 dakika düşünsen yeter. Şimdi kahve vakti.. Tekrar iyi akşamlar. İyi geceler! Beni 1 dakika olsa bile düşündün mü? Merak etmiyorsun ama söyleyeceğim. Ben kahvemi içip müziğimi dinlerken, seni tekrar sevdim. Sevmek güzel şey. Hele de onun seni sevmediğini biliyorsan bu daha da güzel. Pardon, sanırım karıştırdım. Halimden memnunum. Sadece bunu söylemek istiyordum. Belki sen de beni sevsen daha kötü olurdu. Ah, ne kadarda iyimserim? Bunu seviyorum. Bu arada her gece gözüme daha da iyi gözüküyorsun. Sahi gözlerinin rengi şimdi daha güzel. Saçlarınsa biraz daha uzamış. İtiraf edeyim; seni böyle daha çok seviyorum. Çok konuştum. Şimdi tekrar başa sarma vakti geldi. Yarın yine seninle uyanacak olmanın mutluluğuyla uyuyacağım. Ya da belki rüyama gelirsen, dünyanın en mutlu insanı olabilirim.Yeni günaydın’larda buluşmak üzere.. “Şimdi beni kendinle biraz yalnız bırakır mısın? Fazla sürmez, sadece gözlerim kapanana kadar.”
Dinlemekten asla bıkmadığımız şarkılar vardır. Bizi anlatan, aslında biz olan. Söyleyemediğimiz her şeyi, bizim yerimize bi’ çırpıda söyleyebilen. Bizi anlayabilen. Bu yüzden, şarkıları insanlardan daha çok severim. İnsan yapımı olmalarına rağmen, onlardan çok daha güzeller.
Kadın: Kalbimi çok kırıyorsun. Adam: Öyleyse neden gitmiyorsun? Kadın: Hâla devam ediyorsun. Adam: Öyleyse neden gitmiyorsun? Kadın: Kalbimi neden kırıyorsun? Adam: Artık seni sevmiyorum. Kadın: Öyleyse neden gitmiyorsun?