Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
Kadın: Mesela… Erkek: Evet, mesela? Kadın: Sana yemek yapsam mesela. Erkek: Mesela ellerinle yedirsen bana. Kadın: Sonra çıkıp dışarı hiç bilmediğimiz yerlere gitsek, ara sokaklarda yürüsek. Erkek: Seni sırtıma alıp koşsam. Sonra deli gibi öpüşsek kimseye aldırış etmeden. Kadın: Dondurma yesek, ağzına yüzüne bulaşsa ben temizlesem. Erkek: Saçma sapan şeylerden konuşup saatlerce gülsek. Kadın: Yüzlerce fotoğraf çekilsek aptal aptal. Erkek: Sonra ben seni öpsem, öpesem, öpsem.. Sonra ben seni hep öpsem, sevsem. Kadın: Her şeyim sen olsan, tenin tenime değdiğinde bile huzur bulsam. Erkek: Çırıl çıplak sarılıp uyusak sımsıkı. Sen uyurken gizli gizli sevsem seni. Kadın: Uyurken horultunu dinlesem hep. Erkek: Usulca sokulup koynuna, uyusam. Kadın: Sevişsek her saniye. Erkek: Kokun tenime işlese… Kadın: Mesela işte. Erkek: İşte… - Sanırım hiç tanımadığın birinin gidişine üzülmektir aşk.
---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
"Ben bencilim, sabırsızım ve biraz güvensizim. Hata yaparım, kontrolsüzüm ve bazı zamanlar baş etmesi güç biriyim. “Fakat, eğer benim en kötü halimle baş edemezsen, beni en iyi halimde katiyen hak edemezsin.."
Herkes geçer diyor, geçer mi? Herkes ne bilir acımı? Herkes ne bilsin acımızı?! Yaşar gibi yapmaktan, özlemez gibi yapmaktan, iyiymiş gibi yapmaktan, nefes alıp onu içimde tutmaktan, o nefeste boğulmaktan sıkıldım ki nefessizlikten değil nefesten boğulmaktır marifetimiz.
unutmadım aramızdaki beceriksiz dili dünya yordu bizi.. benim de söyleyemediklerim var hiç söyleyemeyeceğim onları belki de uzun bir yolu geliyoruz seninle..
"Sussak da
hiç konuşmasak da
sözlerin senin
Açık denizler gibidir zaten elimde
Her zaman
ama her zaman bir kıyıyı gezdiren
Hatırlıyorum da kelimelerini bir bir:
Şairlerin flaşları kalpleridir
Dışarıya da parlamalı biraz
Kaldı ki ben içimde gezinmekten yoruldum"