Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
İki günlük ol istemiyorum. Beraber ilk ayımızı, hatta ilk senemizi kutlayalım istiyorum.Defalarca kavga etmiş, ama hiç küs kalmak istemiyorum! Sana hediye seçerken yorulmak istiyorum. Üşüdügümde kıyafetlerini giymek veya kocaman sarılmanı istiyorum. Aşık olalım demiyorum, ama birbirimiz olmadan da bişeyler hep ters gitsin hani.Durmadan kıskansan böyle , gözlerine baktıgımda affetsen diyorum kısacası sevmek, sevilebilmek istiyorum.
---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.
Bir gün aklına geleyim istiyorum.Sadece bir gün, bir an, bir saniye ne bileyim.Bir şarkıda, bir kokuda, bir caddeden geçerken.Aklına düşeyim, düşsem ne olcak düşmesem ne olcak, ama istiyorum işte. Ufacık da olsa bir sızı olayım onun içinde.
O ne mi yapıyor; Tam onu hayatımdan çıkardım derken gene bir yerlerden çıkıyor yeniden kendine aşık ediyor ve gidiyor. Tam onu hayatımdan çıkardım derken başka bedenlere kokusunu sindiğini anlıyorum ve beni gözyaşlarına mahkum ediyor. Tam onu hayatımdan çıkardım derken gözleri.. gözlerime, bana bakıyor, gözleri sanki ruhumu çalıyor. Tam yok artık o dediğimde “sen benim için hala çok değerlisin, iyi ki doğdun..” diyor ve.. Neyse, anlayacağınız toparlanamayacağım ve kimseyi onun yerine koyamayacağım ben.
Birlikte kahve içtiğimiz sabahlarımız olacak mı?
Kahvaltı masasında oturup karşılıklı..Ya da sıcacık yatağımızda
Sana bakmaya doyamadığımdan; bir gün ve bir gece boyu seni izlemek bana yetmediğinden tadını çıkararak, güzel rüyalar görerek uyuyamadım seninle bir kez Şöyle doya doya..
Uyanamadım hiç bir yere yetişme telaşı, ayrılmanın burukluğu olmaksızın içimde..Senden önce uyanıp yüzüne, saçlarına... vuran gün ışığını seyretmedim, seyredemedim..Kaybolmadım dudağının kenarındaki tebessümde.
Yakalamadın beni seni izlerken hiç; oysa ki birden uyansan, izlediğimi farketsen ama sana öyle dalmış olsam ki, uyandığını farketmesem.
”Doğru söyle; ben uyurken neyime bakıyorsun allah aşkına?” desen gülsem, gülsek.”Ne kadar güzel olduğunu hiçbir zaman bilemeyeceksin ve ben de hiçbir zaman anlatamayacağım.” desem.
Öpsem yanağından kokunu içime çeke çeke..
Sonra mutfağa gitsem; kettleda sular kaynatsam.
Sana kahve yapsam, ikimize..
O hep serin olan ellerin ısınsa kupayı kavradığında, için ısınsa;
Zira sadece kahveyle süt koymadım ben ona.
Başımı göğsüne yaslasam, kalbini dinlesem.
Böyle de güzel başlasak güne.
Söylesene;
Ömrün boyunca kahveni yalnız hazırlamak, kederle karıştırmak;
Sigaranın dumanını katık ederek gri günlere başlamak mı istiyorsun?
Böyle birlikte, güzel başladığımız günler olmayacak mı?
Olmasın mı istiyorsun?
İşte o an.
Seni kaybettiğimi anladığım an, öldüm ben.
O an ne yaptığımı, ne konuştuğumu,
nereye gittiğimi inan hatırlamıyorum.
Tek hatırladığım senin yüzün, ve hissettiklerim.
Bana o sıcacık simsiyah gözlerinle nasıl baktığını inan unutamıyorum.
Ama ben inatla hala seni sevdiğimi hatırlatıyordum
kendime ve senin beni sevdiğini, bırakamayacağını.
Tabii seni kaybettiğimi anlamam uzun sürmedi
Sadece 5 saniye. Senin gidişinin ardından, sadece 5 saniye sonra öldüm ben ..
Gittiğini gördüm ilk önce.
Sanki karnıma, kalbime iğneler saplandı.
Sonra kalbim çok acıdı.
Gerçekten çok acıdı, bunu anlayamazsın.
Sonra öldüm. Hala bir ölüyüm ben. Seni kaybettiğimi anladığım andan beri..
Bundan önce kaç kızı sevdin kaç kız seni sevdi bilmiyorum. Ama benden sonra herkesi sev, yoldan geçen her kızı. Sana dönmeye çalışan aptal eski sevgililerini hatta benim üzülme nedenim olan kızları. Yeni tanıştığın kızları hepsini sev. Eğer sevmeyi öğrenirsen acı çekersin, ağlarsın için yanar gözlerin dolar. Bunları öğrenirsen beni anlarsın ve beni anlarsan sende senden nefret edersin.
Tam unuttum derken birşey olur, bir şarkı çalar, biri onun gibi güler, birisi parfümünü sıkıp onun gibi kokar, bi kitap ya da film gözüne takılır saatlerce düşünürsün ya, belki bir kahkaha duyar o sanarsın kimse bu kadar içten gülemez dersin veya birlikte gittiğiniz biyerin önünden geçersin, biri sana onun hitap ettiği gibi hitap eder ya da bu yazıyı okuyunca aklına biri gelir ya.İşte insanın tüm unuttuğu boşa gider.
Yaşamımda önce sevmeyi öğrendim çünkü sevdikçe kendimi tanıyabildiğimi gördüm. Bir gün geçmişime baktığımda pişmanlığımdan üzülmediğimi gördüm; bunları ben yaşadım çünkü.Birini anımsamanın, aslında küçük bir telefon görüşmesi kadar kolay olduğunu biliyorum artık. Aslında bana değer veren kişilerin çok yakınımda olduklarını, fakat gözlerimin hep uzaklarda olduğunu anladım. Birini kırdıktan sonra özür dilemenin aslında beni ben yaptığını anladım. ” Sen benim için önemlisin.” diyebilmenin, verilebilecek en büyük armağan olduğunu anladım.
di burada değilsin. Ama beni duyuyorsun, biliyorum. Kapat gözlerini benim için ve dinle ne olur: Bak, yoksun.. Bunun anlamını biliyor musun? Yokluğun, yüreğimdeki bu yıldızsız, bu dipsiz, karanlık gece... Yokluğun odamın duvarlarına astığım suretlerine bakarken, gözlerinde unuttuğum dalgın gözlerim.. Yokluğun, yastığımda bıraktığın bu kimsesiz saç tellerin... Yokluğun, gönül bahçenden kopartıp verdiğin içini soldurmayıp, kuruttuğum ve tıpkı sevdam gibi sonsuzluğa mahkum ettiğim bu kırmızı güllerin.. Sen gidince, hala sen kokuyordur diye üzerime giydiğim ve derin derin soluduğum giysilerin.. Kapat gözlerini ve bana bak: Ben diye ne varsa gördüğün, işte o senin yokluğun.
Bazen cok seversin, hasreti yakar yüregini özlersin, hep onunla olmak istersin ama ne kavuşmak istersin,ne de onsuz olmak, ayrılır yollar, ayırır insanlar, onsuzluga mahkum edilirsin. En cok yaralayan ne olur biliyor musun? seversin söyleyemezsin, istersin gidemezsin, en ihtiyacin oldugu anda onu bulamazsın ya.. iste ozaman BİTERSİN..
Şu an tek şey istiyorum. Yanımda olsan mesela sen kolunu omzuma atsan ve yola koyulsak. Sahile falan giderdik, eğlenirdik. Ben her zaman ki gibi çok fazla eğlendiğimde saçmalasam yine. Sen de her zamanki gibi dalga geçsen benimle. Sen bunların çok şirin olduğunu düşünsen mesela eskisi gibi bende surat assam sana. Bu da senin hoşuna gitse mesela. İşte şu an bunları yaşamak istiyorum.
Bazen üstüne titrediklerin gider ve seni yalnızlıktan titretirler.. Çok sevmişsindir, bir daha kimsenin onun gibi olamayacağını düşünürsün. Olmasın zaten, kimse onun gibi olmasın, iki kere ölmeye gerek var mı hep unutulurken?Ayaktasın işte ve nefes alabiliyorsun her şeye rağmen. Gidene el salla arkasından, şayet senden uzaklaşan adımlar atmışsa gidecek bir yeri vardır zaten. Onu düşünme, mutluluk dile sadece. Tutulan yaslar gideni sadece imkansız kılar; ve en güçlü intikam inadına mutlu olmaktır, unutma.
Birini çok sevdiğinizde,canınızı çok yakmış olsa da tek bir mesajıyla yumuşayıveriyorsunuz. Birini çok sevdiğinizde,defalarca ‘seni affetmeyeceğim’ desenizde her seferinde affediyorsunuz. Birini çok sevdiğinizde,gözlerine bakmanın heyecanı aradan yıllar geçmiş olsa bile aynı kalıyor. Birini çok sevdiğinizde,onun acısı sizin acılarınız oluyor.Başından sımsıkı sarıp kalbinize doğru bastırıyorsunuz ve dünyadaki tüm acılardan onu uzaklaştırdığınızı düşünüyorsunuz. Birini çok sevdiğinizde,o hariç tüm insanlar önemini kaybediyor. Birini çok sevdiğinizde,gitmeyeceği hayaliyle uyuyup,her sabah uyandığınızda gitmediğine şükrediyorsunuz..
Sen ve ben, eskiden birlikteydik. Her gün birlikteydik, her zaman. Gerçekten en yakın arkadaşımı kaybettiğimi hissediyorum. Bunun son olabileceğine inanamıyorum. Sen vazgeçiyormuş gibi görünüyorsun. Ve bu gerçekse bilmek istemiyorum. Konuşma, ne dediğini biliyorum. Bu yüzden lütfen açıklamayı bırak. Anlatma çünkü incitiyor. Konuşma ne düşündüğünü biliyorum. Nedenlerine ihtiyacım yok. Anlatma çünkü incitiyor. Hatıralarımız; tamam, çekici olabilirler Ama bazıları her şeye rağmen güçlü, korkutucu.. Biz ölürken, hem sen hem ben. Başım ellerimin arasında oturup ağlıyorum. Her şey bitiyor. Kim olduğumuz konusunda rol yapmayı bırakmalıyım.. Sen ve ben, öldüğümüzü görebiliyorum.. ölüyor muyuz? Anlatma çünkü incitiyor..