"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

“Bana doğruyu söyle” derken aslında demek istediğim, “gerçeği biliyorum, ***** değilim ama beni yalan söyleyerek kandır, beni buna inandır"

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

Hani bazı insanlar bazı insanları unutamıyorlar ya. Ömür boyu.
Hani senin sadece filmlerde olur sandığın.
İşte o insanlar biziz.

Bazı güzel şeyler olabilirdi. Bazı yanlışlar unutulabilirdi. Bazı insanlar bir kez daha affedilebilirdi. Bazı riskler alınabilirdi. Bazı filmler el ele izlenebilirdi. Bazı kokular üste sinebilirdi. Bazı geceler beraber uyunabilirdi. Bazı sabahlar, akşam olabilirdi. Bazı şişeler paylaşılabilirdi. Bazı kahkahalar gerçekten bahsedebilirdi. Bazı şarkılar, güzel eylemlere eşlik edebilirdi. Bazı tabaklar iki kişiye yetebilirdi. Bazı çiçekler beş dakikada unutulabilirdi. Bazı mekanlar önemsizleşebilirdi. Bazı saatler saniyeleşebilirdi. Bazı dalgalar ıslatabilirdi. Bazı gemiler, her zamanki saatinde erken gidebilirdi. Bazı yıllar gülebilirdi. Bazı gözyaşları eksik kalabilirdi. Bazı kalemler renklenebilirdi. Bazı kağıtlar savrulabilirdi. Bazı rüzgarlar yaprağı ağaca götürebilirdi.
Fakat yarım kaldık.

Son bir oyun oynayalım seninle.
Son bir sigara teklif et bana. Yak onu benim için. Yerleştir dudaklarıma. Sonra “İyi gelmiyorum sana” de, ‘iyi gideceğim senden’ demek olmasın ama bu sefer. Yapma, kendini fazla uzağa götürmedin mi sence?
Yok yok. Seni sevmiyorum. Özlemiyorum. Umursamıyorum bile.
Her şey tamam. Kapalı gözlerim.
Gelebilirsin.

Hepsini sana yazdığımı bildiğini biliyorum. Bunun seni hayata bağladığını da. Sandığın kadar da bitmedi aslında. İyi bakarsan bulabileceğin bir yerdeyim. Sen, buralarda bir yerde… Yok, tam burada. “Hâlâ”, sandığın kadar da gitmedi aslında. Bir şeyler söylemene gerek yok bunun için, kalabalıkta beni seçip bir bakış atmana da. Ben biliyorum yalnızca. Sadece anneler değil ki, bazen sevenler de bilir.

Özlemek, her zaman sevmek değildi. Ama özlem gidermeye ayıracağımız bir dakika, bizi eksik sevgilere geri götürecekti. Cesaret edemedim.
Hem biraz kıpırdasam, çok uykuyu huzursuz edecektim.
Sabah olmak üzere, dedim. Saat aylardır “sabaha karşı dört”.

Ya sen gel ya umudun gitsin.. Yokluğun etimi kesiyor, umudun ağzıma sıçıyor!

İçimi yormadan gitsen, ömrümü çalmadan bitsen…

Eğer canını yakıyorsam sadece beni unutmandan korktuğum içindir…
Çünkü bilirim, acıdır geçmişi yaşatan…
Ve acını unutmak için güzel anları anımsar hafızan

Yanlış çevirilen numaradan ibaretim, karşılıklı bir hayal kırıklığı
Arayan da pişman, aranan da..

Ayıpları, korkuları ve yaralarımı boyaların altında biriktirdim. Ben çıplakken çirkinim, makyajsızken güvensizim… Utançlarım yüzünden ışığı kapatıp sevişenlerdenim.

tumblr_lx0vzuydq81r0fbewo1_500.jpg

Ne bana olan aşkını nede hayatıma kattığın anlamı gözüm görmedi.
Ben birini bu kadar çok sevebilmeyi, üstüne titreyişimi, onun mutluluğundan mutlu olmayı sevdim.
Buydu bendeki aşkın kör noktası.

İçi dışında bu gece kalbimin.Sevdam,özlemim,nefretim,gelişin,gidişin.. .
Yalnızlığın tanımı dahi yokluğunla güzel.
Yüzünün en güzel resmini ters kapattım kalbime bu gece.
Herşey seninle güzel..

Gelmeni beklerken, yüzünü unuttum.
Silindikçe yüzün, sevmeyi unuttum.
Ölümü göze almışken, gelmeni unuttum.
Ve artık,
Seni özledim dedirtemeyecek kadar,
Yoksun..

Sus konuşma, bak yüreğimin en mahrem yerinde bir göz bakışı aşkın..
Sen bakma renklerin bende köreldiğine, hayatımdaki tüm renkler alabildiğine sen..
Bitti sandığın aşkım tükenmedi bende, bir umudum oğlumun gözünde, kör edercesine ışık.
Bir umut belki orman. Sus konuşma..
Her susuşun bir çığ gibi, sevmeye başlar belki sağ yanın.
Sus her kelime aşkımıza ihanet. SUS...

Gidişinin sabahı kadar yalancı olsun karanlık. Hasret kokmasın mesela bu gece.
Çayın renginde yüzümün yansımasına anlam katmasın yalnızlık.
Bilmen için değil acemi mısralarım, kalman için olsun mesela.
Seni özledim fısıltılarımı sen duy bu gece.
Ve siyah bir duvarın gölge oyununda,bir avucumda sen ol bu gece...

Ve her zerremi sarmışken yokluğun, beynim kuşatma altındaysa seninle, adı ister umut olsun ister unut.
Ben unutamıyorum...

Gerçekten, hiçbir şey beni hatırlatmadı mı sana?
Neden gelmedin?
Niye denemedin?
Şarkılar ağır gelmedi mi?
Ben hep yazdım. Niye hiç, beni susturmayı denemedin?
Hiçbir zaman ‘emin’ olamadın senden bahsettiğimden, değil mi?
Bana nasıl baktığını hissettin mi hiç?
Gözlerine yalan söyletebildiğine inandın mı gerçekten?
Duygular hep basittir. ‘Duygularının karışık’ olabileceğine inanacağıma inandın mı?
Onu benden daha çok mu sevdin?
Onu sevdiğime inandın mı?
Kaç kişiye benden bahsettin tanıştığın?
Göndermekten son anda vazgeçtiğin hiçbir mesaj yazmadın mı?
Sarılmak istemedin mi, ne bileyim?
Kolumdan tutup çevirmek istemedin mi?
Cesur olmayı dilemedin mi?
Kendini özlerken yakalayabilecek kadar büyüyemedin mi?
Böyle güzel susmayı nereden öğrendin, örneğin?
Ama hiçbiri;
“Sana sarılabilir miyim?” kadar zorlamadı beni.
Seni hala seviyorum. Bilecek gibisin. Bil.

Fotoğraflarını ezberledim sevgili. Her karen aklımda. Delisin sen diyeceksin bana. Evet deliyim. Onunla olduğun gün delirdim. Yatağına sinmiş kokum. Evet delirdim ben. Senin elin onun çehresinde gezindiği gün bilincimi kaybettim. Şimdi ağlayamıyorumda sevgili. Ağlamıyorum çünkü sen benimsin hep. Dedim ya delirdim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri