"Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

Ne oldu bana böyle Neden direniyorum Neden beni istemeyen senin karşısında aman dileniyorum Neden başka elleri tutmuyorum Göz yaşlarımı neden kurutamıyorum Her gece yatağa yattığımda neden ıslanıyor yastığım Neden çıkmıyorsun aklımdan Neden uyuyamıyorum geceleri Şarkıları dinlemek neden yakıyor yüreğimi Herkes gülerken ben neden ağlıyorum

Küçücük bir yanılgıya düşüp sevgimin mantığımın önüne geçmesine izin versem belki de ölüm avuçlarının içine alacak beni Ve aşkımın değil ölümün esiri olacağım Neden bu hasret böylesine acımasızca yakıyor canımı Neden susturamıyorum içimdeki çığlıkları Neden kalbim, beynime hükmetmeye çalışıyor Neden ben mantığımla kalbim arasında savaş veriyorum

Ve ben böylesine yıkım yıkım yıkılırken sen neden bir kez olsun görmüyorsun beni Neden gitmeme izin veriyorsun hayatından Yada neden gönderiyorsun göz göre göre Sözlerin yetmediği yerde suskunluğa bürünüyorum Suskunluğum yüreğimde çığlıklar atarken ben yinede aşka direniyorum

Ve sen git diyorsun Küçücük bir umut bile vermiyorsun bana Ve ben gidemiyorum Neden beni istemeyen sana hayır bile diyemiyorum

Adını koyamıyorum bu sevginin Belki hiç sevmedin beni Belki senin için geçici bir hevestim Belki de benim yerimi dolduracak başka bir aşk çıktı karşına Oysa ben, senin benden bu denli uzaklaşmanı sağlayacak hiçbir şey yapmadım Vaktim bile olmadı seni kendimden uzaklaştırmaya

Sen, veda etmeye bile zaman bırakmadan giderken şimdi böylece sessizden yine bana bakmalar kaldı ardın sıra Adını koyamadım ama çok sonra anladım ki gidişin, bitişimmiş...

---> "Ben daha çok seviyorum" kavgamızı hatırlıyormusun? Sanırım ben yine kazandım.

Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı,
Aksine teşekkür et ihanet edenlere;
Sadakati öğrettikleri için...
Minnet duy yalancılara,
Doğrunun farkına varmanı sağladıkları için...
...Mutsuz edenlere dua et
Mutluluğu daha derin hissettirdikleri için...
Herkesi sev,yaşamına bir anlam kattığı için...
Hayat bu yüzden daha güzel;
Siyah ile Beyazı farkettirdiği için...

Senin açtığın derin izler..
Ve ardında bıraktığın harabe duygular..
Acıtmıyor...
Dedim ya:"Sadece batıyor işte batıyor.."

'Bana verebileceğin neyin var?' dediğinde fazla düşünmedim aslında.
Arkandan sallayacağım iki elim ve bir de k.ıçına basacağım tekmelerim geldi hemen aklıma..

Nakaratına kapıldığım
şarkı sözleri gibisin bu gün *
şu doyamayıp sarıp sarıp dinlediklerimden
kurmaya korktuğum cümlelerin öznesi
ne güzeL yaşatıyorsun insana
...
g i t m e | hep kal yanımda
Sen merak etme sevgili ,
ben böyle her gün ölürüm severek seni derinden…

Bu gece son ;
Kurduğumuz bütün cümleler noktaya yakın olsun...

Eğer bittiyse sigaramız ,
Mumlarımızı üflediyse rüzgar...
...

Bir kapı aralandıysa gıcırtısız ;
Parmakuçlarında yürü....

Adım'a yakışır olmalı gidişin...

Kurulduğun yeri "şöfor mahali" sanıyorsan ,
"Sağa" çek;
İniyorum...

Kaza geliyorum demez...
...

İsmail ÖZMEN

Bir nokta neyi değiştirir ki !!!

Ben senin oyun'cağındım ;
Sen benim ;
Oyun'çağım'...
...

İsmail ÖZMEN

Oysa biraz olmalı kanında,
Hayat kadınlığı...

Aşk bu ya;
Belki de ben bulmalıyım kadınlığındaki hayatı...
...

Ki,
Ne yaşıyorsak yarı yarıya...

İsmail ÖZMEN

Köşebaşında mendil satan yaşlı teyzeyi ne zaman görsem,
'Allah sevdiğinden ayırmasın' derdi...

Akıl sır erdiremezdim buna her defasında...

...
Bir mendile neden ihtiyaç duyulduğunu,
Akıl sır ermeyen bir sevgiye tutulduğum gün anladım...

Bir mendil aldım bütün parama karşılık
Ve sonra olmayacak dua'ya el açtım...

Amin...

İsmail ÖZMEN

“Yanında uyumaktan nefret ediyorum, zaman boşuna gidiyor sanki. Ayakkabı tokan, bilekliğin, ojelerin, ne bileyim senin her daim yanında olan bir eşyan olmak istiyorum. Bana söz ver beni bırakma, sevmiyor olsan bile bırakma gitme sakın yanımdan. Yatarken bana arkanı döndüğünde bile özlüyorum seni… Yokluğunda kafayı yerim ben, sen hala işin gırgırındasın ama ben çok pis aşık oldum sana…”
Dedikten, tam tamına 29 saat 15 dakika sonra beni terkettin…

Her şey boş aslında şu ölümlü dünyada kalbimi kırma bir gün duracak nasılsa...

Bugün beraber yaşadığımız evinin önünden geçtim, bizden eser kalmamış fark ettim. Mesajlarıma geç cevap verdiğin zaman kıyameti kopartıyordum, şimdi telefon numaranı bile bilmiyorum.
Bir gün ayrı kalsak kafayı yiyordum, şimdi yüzünü bile göremiyorum.
Seni uyutmadan uyuyamıyordum, şimdi de uyuyamıyorum…

Başkalarıyla seviştiğini insanlar anlatınca bana, zihnimde kurtların bedenini parçaladığını düşünüyorum..
ölüyorsun, yok oluyorsun, parça pinçik kayboluyorsun kalbimde.. Ölmen değil de parçalanmaktan zevk alman canımı acıtıyor…

Bütün sevgililerimle “son kez sarılalım” diyerek ayrıldık.
Hepsinde de sarmaş dolaşken aklı başına gelir vazgeçer diye düşündüm.
Benim o an aklım gitti, onlar hep mantık dedi.

"En kötüsü ise haberlerde başka bir kadının alnını öpüşünü izlemek oldu sanırım. O KADAR mutlu görünüyordun ki yabancılaştı bir anda bütün anılar gözümde. Sana dair yaptığım ne varsa hepsi yalan oldu. ve yine her zaman olduğu gibi olan bana oldu. "

Dişin olmak istiyorum, ağzın leş gibi koksa da orda yaşamak istiyorum.
Bana bakamadığın anlarda, kendimi çürüterek canını yakmak istiyorum.
Çekip attığında yokluğumu her an hissetmen için.

Birini unutmaya çalışmak, uykusuzluktan uyuyamamak gibi… Uykun var, canın yanıyor, yorgunluktan ölüyorsun, uyuman gerek ama ıı ıh uyuyamıyorsun. Aynen her şey bitmiş, o dönmeyecek, başkasıyla mutlu mesut, beraber olmanız imkan dahilinde bile değil ama ıı ııh unutamıyorsun.

Bazen ellerim sen gibi kokuyor, o zaman gülüyorum, kesin beni düşünüyorsun sen de diye… Bugün tam bir ay oldu.. Gittiğinden beri hiçbir fotoğrafına bakmaya cesaret edemedim. Eski aşklarıma ağıt yaktım “senin acın dinsin” diye. Hani bir gün, banyoya kilitleyip kendimi senden nefret ettiğimi haykırırken, kapıyı yumruklayarak demiştin ya bana “senin beni sevmen için benim senden gitmem gerek, sen böyle birisin” diye. Yanılmıştın. Ben seni yanımdayken sevmiştim. Şimdi hiç güzel değil; ne seni sevmek, ne özlemek…

Soluk borumu keserek yutkunamadığım acıdan sıkıldım artık. Karnımın içinde fillerin poga yaptığı zamanları özledim. Kurlaşmaları, hesabımın kitabımın eskiye dönük acılara değil de, yeni birine yönelik hevesler olmasını özledim. Öyle işte...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri