Ah Günüm Günlüğüm..

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Sayın Saygıdeğer Sevgili Günlük..

Bügün Çok Yoğundu.. Önce Düğüne Gittim Arkasındanda Mustafa Ceceli Konseri Derken Çok Yordu Bügün Beni..Ama Çok Eğlendim Herşey Muhteşemdi..

Neyseki Yarın Dinlenip Arkasından oazartesi Günü Tatile Çıkabilirim..
En Güzel Tatil Bu Tatil Olucak..Neyse Artık Gerisini Geldiğimde Yazarım..

Kendine Dikkat Et Günlük..

"Hayat beni çok yordu, dinlenmek istiyorum artık." diyordun, Allah seni cennetinin en güzel köşesine aldı, eminim.

Son düzenleme:
---> Ah Günüm Günlüğüm..

Birlikte takıldığımız sitede bir sohbetimiz olmuştu. Günlüklerine çok karışıyorum diye, "Vasiyet edeceğim zaten, günlüğümü sana versinler benden sonra." demiştin. Bu başlığa her girişimde o geliyor aklıma.

Günlük, sana sahibinden haber getirdim. Sahibin biraz uzaklarda ama çok iyi, mutlu, huzurlu, eminim ben buna. Artık aramıza gelemeyeceği için buruktur tabii ama olsun, eninde sonunda bizler de onun yanına gideceğiz zaten, öyle değil mi?

O toprağın altında yatan sen misin gerçekten Can? İnanamadım.

---> Ah Günüm Günlüğüm..

CasualCan
sen yazınca birden kötü oluyorum :(
Kalbim carpıyor.
CasuaL yazdıgı icin sanırım :(

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Sayın Saygıdeğer Sevgili Günlük..

Bügün Çok Yoğundu.. Önce Düğüne Gittim Arkasındanda Mustafa Ceceli Konseri Derken Çok Yordu Bügün Beni..Ama Çok Eğlendim Herşey Muhteşemdi..

Neyseki Yarın Dinlenip Arkasından oazartesi Günü Tatile Çıkabilirim..
En Güzel Tatil Bu Tatil Olucak..Neyse Artık Gerisini Geldiğimde Yazarım..

Kendine Dikkat Et Günlük..

bu nasıl bi kader ya :(

ben buraya girerken mutluydum,2 hafta ya 2 hafta of günlük of :(

baksana

tatilin dönüşünde yazan değil yazılan oldu :(

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Kadir'i hiç tanımadım. Ama ne zaman onunla ilgili birşey görsem içim acıyo. Sanki canımdan can gitmiş gibi.. Biliyorumki burdaki herkesin canından Can gitti . Keşke o tatile hiç gitmeseymiş .
Günlüklerini okudum hayat doluymuş . Dönünce yazıcam demiş , yemin ediyorum gözlerim doldu :(

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Kadir'i hiç tanımadım. Ama ne zaman onunla ilgili birşey görsem içim acıyo. Sanki canımdan can gitmiş gibi.. Biliyorumki burdaki herkesin canından Can gitti . Keşke o tatile hiç gitmeseymiş .
Günlüklerini okudum hayat doluymuş . Dönünce yazıcam demiş , yemin ediyorum gözlerim doldu :(

Hep hayat doluydu Kadir, ama son konuştuğumuzda daha da mutluydu. "İlk defa bu kadar delicesine seviyorum, seviliyorum. İlk defa her şey bu kadar yolunda ve ilk defa bu kadar çok mutluyum." demişti bana. Tatili sabırsızlıkla bekliyordu...

BynCaSual; senin için çok zor biliyorum ama güçlü ol, bırakma kendini sakın, o da güçlü olmanı isterdi ve eminim cennetin bir köşesinde seni izliyor, vuslatı bekliyor. Allah sabır versin inşallah.

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Hep hayat doluydu Kadir, ama son konuştuğumuzda daha da mutluydu. "İlk defa bu kadar delicesine seviyorum, seviliyorum. İlk defa her şey bu kadar yolunda ve ilk defa bu kadar çok mutluyum." demişti bana. Tatili sabırsızlıkla bekliyordu...

BynCaSual; senin için çok zor biliyorum ama güçlü ol, bırakma kendini sakın, o da güçlü olmanı isterdi ve eminim cennetin bir köşesinde seni izliyor, vuslatı bekliyor. Allah sabır versin inşallah.

BynCasual Kadirin kardeşin kız arkadaşı ise , merakımı mazur görün siz neyi oluyorsunuz?

---> Ah Günüm Günlüğüm..

BynCasual Kadirin kardeşin kız arkadaşı ise , merakımı mazur görün siz neyi oluyorsunuz?

Est. Ben Kadir'in 4 yıllık arkadaşıyım. Sakın yanlış anlaşılma olmasın, asla eski sevgilisi vs değilim. Kız arkadaşı da burda olduğu için belirtmek istedim.

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Rica ederim. Asıl ben teşekkür ederim. Bunları söylemek benim için de çok iyi oldu, çünkü vaziyet ne olursa olsun yanlış anlaşılmak istemem. Ben sadece Kadir'i Can'ı kadar seven, onu kardeş gibi gören biriyim. Belirtmek istediğim bir şey daha var ki, kız arkadaşı Zafiye'yi sadece ikisinin fotoğraflarından biliyorum, tanışmışlığım bile yok ama onu da çok sevdim, asla canını sıkmak veya üzmek istemem. Yazdıklarımdan rahatsız olursa da burdan söyleyebilir, yazmaya devam etmem. Hayırlı geceler arkadaşlar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri