---> Ah Günüm Günlüğüm..
Yarın doğum günün(11.1o.1989), kutlanacak 4. doğum günün olacaktı, beraber ya da ayrı.
Geçen yıl yanımdaydın o gün, sana yazdığım yazıyı okudun gözlerimin içine bakarak ağladınya hani, içimden parça koptu sanki o an.
Sana ağlamayı yakıştıramazken, ölümü giydin sen üzerine...
Biliyorum hepsi kaderimizde yazılı olanlardı, o güzel günleri yaşayıp bitirmemiz lazımdı günü geldiğinde.
Sen başkasına gitmeliydin ve bunlar yaşanmalıydı. Evet, kaderdi bu kimseyi suçlayamıyoru(z)m...
Senden 18 gün sonra benim doğum günümdü, bana süpriz hazırlamıştınız, dün gibi aklımda her anı.
Ne güzel ve özeldi değil mi ? Beraber iyi bir şeye de vesile olmuştuk o gün seninle. Onlarınki de çok sürmedi ama olsun, güzeldi yaşadıkları.
Ardımdan, "o'ndan helallik almam lazım beni en çok seven o'ydu, askere gideceğim helalleşmem lazım" demişsin, cumartesi günü öğrendim bunu.
Sen gelip benden helallik alamadın ama ben tabutunun başında sana hakımı binlerce kez helal ettim...
Yarın doğum günün, biz yine hatırlıyoruz doğum gününü ve sen varsın gibi kutluyoruz, bu kez içimizden, dualarla...
Yattığın yerde huzurlu ol, Rabbim mekanını cennet kılsın...
Bildiğini sanıp bilmeyenler de d.günü tarihini öğrenmiş bulunsun burdan...