Ah Günüm Günlüğüm..

---> Ah Günüm Günlüğüm..

emir büyük yerden olunca davete icabet etmemek elde olmuyor malesef...gel denince ister istemez gidiyor insan...yaşadıgı o son bir kaç dakika yda saniye içinde nelere pişman oldu nelere keşke dedi acaba..derler ya ömür bir an'lık diye kalp kırmaya degmez diye..aynen öyle işte...:( çokta küçücük yavrum ya Rabbim günahlarını affetsin

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Limanın hemen yanındaki plajda denize giren 2 genç, bir geminin neden olduğu dalgalar sonucu bir anda açığa sürüklendi.

Gemi Orda Insan Oldugunu Görmemismi Körmü Gözü Gencecik Cocuk Yok Eti

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Sayın Saygıdeğer Sevgili Günlük..

Bügün Çok Yoğundu.. Önce Düğüne Gittim Arkasındanda Mustafa Ceceli Konseri Derken Çok Yordu Bügün Beni..Ama Çok Eğlendim Herşey Muhteşemdi..

Neyseki Yarın Dinlenip Arkasından oazartesi Günü Tatile Çıkabilirim..
En Güzel Tatil Bu Tatil Olucak..Neyse Artık Gerisini Geldiğimde Yazarım..

Kendine Dikkat Et Günlük..

of... Rabbim ya.. İmzasına yazdıklarına bak :'(

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Aynen imzasına yazdıkları , 'En güzel tatilim bu olacak' demesi.. ne bileyim sanki hissetmiş gibi :s

Bildiğim kadarıyla boğularak ölenler şehit oluyormuş pek emin değilim ama İNŞALLAH şehit sevabıyla aramızdan ayrılmışsındır abicim.

Off ben zaten sulu gözün tekiyim keşke böyle olmasaydı.. Allah yakınlarına da bize de sabır versin..

---> Ah Günüm Günlüğüm..

şurda iki üç gün sonra bululaşacaktık yeni haberim oldu vefatından internete filanda giremiyorum sık:S Kardeşimin mekanı cennet olsun inşallah. Allah bütün sevenlerine sabır versin. Amin

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Oğlum sen gidemezsin uzaklara
Gel bırakma gözleri yaşlarla
Anlamadım ben bu ne yalan dünya
Uyan nolursun uyan

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Şoktayım gerçekten asLa öLemezsin canıSı bırakamazsın ßeni hani ßiz üzücektin hayatı daha neLer yapıcaktık birLikte :'(

---> Ah Günüm Günlüğüm..

ah Günüm günlüğüm ah...biliyormusun dün gece ne olmuş...sana tatilen dönünce yazarım diyen sahibin bize veda etmiş aslında kırıldık biraz böyle habersiz bizi bırakmaz sanmıştık..vardır bi bildigi elbet...ama insan bi giderken gidiyorum derdi dimi bi vedalaşırdı biraz ayıp etti olsun biz onu çok seviyoruz küsmedik...dün geceden beri birbirimize teselli sözleri edip duruyoruz kimseye bi faydası olmasada hani kendini avutmak gibi birşey olur ya belki işe yarar...gittigi yerde burda oldugundan daha mutlu olsun inşallah demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden...ardından bu kadar insanın duasını almış biri zaten mutludur ki bakalım nasıl kapanacak açılan bu yara
sen haber bekliyorsun diye haber vermek istedim sana...ama dilersen biz yazarız onu özledikçe aklımıza geldikçe burda olsaydı diye içimizden geçirdikçe kabul edersen biz yazarız sana..hem sana unutturmamak hem kimseye unutturmamak adına...bedenen burda olmasa bile ruhen burda oldugunu birbirimize hatırlatmak adına yazarız kabul edermisin ?

Son düzenleme:
---> Ah Günüm Günlüğüm..

Günlük Bu Ara Çok Hastayım..İşe Gitmedim Bu Hafta 2 Kere..Fazla Yasamıcam Galiba.. Sıkıldım Zaten Ara Herşeyden..Yakında Depresyone Bile Girebilirim Sanırım..

Bu Arada İzlemediğim Film Kalmadı Film Tavsiyeleri Almaya Baslıcam Artık..:D
Nisanda bunları yazmışsın hissetmiş gibisin adeta.. Resmen içim acıyor :S Of Allahım off.

---> Ah Günüm Günlüğüm..

[ı]
[sıze="3"] ah günüm günlüğüm ah...biliyormusun dün gece ne olmuş...sana tatilen dönünce yazarım diyen sahibin bize veda etmiş aslında kırıldık biraz böyle habersiz bizi bırakmaz sanmıştık..vardır bi bildigi elbet...ama insan bi giderken gidiyorum derdi dimi bi vedalaşırdı biraz ayıp etti olsun biz onu çok seviyoruz küsmedik...dün geceden beri birbirimize teselli sözleri edip duruyoruz kimseye bi faydası olmasada hani kendini avutmak gibi birşey olur ya belki işe yarar...gittigi yerde burda oldugundan daha mutlu olsun inşallah demekten başka birşey gelmiyor insanın elinden...ardından bu kadar insanın duasını almış biri zaten mutludur ki bakalım nasıl kapanacak açılan bu yara
sen haber bekliyorsun diye haber vermek istedim sana...ama dilersen biz yazarız onu özledikçe aklımıza geldikçe burda olsaydı diye içimizden geçirdikçe kabul edersen biz yazarız sana..hem sana unutturmamak hem kimseye unutturmamak adına...bedenen burda olmasa bile ruhen burda oldugunu birbirimize hatırlatmak adına yazarız kabul edermisin ?
[/sıze]
[/ı]

:19::19::19:

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Mekanın cennet olsun..

Dualarımız seninle..Tebessüm bıraktığın tüm anlar için Rabbim senden razı olsun..

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Sen Bizim Kardeşimizdin, Dostumuzdun, Değerlimizdin.. Bu Zamansız Gidişin Çok Yaraladı Hepimizi, İçimizi Parçaladı, Yaktı Yüreğimizi...

Biz Çok Güzel Bir Aileydik. Aramızda Çok Sağlam Bir Bağ Vardı. Ama Ne Yazık ki Artık Ailemiz En Değerli Kardeşini Kaybetti..

Artık Bundan Sonra Hep Bir Tarafımız Eksik Kalacak..

Bundan Sonra Bir Yanımız Hep Eksik !

---> Ah Günüm Günlüğüm..

Sayın Saygıdeğer Sevgili Günlük..

Bügün Çok Yoğundu.. Önce Düğüne Gittim Arkasındanda Mustafa Ceceli Konseri Derken Çok Yordu Bügün Beni..Ama Çok Eğlendim Herşey Muhteşemdi..

Neyseki Yarın Dinlenip Arkasından oazartesi Günü Tatile Çıkabilirim..
En Güzel Tatil Bu Tatil Olucak..Neyse Artık Gerisini Geldiğimde Yazarım..

Kendine Dikkat Et Günlük..

Ah be abim ah ,

Gitmen o kadar çok koydu kii ,
En çok koyan şeyde En güzel bu tatil olucak Gerisi Gelince yazarım demendi abi.
Daha ne yaptıklarını anlatıcaktın sen bize.
Bizde okuyacaktık .
Seni çok ama çok özlicem abi .
Seni herzaman çok sevdim halada çok seviyorum.
Mekanın Cennet Olsun Abiim .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri