zihinizi okuyan garip bir program

---> zihinizi okuyan garip bir program

beyler mantıgını buldum bıraz dusundukten sonra rahat bulabılıyorsun
şimdı dusunelım bazı rakamları cıkarmak ımkansız mesela 37 cıkaramassın yaptıgın herseyde cogunlukla aynı cıkıyor ve oda hep onlara aynı seyı koyuyor

BeyLEr Çok Basit Bakın Deneyin Her Tutuüunuz SAyının Karşılığı En Altta Sağda Gözüküyor Yani Adam Öle bir Yapmışki Hangi Sayıyı Çıkarırsan Çıkar öle Çıkacak Aslında Basit Sayılır..

yani o işlemlerle sadece belirli sayı bulabılıosun adamda o sayılara aynı ısaretı koyuyor ...

çok garip düşündüklerim doğru çıkıyo düşünmeden basıyom olmuyo

beyler mantıgını buldum bıraz dusundukten sonra rahat bulabılıyorsun
şimdı dusunelım bazı rakamları cıkarmak ımkansız mesela 37 cıkaramassın yaptıgın herseyde cogunlukla aynı cıkıyor ve oda hep onlara aynı seyı koyuyor

47 oluyo 37nin eksilmeden önce denicem 47 ile

snuçların hepsi 9 ve katları olarak çıkıo ve tüm katlar aynı simgeyle gösterilmiş

Ben ne tuttuysam Zıhnımde HepSını yanlıs Bıldı hahaha

ben çözdüm nasıl bildiğini :)
yanlış bildi diyenler..! yanlış bilmez

bakın

Bizim aklımızda tuttuğumuz sayı;
45 olsun. 45-(4+5)=36
28 olsun. 28-(2+8)=18
72 olsun. 72-(7+2)=63
Çıkan sonuçler hep 9'un katıdır. Ve bize verilen tabloda 9'un katı olan sayıların yanlarındaki simgeler bütün hepsinde aynı.

rep isterim ama :)

Son düzenleme:

yani

xy tuttun değeri 10x+y. Basamak değerini çıkardın. 10x+y - x -y = 9x ne tutarsan tut yani hep 9X oda 9x lere hep aynı şeyi koyuyor yani her seferinde sayıların yanındaki harf değişiyor 9x lere ise hep aynı harfi veriyor üstede bi açıklamam mevcut ordan daha iyi anlarsın belki

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri