Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gençler, 10 günlüğüne il dışında eğitime gidiyorum. Bu süreçte tahminimce fazla bağlanamayacağım. Mobilden bakabildiğim kadar anca.

Bilginiz olsun. Sonra Forumun kötü admini seçilince şaşırmayın xD
Keşke izmir olsa o il..

Arkadaşlar ben şu Anıl denen üyenin (yeni nickiyle Sessiz Yolcu) amacını saptayabilmiş değilim. Rahatsız birine benziyor. Böyle devam ederse uyarı vereceğim kendisine. Sürekli ikili tartışma çıkarmaya çalışıyor zira.

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]
[MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION]
[MENTION=89675]Alpha[/MENTION]
[MENTION=37044]COD7[/MENTION]
[MENTION=42805]HaDeS[/MENTION]
[MENTION=151672]bluee[/MENTION]
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]
[MENTION=170852]MertCanBey[/MENTION]

Arkadaşlar hepinize merhaba.

Bildiğiniz gibi lisans güncelleme işlemi tamamlanmış olup artık yeni lisansı kullanmaktayız.

Yenilenen bu lisansla beraber yenilenen bir sürü özelliğimizde olmuştur.

Örneğin artık kilitlediğiniz konular otomatik olarak Geri Dönüşüm Kutusuna gitmiyor.

Yani lütfen bundan sonra kilitlediğiniz konuları mutlaka elle Geri Dönüşüm Kutusuna taşıyınız. Aksi takdirde bölüm içlerinde kilitlenmiş konular olmakta ve buda hoş gözükmemektedir.

Ek olarak;

Lütfen sildiğiniz konu ve mesajların da nedenlerini yazarak siliniz.

Hepinize ilginiz için teşekkür ederim.

o7Y8om.gif
go4Va3.gif

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Şunları da ekler misin acaba.

Diğer gülücük ne yapinca çıkıyordu ebedî hayatimda bulamadim.:eek:
Eline saglik

Smile listesini inceledim şimdi, diğeri şu an forum smile listesinde yüklü değil yüksek ihtimal. :R
Zira o emoji Windows Live Messenger (Allah Rahmet eylesin.) 'dan önce çıkmış olan MSN Messenger'a ait bir ifadeydi. O'nun çok daha yeni versiyonları forumda yüklü olduğu için o bahsettiğin diğer emojiyi foruma eklemeye gerek duymamış olabilirler. Tabi Özkan aga eklemiştir belki listede gözükmüyordur, bilemem. Yüklenmiş olsaydı emoji listesinde o emojinin ne yapınca çıktığı yazıyor olurdu. xD

Smile listesini inceledim şimdi, diğeri şu an forum smile listesinde yüklü değil yüksek ihtimal. :R
Zira o emoji Windows Live Messenger (Allah Rahmet eylesin.) 'dan önce çıkmış olan MSN Messenger'a ait bir ifadeydi. O'nun çok daha yeni versiyonları forumda yüklü olduğu için o bahsettiğin diğer emojiyi foruma eklemeye gerek duymamış olabilirler. Tabi Özkan aga eklemiştir belki listede gözükmüyordur, bilemem. Yüklenmiş olsaydı emoji listesinde o emojinin ne yapınca çıktığı yazıyor olurdu. xD

Valla ben foruma geldim geleli inceliyorum bu emoji yok arkadas hicbir yerde. xD

Konuları hızlı taşıyabilmeniz için menü eklenmiştir.

img

---------- Mesaj Ekleme Zamani 14:29 ---------- Önceki Mesaj Zamani 13:23 ----------

werwerwer werwe wer werwe rwer

---------- Mesaj Ekleme Zamani 14:30 ---------- Önceki Mesaj Zamani 14:29 ----------

test

---------- Mesaj Ekleme Zamani 14:31 ---------- Önceki Mesaj Zamani 14:30 ----------

Standart yazı tipi seçme tamamlanmıştır.

http://www.duslerforum.org/yonetimden-duyurular-ve-forum-kurallari-75/yeni-ozellik-standart-yazi-fontu-ve-rengi-belirleme-623709.html#post5050684

Benimde 300 kadar mesaj silinmiş ve forumda çogu kişi mesajlarımız silinmiş diye yakınıyor 10 bin diyende var 3 bin diyende var 100 diyende var bi ilgilenirsen patron [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

10bin e yakin mesj silinmis gorunuyor.

Eski konulardan silinenler mi oldu acaba ??
Sanırım evet
top 50 ye kadar olan en fazla görüntülenen konulardaki nokta olarak gözükenler silinmiş
3,5 milyondan 3 milyona inmiş toplam mesajlar, sunucu rahatlamıştır biraz..
not:rekor bende sanırım 16.000 gitti : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri