Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: ---> Cevap: Yönetim Sohbet

Sayfaya girip çıkmıştım niye öyle dediniz ki alındım. xD
Teşekkür ederim eline sağlık.

Ömür boyu unutmayacağın bişi öğretiyorum sana beni hatırlarsın hep bak.

giriş çıkış çerezleri temizlemez.

f5 önerilir ama f5 tek başınada silmeyebilir

2 defa f5 yaparsan sayfa yenilenir ama en güzeli

CTRL + F5 tir.. kökten f5 yapar :) ..

Cevap: ---> Cevap: Yönetim Sohbet

Ömür boyu unutmayacağın bişi öğretiyorum sana beni hatırlarsın hep bak.

giriş çıkış çerezleri temizlemez.

f5 önerilir ama f5 tek başınada silmeyebilir

2 defa f5 yaparsan sayfa yenilenir ama en güzeli

CTRL + F5 tir.. kökten f5 yapar :) ..

Bilmiyordum evet ve ömür boyu unutmayacağıma kesinlikle eminim. xD
Teşekkür ederim tekrardan lazım olacak.

---> Cevap: ---> Yönetim Sohbet

5VpXb5.png

Hala var hocam. xD

ingilizce yok ben de ya ondan mütevellit hala bulamadım :D

---------- Mesaj Ekleme Zamani 20:51 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:18 ----------

Hocam Bildiğin gibi değil,Dağın Başın da Şantiyedeyim 20 gündür [MENTION=89675]Alpha[/MENTION]

---------- Mesaj Ekleme Zamani 21:04 ---------- Önceki Mesaj Zamani 20:51 ----------

Hocam Bir 20 gün daha Dağ başında ,şantiyedeyim haberin ola,Telefon çekmiyor ora da :D

http://www.duslerforum.org/uye-resimleri-134/hades-fatih-355622.html
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

Şu kodlar çıkmıyor da direk koyulacak hali karşımıza geliyor ya mesela kırmızı renk yapıcam olarak değil de direk kırmızı oluveriyor, onu nasıl kapatabilirim, sıkıntı yaşıyorum onu kullanmada ben.
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

---------- Mesaj Ekleme Zamani 22:18 ---------- Önceki Mesaj Zamani 22:18 ----------

Şu kodlar çıkmıyor da direk koyulacak hali karşımıza geliyor ya mesela kırmızı renk yapıcam olarak değil de direk kırmızı oluveriyor, onu nasıl kapatabilirim, sıkıntı yaşıyorum onu kullanmada ben.
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

Can-ı Gönülden teşekkürler üstat,İş nasıl olsa halledilir,Beşiktaş Şampiyon olsun yeter :68:

Rica ederim, aynen öyle hocam. :R

@ParadokS @-oZKan-

---------- Mesaj Ekleme Zamani 22:18 ---------- Önceki Mesaj Zamani 22:18 ----------

@ParadokS @-oZKan-

Editörünü değiştirmen gerekiyor.

Ben senin adına değiştirdim. İstediğin gibi oldumu şu an ?

Ne kadarda yardımcı bir beyfendi [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

B295ND.png

Kırmızı ile işaretli olan yer işaretli ise o işareti kaldır, ondan sonra tamam de Feyza xD
[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION]

Gençler, 10 günlüğüne il dışında eğitime gidiyorum. Bu süreçte tahminimce fazla bağlanamayacağım. Mobilden bakabildiğim kadar anca.

Bilginiz olsun. Sonra Forumun kötü admini seçilince şaşırmayın xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri