Sanırım evet
top 50 ye kadar olan en fazla görüntülenen konulardaki nokta olarak gözükenler silinmiş
3,5 milyondan 3 milyona inmiş toplam mesajlar, sunucu rahatlamıştır biraz..
not:rekor bende sanırım 16.000 gitti : )
Sağlık olsun diyelim. 800 civarı gitti. xD
Benimde 300 kadar mesaj silinmiş ve forumda çogu kişi mesajlarımız silinmiş diye yakınıyor 10 bin diyende var 3 bin diyende var 100 diyende var bi ilgilenirsen patron
Frmtr ifşa 1080p xD
O kadar da sildik paintteki silgiyle. xD
bi program var paint ile sildiğin yerleri seçiyorsun altındakileri gösteriyor önceki halini onu yapmış [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] dimi.
Arkadaşlar panel bende görünmüyor nedeni nedir acaba?
Arkadaşlar Biz 30 Mayıs - 4 Haziran Arasında Rize de Olacağız.
Bu Dönem içinde Aktif Olamayacağım Bilginize.
++ Forum içerisinde fazla aktiflik gösteremiyorum , forum mesajlarımdan da anlamışsınızdır amca ve teyze olacaksınız
Bu durum biraz sıkıntı yaşatıyor bana. Zamanımın çoğunu dinlenmekle geçirmek durumundayım.
Haberiniz olsun
---- Mesajlar Birleştirildi ----
++++ Bir şey daha var
Bu Ay ayın enleri konusunu 29 Mayısta açacağım.
Bir ricam var ; Biriniz 6 günlük dönemde Burçlar bölümü ile ilgilenebilir mi? (30 Mayıs - 4 Haziran)
Hocam yeni temada bende bulamadım vallaha.
duslerforum.org/modcp/index.php 'den moderatör paneline ulaşabilirsiniz :R
Abla ne güzel haber!
Dinlenmene bak sen, en'ler konusu anlaşılmıştır, burçları da o gün müsait olan arkadaşlarımız aksatmadan açar, gözün arkada kalmasın. :R
Arkadaşlar panel bende görünmüyor nedeni nedir acaba?
++ Forum içerisinde fazla aktiflik gösteremiyorum , forum mesajlarımdan da anlamışsınızdır amca ve teyze olacaksınız
Bu durum biraz sıkıntı yaşatıyor bana. Zamanımın çoğunu dinlenmekle geçirmek durumundayım.
Haberiniz olsun
++++ Bir şey daha var
Bir ricam var ; Biriniz 6 günlük dönemde Burçlar bölümü ile ilgilenebilir mi? (30 Mayıs - 4 Haziran)
Hocam ,Merhabalar Nasılsınız *
Eskiden ''kimler online'' diye bir bölüm vardı,Yeni versiyonumuzda böyle bir yer var mı ..?
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
Merhaba hocam. İyiyim çok şükür siz nasılsınız ?
Şurada mevcut;
Tamamdır Ayşegül. Bilgilendirme yaptığın için teşekkür ederiz. Eğer tatil amaçlı gidiyorsan iyi tatiller diliyorum. :R
Tatil , Gezme Amaçlı Gidicez. Ne kadarı tatil ve gezme olacak bana bilemiyorum ama :M
Kubilay yıllık iznini orada geçirmek istiyor da
Haberiniz olsun
++++ Bir şey daha var
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.