Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@-oZKan- ağabey,

DF Karşıyaka35½ şubesi istiyoruz mümkünmüdür acaba : )

Hocam yeni temada bende bulamadım vallaha.

duslerforum.org/modcp/index.php 'den moderatör paneline ulaşabilirsiniz :R

Abla ne güzel haber!
Dinlenmene bak sen, en'ler konusu anlaşılmıştır, burçları da o gün müsait olan arkadaşlarımız aksatmadan açar, gözün arkada kalmasın. :R

eyvallah kardeşim sağolasın :)

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Bizim içinde gezin. :R

tamam gezeriz kardeşim :)

Arkadaşlarında Rızası olur ise abla burçlara ben üstelenebilirim :)

İyi tatiller size kubilay abime selam söyle :R

a.selam :)

karşılıklı konuşuyorlarsa ban alması gerekir ya.

Sohbet Forumda Etiket ile Yazdım.

1 Gün İçinde cevap vermezlerse Birden Fazla Üyelik ile Aktiflikten Ban Alır. :D

Öğretmenler odasında arkadaşlarlayım demişti bir mesajında bu öğretmenbey arkadaşımız
o sebebten ötürü banlamadım ben, birbirlerine bişeyler yazmadılar

Ama yüzde yüz sahtedir

Aynı Oda da Ama Farklı Şehirlerde Olmaları da Enteresan :D :D

Öğretmenler Odasında Forumlardan Hiç Bahsedilmez..

Sadece 1 sefer 1 öğretmen arkadaştan duymuştum Forum buluşması yaptım diye o kadar :D onun dışında genelde Güncel durumlar , akşam evde hangi yemek yapılacağı konuşulur :D :D

Aynı Oda da Ama Farklı Şehirlerde Olmaları da Enteresan :D :D

Öğretmenler Odasında Forumlardan Hiç Bahsedilmez..

Sadece 1 sefer 1 öğretmen arkadaştan duymuştum Forum buluşması yaptım diye o kadar :D onun dışında genelde Güncel durumlar , akşam evde hangi yemek yapılacağı konuşulur :D :D
Sahtekar bir hoca demek ki.. bana lise yıllarımı hatırlattı :Ç

Bu arada bu ayın enleri oylamasında kendimize oy vermeyi yasaklayalım bence.. komik durmuyor mu sizcede :D

Arkadaşlar, vbulletinin kendisinden kaynaklanan bir bug yani hata sebebi ile gelişmiş wsywsfwfsgswdwkqerjwelrwe adını yazamadığım editörü kullananlarda bazen saçma mesajlar karakter hataları veya haber açıyorsanız alıntılarda tırnaklarda kaymalar oluyor..

durumu vb ekibine bildirdik.. bu süreç zarfında gelişmiş editörü kapatma kararı aldım..

ayrıca:

Screenshot by Lightshot

linke bakarsanız yeni sürüm ile gelen bazı bölümlerde renkler başlık taglarını kullanmaya başladık biliyorsunuz.

sorularınız bölümü içinde çözülen şikayetlerin başlık eklerini ÇÖZÜLDÜ olarak değiştirmeniz gerekyor

bu normalde

Konuyu Düzenle kısmından yapılıyor fakat pratik olması için eklenti yaptım..

Screenshot by Lightshot

screendeki gibi renkli alana ÇİFT TIKLARSANIZ Otomatik bölüme ait panelden oluşturduğumuz seçilebilir alanlar gelecektir.

ÇÖZÜLDÜ seçip başka boşluğa tıklarsanız değişecektir.

mevcut konulara da uygular çözüldü yaparsanız sevinirim..

sorun çözülene kadar mevcut kalacak, çözülünce veya çözülür ise Çözüldü yapılacak.

sorun var kimse çözemedi fakat konu kilit oldu ise???

çözüldü yapılmayacak.. neyse o kalacak çözüme ulaşınca sadece çözüldü olarak güncellenecek..

bilginize sunarım

Arkadaşlar, vbulletinin kendisinden kaynaklanan bir bug yani hata sebebi ile gelişmiş wsywsfwfsgswdwkqerjwelrwe adını yazamadığım editörü kullananlarda bazen saçma mesajlar karakter hataları veya haber açıyorsanız alıntılarda tırnaklarda kaymalar oluyor..

durumu vb ekibine bildirdik.. bu süreç zarfında gelişmiş editörü kapatma kararı aldım..

ayrıca:

Screenshot by Lightshot

linke bakarsanız yeni sürüm ile gelen bazı bölümlerde renkler başlık taglarını kullanmaya başladık biliyorsunuz.

sorularınız bölümü içinde çözülen şikayetlerin başlık eklerini ÇÖZÜLDÜ olarak değiştirmeniz gerekyor

bu normalde

Konuyu Düzenle kısmından yapılıyor fakat pratik olması için eklenti yaptım..

Screenshot by Lightshot

screendeki gibi renkli alana ÇİFT TIKLARSANIZ Otomatik bölüme ait panelden oluşturduğumuz seçilebilir alanlar gelecektir.

ÇÖZÜLDÜ seçip başka boşluğa tıklarsanız değişecektir.

mevcut konulara da uygular çözüldü yaparsanız sevinirim..

sorun çözülene kadar mevcut kalacak, çözülünce veya çözülür ise Çözüldü yapılacak.

sorun var kimse çözemedi fakat konu kilit oldu ise???

çözüldü yapılmayacak.. neyse o kalacak çözüme ulaşınca sadece çözüldü olarak güncellenecek..

bilginize sunarım

Anlaşılmıştır..

Konulara tag eklemede şuan aktif değil sanırım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri