Bizim içinde gezin. :R
pekala :R
Arkadaşlarında Rızası olur ise abla burçlara ben üstelenebilirim
İyi tatiller size kubilay abime selam söyle :R
tmm MertCan
Aleykümselam.
yalnız kubi yönetimi görüyor zaten. benden selam iletmene gerek yok
Çok nadir giriyor abla 2 3 güne 1 giriyor geçen kandil mesajı atmıştım ya etiket olarak orda Kubilay abimde vardı ama tık çıkmadı
pekala :R
tmm MertCan
Aleykümselam.
yalnız kubi yönetimi görüyor zaten. benden selam iletmene gerek yok
Hocam yeni temada bende bulamadım vallaha.
duslerforum.org/modcp/index.php 'den moderatör paneline ulaşabilirsiniz :R
Abla ne güzel haber!
Dinlenmene bak sen, en'ler konusu anlaşılmıştır, burçları da o gün müsait olan arkadaşlarımız aksatmadan açar, gözün arkada kalmasın. :R
karşılıklı konuşuyorlarsa ban alması gerekir ya.
Diğer hesaplarda aktif ve var olan hesaplar değil abla bu büyük ihtimal fake ve milleti kandırmak amaçlı hesaplar diye düşünüyorum
hakladım
profilleri inceledim ama şehirlere hiç dikkat etmemiştim .
böyle görünce hakla
Sahtekar bir hoca demek ki.. bana lise yıllarımı hatırlattı :ÇAynı Oda da Ama Farklı Şehirlerde Olmaları da Enteresan
Öğretmenler Odasında Forumlardan Hiç Bahsedilmez..
Sadece 1 sefer 1 öğretmen arkadaştan duymuştum Forum buluşması yaptım diye o kadar onun dışında genelde Güncel durumlar , akşam evde hangi yemek yapılacağı konuşulur
Arkadaşlar, vbulletinin kendisinden kaynaklanan bir bug yani hata sebebi ile gelişmiş wsywsfwfsgswdwkqerjwelrwe adını yazamadığım editörü kullananlarda bazen saçma mesajlar karakter hataları veya haber açıyorsanız alıntılarda tırnaklarda kaymalar oluyor..
durumu vb ekibine bildirdik.. bu süreç zarfında gelişmiş editörü kapatma kararı aldım..
ayrıca:
Screenshot by Lightshot
linke bakarsanız yeni sürüm ile gelen bazı bölümlerde renkler başlık taglarını kullanmaya başladık biliyorsunuz.
sorularınız bölümü içinde çözülen şikayetlerin başlık eklerini ÇÖZÜLDÜ olarak değiştirmeniz gerekyor
bu normalde
Konuyu Düzenle kısmından yapılıyor fakat pratik olması için eklenti yaptım..
Screenshot by Lightshot
screendeki gibi renkli alana ÇİFT TIKLARSANIZ Otomatik bölüme ait panelden oluşturduğumuz seçilebilir alanlar gelecektir.
ÇÖZÜLDÜ seçip başka boşluğa tıklarsanız değişecektir.
mevcut konulara da uygular çözüldü yaparsanız sevinirim..
sorun çözülene kadar mevcut kalacak, çözülünce veya çözülür ise Çözüldü yapılacak.
sorun var kimse çözemedi fakat konu kilit oldu ise???
çözüldü yapılmayacak.. neyse o kalacak çözüme ulaşınca sadece çözüldü olarak güncellenecek..
bilginize sunarım
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.