Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Ozkan'ın neyı var ? MSN de goremedım kendısını

g9qvl.jpg

ahmet abi özkan nın nesi olduğunu bilemiyorum

---> Yönetim Sohbet

Allah şifa versin kötü bişey değildir inşallah...Fotografını kim çekti ya adam hasta yatagında yatarken

---> Yönetim Sohbet

Sanki o serum bagırsak enfeksiyonunda kullanılıyor, mide bulantısı kusma falan şikayetleri varsa ondandır...bizde ailecek 2 aydır gidip geliyoru doktorlarla ahbap olduk bizi görünce direk serumu hazırlıyorlar ) hanginize lazım diyorlar biz kuzu gibi yatıyoruz)

Geçmiş olsun tekrar Özkan...Hemen iyileş buraya arada gelip fırça atman çok güzel oluyordu ya özledim :p

---> Yönetim Sohbet

özkanın nesi var geçmiş olsun madem...Ya Evet canım gece banlamıştım baglantıda koptu durdu bende uyudum ) bu sabah açarım diyordum giriş yaptım daha ancak oturuyorum 5 10 dakika işte...Bir türlü fırsatım olmadı teşekkür ederim açtıgın için) reklam yapmıştı zaten anlamışsındır

Gitmedim canım bugun başka işlerim çıktı o kaldı yarında gidemicem ama çarşambaya inşallah

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]
bilmiyorum ki neyi var :s Resmini görünce bende sordum zaten

Resmin Altında Şöyle Bir Yorumu Var :

Saolun arkadaslar sabah 8 de geldim birakmiyolar iste kollarim ne hale geldi ya kan serm tahlil :( bnde bkliyorm ne oldunu merakla

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=25800]özkan[/MENTION] geçmiş olsun insan böyle resim filan görünce garip oluyor :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri