hakkımı yeme hayal ben veriyorum yaa
Rep falan önemsiz işler, bugün hanginiz bir iyilik yaptı ondan bahsedin :R
Hayırlı Cumalar.
bende işte öyle nazlandım
Yarışmada son karar ne oldu ? hala konu açılmadı
[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] geçmiş olsun canım üzüldüm çabuk iyileşirsin inşaallah
[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] sizede geçmiş olsun.
Telşekkür ederim canım 1 2 aydır böyle ilaçlarla geçiyor sonra tekrar ediyor...biraz dikkat etmem lazım galiba sagolasın
sağlığın herşeyden önemli tabiki benimde dönem dönem bileğimde sinir sıkışması oluyor malum pc başında fazla kalmaktan sen çok çabuk iyileş sık sık burda ol havuç ye bol bol
Havuc hiç yemem malesef canım ) Ama benim zaten kitap okurken bilgisayar başındayken gözlük kullanmam lazım zaten ihmal ettim uzun süredir...onun üzerine birde sag gözümde kanlanma oluyordu enfeksiyon dedi doktor bi kaç ilaç falan ama ilaçları kullanırken iyi de bırakınca tekrarlıyor...pc başında yada tv izlerken insan normalden az göz kırpıryormuş buda göz kuruluguna ve enfeksiyonun ilerlemesine neden oluyormuş...tıp okusam bu kadar bilgi sahibi olmam he xD bakalım bi pazartesi gideyim ne diyecek doktor
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.