Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Rep falan önemsiz işler, bugün hanginiz bir iyilik yaptı ondan bahsedin :R

Hayırlı Cumalar.

---> Yönetim Sohbet

Rep falan önemsiz işler, bugün hanginiz bir iyilik yaptı ondan bahsedin :R

Hayırlı Cumalar.

Hayırlı cumalar...Önemsiz oldugu için ulu orta konuşuyoruz adaşım) İyiliklerr Allah ile kul arasında kalsın hı olmaz mı...yarışma hakkında bişey demedin varmı önerin ?

bende işte öyle nazlandım :)

Yarışmada son karar ne oldu ? hala konu açılmadı

Nazlan canım çekerim ben senin nazını ) yarışma için ortak bir karar verince açılır konusu..herkes önerisini yazsın eger varsa..ona göre degerlendirir açarız konuyu olurmu

---> Yönetim Sohbet

:D

izmirli kızlar angara erkeklerinin tadına bi baksalar

daha size bakan olmaz emin ol :D

anadolunun bağrından kopup geliyoruz

anadolu erkeğiyiz biz

borumu :D

---> Yönetim Sohbet

Etmeniz gerekir

içeriğe bakın

bi partiyi küçük düşürecek tartışma cıkarcak birşey varsa

gereğini yapın

---> Yönetim Sohbet

Beratın hemen hemen bütün konu ve mesajları buna yakın mavikalemde yorumlarında genelde milletvekili ve hükümet gibi sözleri kullanarak aynı şiekilde yorum yapıyor...eski konu ve yorumlara bu saatten sonra karışmak mudahale etmek uygun mu ? veya bu konuda sizlerden birisi bu tür bir konuya yorum yapsa ona göre bundan sonra herkes dikkat etse...cünkü dedigim gibi bugune kadar mudahale edilmedi şimdi neden ediliyor diye bize karşı cıkanlar oluyo

---> Yönetim Sohbet

Selamunaleykum herkese...Gözümdeki rahatsızlıktan dolayı artık çok sık buralarda olamayacagım arada bir girip göz atarım ama uzun süre kalamam sanırım...2.sefer gidiyorum ilaçlar pek bir işe yaramadı gibi pazartesi tekrar gidicem bakalım hayırlısı olsun ...haber vermek istedim buralarda olmayabilirim herkese hayırlı hafta sonları...görüşmek üzere

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION] geçmiş olsun canım üzüldüm çabuk iyileşirsin inşaallah :(

---> Yönetim Sohbet

Telşekkür ederim canım 1 2 aydır böyle ilaçlarla geçiyor sonra tekrar ediyor...biraz dikkat etmem lazım galiba sagolasın

sağlığın herşeyden önemli tabiki benimde dönem dönem bileğimde sinir sıkışması oluyor malum pc başında fazla kalmaktan sen çok çabuk iyileş sık sık burda ol havuç ye bol bol :)

---> Yönetim Sohbet

sağlığın herşeyden önemli tabiki benimde dönem dönem bileğimde sinir sıkışması oluyor malum pc başında fazla kalmaktan sen çok çabuk iyileş sık sık burda ol havuç ye bol bol :)

Havuc hiç yemem malesef canım ) Ama benim zaten kitap okurken bilgisayar başındayken gözlük kullanmam lazım zaten ihmal ettim uzun süredir...onun üzerine birde sag gözümde kanlanma oluyordu enfeksiyon dedi doktor bi kaç ilaç falan ama ilaçları kullanırken iyi de bırakınca tekrarlıyor...pc başında yada tv izlerken insan normalden az göz kırpıryormuş buda göz kuruluguna ve enfeksiyonun ilerlemesine neden oluyormuş...tıp okusam bu kadar bilgi sahibi olmam he xD bakalım bi pazartesi gideyim ne diyecek doktor

---> Yönetim Sohbet

Havuc hiç yemem malesef canım ) Ama benim zaten kitap okurken bilgisayar başındayken gözlük kullanmam lazım zaten ihmal ettim uzun süredir...onun üzerine birde sag gözümde kanlanma oluyordu enfeksiyon dedi doktor bi kaç ilaç falan ama ilaçları kullanırken iyi de bırakınca tekrarlıyor...pc başında yada tv izlerken insan normalden az göz kırpıryormuş buda göz kuruluguna ve enfeksiyonun ilerlemesine neden oluyormuş...tıp okusam bu kadar bilgi sahibi olmam he xD bakalım bi pazartesi gideyim ne diyecek doktor

iyi haberlerini bekliyorum :) hem sor doktora günde kaç saat kalabiliyormssun pc de :)

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=150695]'hayaL[/MENTION]

Geçmiş olsun

sen düşünme buraları sağlığın daha önemli.

dikkat et kendine

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION] teşekkür ederim...Evet saglık önemli ama en dikkat etmedigim konudur...Biraz dikkat etsem iyi olacak) ben müsade alayım şimdi iyi akşamlar herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri