Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Renk katıyor kendisi) neredeyse kendisini seviyorum diyecem bende ha xD kırın kalemini evet :p

---> Yönetim Sohbet

Zaten ahmetde sabredememiş verecegi cevabı okumaya ugraşma ahmet ben sana özet gecerim yaklaşık 1 sayfa yazar ben okurum senin yerine xD Melek gibi insanım ha bide benimle ugraşırlar hıhh

---> Yönetim Sohbet

Sevgili Yöneticiler

Nick Değişim Hakkının Bir Kere Olduğunu Biliyoruz Kural Olarakta Bir Defa Olabileceği Söyleniyor..

Buna Rağmen Bir Üyenin 3.Kez Nick Değişimi Kabul Ediliyor ..

Bunu Gören Diğer Arkadaşlar da Nick Değişim İsteğinde Bulunuyorlar ve Kabul Göremiyorlar ..

She Nickli Arkadaşımız Ne Zamandır Nickinin Değişimi İçin Israrda Bulunuyor Ama Değiştirilmiyor.

Kimseyi Tutuyor yada savunuyor değilim ama Nick Değişiminde Adalet İstiyorum.

Bir Arkadaş nick'ini 3 defa değiştirebilirken bir diğeri de değişim isterken değiştirilmiyorsa ya adaletsizlik var ya da kural ihlali..

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]
[MENTION=149870]NewCS[/MENTION]
[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

kim o
Thundeers ise duzeltıldı o
mesaj sayısını yenı gordum

She konusuna gelince, bana bu ısım uymadı diyip eskı nıck almak pek mantıklı değil.

Nick değişiminde adelet istiyorsanız önce bunu yöneticiler dikkate alsın. Ben dahil herkes 3-4 kere nıck değişimi yapmış

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Ben Forumda Olmadığım Zaman Diliminde

Forumda Ne Kadar Kural Varsa Hiçe Sayılıp Çiğnenmiş.

O Yüzden Bu Konulara Girilirse Siz Değerli Yöneticilerin Zararlı Çıkacağını Düşünüyorum.

Kimse Kusura Bakmasın

Kimse Görevini Düzgünce Yapmamış!

Benim Askere Gitmeden Önceki Zamanımda

Kimse S..... Gibi Nokta Koyarak Dahi Olsa Küfür Edemiyordu

Ama Şuan Gayette Edilebiliyor.

Tabi Kimse Birşey Demediği İçin Bende Diyemiyorum.

Tabi Küçük Bi Örnek Bu.

Nick Konusundada Herkez Kafasına Göre Nick Değişimi Yapmış , Yaptırılmış.

Tabiki

Bu Nick Bana Yakıştımı , Yakışmadımı diye Anket Bile Açamıyordu

Ama Açmış

En Baştada Yöneticiler Cevap Yazmış

Ne Diyim?

Kişisel Anket Yasak Desem

Yöneticin Bilmiyor mu demezler mi?

Yöneticilik Konu Kilitleyip

Küfür Edeni Reklam Yapanı Banlamak Değildir.

Tüm Yöneticileri Bölüm Kurallarını Okumaya Davet Ediyorum.

---> Yönetim Sohbet

semih sen askerdeyken ben de müdale etme den özkana iletiyordum ilgileniyordu
şimdi de öyle yapmaya devam ediyorum
ben relam yapan üyeleri banlıyorum

---> Yönetim Sohbet

Evet biraz boşlamışız anlaşılan ama ne diyeyim deyip konuyu kapatmayalım ipin ucunu tamamen kaçırırız...O zaman şöyle yapmayı öneriyorum...özkan semih yada ahmet sizlerden birisi genel forum kurallarını bir kez güncelleyerek tekrar okunmasını saglasanız...bu kurallara uymayanlar cezalandırılacaktır gibi birşey yazsanız...biz ardından devam ederiz...ama sizlerden bir uyarı olmadan bizlerinkini biraz ciddiye almamaya başladılar sanki... eskiden böyle bişey yoktu deyip cıkar oldular...bu arada kişisel anket açmanın yasak oldugunu biliyordum yorum yazdıgım halde dikkat etmemişim...şimdi söylendigi için farkettim .

---> Yönetim Sohbet

Evet biraz boşlamışız anlaşılan ama ne diyeyim deyip konuyu kapatmayalım ipin ucunu tamamen kaçırırız...O zaman şöyle yapmayı öneriyorum...özkan semih yada ahmet sizlerden birisi genel forum kurallarını bir kez güncelleyerek tekrar okunmasını saglasanız...bu kurallara uymayanlar cezalandırılacaktır gibi birşey yazsanız...biz ardından devam ederiz...ama sizlerden bir uyarı olmadan bizlerinkini biraz ciddiye almamaya başladılar sanki... eskiden böyle bişey yoktu deyip cıkar oldular...bu arada kişisel anket açmanın yasak oldugunu biliyordum yorum yazdıgım halde dikkat etmemişim...şimdi söylendigi için farkettim .

Biraz Değil

Fazlasıyla Boşlanmış.

Bizim Zamanımızda

Sizce Ben Yakışıklımıyım diye konu açanlar oluyordu

önünü alabilir miyiz?

bizene güzelsin veya değilsin ..

Bu Konuyu Halledeceğim Kimse Müdahale Etmesin.

Ayrıca Nick Değişimi Konusuyla Bizzat İlgileneceğim.

---> Yönetim Sohbet

Anlaşıldı, (doğrusu ne olursa) uygulanacaktır, tarafım adına konuşuyorum. Yazıldığı an okudum aslında ama yazmamıştım. Şimdi " yönetimdekilere bak yazıyoruz görmüyor diye " düşünülmesini istemedim bu nedenle yazdım.
Bundan öncesi için bir şey diyemem hepimizin hataları olmuş senden sonra o yüzden bundan sonrası için konuşabilirim. Bundan sonra yönetimde (kendi adıma) bir pürüz olmayacak. :)
Hatalar için her ne kadar belki doğru şekilde olmasını istemiş olsak da yanlışlarımız şuan daha büyük o yüzden kendi adıma da özür diliyorum. Doğru söylüyorsun eskilerde (forumdaki eski zamanlarda) s... diye bile olsa noktalı küfür olmazdı lakin şuan bizde adamlar sansürleyerek küfür ediyorlar.. Bunu uyarmamak benim hatam oluyor sonuçta, o yüzden özür diledim. Kendim adına..

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Tekrardan Uyarıyı Yaptım Arkadaşlar.

Kurallardada Yazdığı Gibi

Nick Değişim Konusunda Bizzat İlgileneceğim.

Nick Değişim Konularına Acele Ettirmeyin

Ben Her Gün Onlineyim

İlgileneceğim

Ben Haricinde Cevap Veren Ve Nick Değiştiren Olmazsa Sevinirim.

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

Anlaşıldı.. Daha Dikkatli Olacağım.. Kuralları Tekrardan Okudum.

Bir Konuya Daha Değinmek İstiyorum Konu Başlıklarıyla ilgili

- Örneğin Konu Başlıklarında Cümlelerin Ön Ve Arkalarına Veya Kelimelerin Aralarına + * ~ - _ ( ) % ^& Ve Benzeri Daha Bir Çok İşaretin Kullanılması Yasaktır.

Kuralda Yer Alan Simgeler Forum Genelinde Herkesçe Kullanılıyor Konu Başlıklarında.. Bunları Düzenlemeye kalkılsa bütün formu elden geçirmek gerekir ki bu da çok fazla zaman alır . Yeni Açılan konularda bu madde doğrultusunda dikkat edilse daha iyi olur diye düşünüyorum .

Bir Şey daha fazla oluyorum ama xD Argo Kelimeler Konusunda .. Yönetimde Dahil Gördüğüm Zaman Mesaj Düzenleme Yapıyorum Bu konuda arkadaşlardan ricam mesajlarıma dokunma gibi bir karşılık bulmak istemiyorum :R

---> Yönetim Sohbet

semih dikkatini çekerim adminlerim süper modların modların sildiği mesajlar forum da görüntü killi yapıyor sen o mesajları tamamen silermisin

---> Yönetim Sohbet

siyasi avatar konusunda acik bir kural goremedim ama directorun avatarini nin degistirildigini biliyorum...bununla ilgili bir kural varmi bende bir uyenin avatarini degistirdim baska uyeler haksizlik yapildigini soyledilar

---> Yönetim Sohbet

siyasi avatar konusunda acik bir kural goremedim ama directorun avatarini nin degistirildigini biliyorum...bununla ilgili bir kural varmi bende bir uyenin avatarini degistirdim baska uyeler haksizlik yapildigini soyledilar

Bu Kural Avatar İmza vs de kapsıyor olsa gerek

- Forumda Siyasi Propaganda Yapmak Bölücü Mesaj İçerek Yazı Ve Resim Paylaşımı Yapmak Din İstismarı Yapan Mesajlar Genel Ahlaka Aykırı Küfürlü Yazılar Yazmak Ve Aynı Şekilde Başka Bir Üyeyi Yada Üçüncü Bir Şahsı Küçültücü Veya Hakaret Edici Mesajlar Yazılması Yasaktır.

---> Yönetim Sohbet

Merve az öncelerde imzasını değiştirdi,

YAŞASIN DEVRİM, SOSYALİZM!
KAHROLSUN VAHŞİ KAPİTALİZM!

şeklinde. Sizce? Bu tarz imzalar normal mi.. Karşıyım bu görüşe yahut karşı değilim doğru demiyorum, sadece burası siyasal içeriğin ağır bastığı bir forum değil bence diye söyledim? Tek başıma hareket etmeyeyim dedim. Sonuçta biri çıkıp ters bir cevap verebilir merve'ye insanlarımız her konudan tartışma çıkarabilecek kadar yeteneklidir. (aklıma mavikalem geldi xD) :)

---> Yönetim Sohbet

Merve az öncelerde imzasını değiştirdi,

YAŞASIN DEVRİM, SOSYALİZM!
KAHROLSUN VAHŞİ KAPİTALİZM!

şeklinde. Sizce? Bu tarz imzalar normal mi.. Karşıyım bu görüşe yahut karşı değilim doğru demiyorum, sadece burası siyasal içeriğin ağır bastığı bir forum değil bence diye söyledim? Tek başıma hareket etmeyeyim dedim. Sonuçta biri çıkıp ters bir cevap verebilir merve'ye insanlarımız her konudan tartışma çıkarabilecek kadar yeteneklidir. (aklıma mavikalem geldi xD) :)

Haklısın Değiştirilmeli bencede. ben değiştirim

Www.DuslerForum.ORG

Not: Kontrol Panelinizden Bu Alanı Değiştirebilirsiniz.
( Facebook / Msn / RekLam / Video / Link / yaSaktır)
..bu maddelerden birini veya bir kaçını eklerseniz üyeliğiniz durdurulacaktır..

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Böyle düşünmene sevindim ben hallediyorum artık o zaman..
Bu arada iyi akşamlar arkadaşlar. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri