Evet biraz boşlamışız anlaşılan ama ne diyeyim deyip konuyu kapatmayalım ipin ucunu tamamen kaçırırız...O zaman şöyle yapmayı öneriyorum...özkan semih yada ahmet sizlerden birisi genel forum kurallarını bir kez güncelleyerek tekrar okunmasını saglasanız...bu kurallara uymayanlar cezalandırılacaktır gibi birşey yazsanız...biz ardından devam ederiz...ama sizlerden bir uyarı olmadan bizlerinkini biraz ciddiye almamaya başladılar sanki... eskiden böyle bişey yoktu deyip cıkar oldular...bu arada kişisel anket açmanın yasak oldugunu biliyordum yorum yazdıgım halde dikkat etmemişim...şimdi söylendigi için farkettim .
- Örneğin Konu Başlıklarında Cümlelerin Ön Ve Arkalarına Veya Kelimelerin Aralarına + * ~ - _ ( ) % ^& Ve Benzeri Daha Bir Çok İşaretin Kullanılması Yasaktır.
siyasi avatar konusunda acik bir kural goremedim ama directorun avatarini nin degistirildigini biliyorum...bununla ilgili bir kural varmi bende bir uyenin avatarini degistirdim baska uyeler haksizlik yapildigini soyledilar
- Forumda Siyasi Propaganda Yapmak Bölücü Mesaj İçerek Yazı Ve Resim Paylaşımı Yapmak Din İstismarı Yapan Mesajlar Genel Ahlaka Aykırı Küfürlü Yazılar Yazmak Ve Aynı Şekilde Başka Bir Üyeyi Yada Üçüncü Bir Şahsı Küçültücü Veya Hakaret Edici Mesajlar Yazılması Yasaktır.
Bu Kural Avatar İmza vs de kapsıyor olsa gerek
Merve az öncelerde imzasını değiştirdi,
YAŞASIN DEVRİM, SOSYALİZM!
KAHROLSUN VAHŞİ KAPİTALİZM!
şeklinde. Sizce? Bu tarz imzalar normal mi.. Karşıyım bu görüşe yahut karşı değilim doğru demiyorum, sadece burası siyasal içeriğin ağır bastığı bir forum değil bence diye söyledim? Tek başıma hareket etmeyeyim dedim. Sonuçta biri çıkıp ters bir cevap verebilir merve'ye insanlarımız her konudan tartışma çıkarabilecek kadar yeteneklidir. (aklıma mavikalem geldi xD)
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.