Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Gene tartışmaya bayağı açık bir konu.. Mavikalem falan da görmüş gelmişler eksik olmasınlar. Şimdi yorumları okuyacağım, okulda dahi ismi geçince tartışılan bir yönetmelik şuan. Gündemde. Baş örtüsüne kadar gelir bu konu biri çıkar bu yönetmeliğin yasaklarını sayar bu öğrencileri rahatlatmak için değil birilerinin ' başlarını ' rahatlatmak için der. Derler yani. Neyse ben yorumları okuyayım da öyle konuşayım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Yönetim Sohbet

Aslında Problem Şu ki Adam Yorumunu Yapıp Çekilmiyor. Yorumlara Yorum Yapıyor Sataşmadığı Kalmıyor :R

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] mavikalem'den bahsediyoruz sanırım? xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] yazdığım mesajı unuttum da, neyi editledin kız mesajımda? xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=142525]Nymphadora[/MENTION] kız **** kelimesini sildim sadece xD

---> Yönetim Sohbet

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] he sercanın dediğini yazmıştım, tamam şimdi kendi yorumundan da sil. :M xD

---> Yönetim Sohbet

mavikalem hakkında pek fikir belirtmek istemiyorum pek anlaşamadıgımız için adil olamam fikir belirtirken buyrun siz takip edin )

---> Yönetim Sohbet

mavikalem hakkında pek fikir belirtmek istemiyorum pek anlaşamadıgımız için adil olamam fikir belirtirken buyrun siz takip edin )

Aslında Yaptığı Yorumları Görmezden Gelmek Yokmuş Gibi Davransak Dicem Ama Buda Çok Fazla Dışlama Olmaz mı :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri