Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

Tamam uzatmayın. Saygılı olun birbirinize. Ali sende ne olursa olsun karşında bayan var.
Bal böcegı sende uyarılara sert çıkma,olacak boyle seyler. Bunlar sorun olmasın aranızda

---> Yönetim Sohbet

Hayırdır, hiç derdiniz kalmadı bir birinizlemi tartışıyorsunuz.

- Yönetim Sırasına Göre Herkes Tabiki Uyarıda Buluna bilir.

Kırmızı - Mavi - - **** diye gider rütbe ve yetkiler.

uyarılarda bozulmayın, uyarının amacı bozmak laf sokmak değildir. zaten şu oda yönetimden ibaret site içinde bozulmuyor kimse burada yapılan uyarılar eğitim ve bilgilendirme amaçlıdır. yanı şahsi algılayıp küsüp tartışma çıkartmayın.

ben böyle gelemem, kimse bana karışamaz, ben uyarmam uyarırım, hava neden yağmurlu gibi tripleri olan veya girecek olan varsada istifasını versin.. şurada kaç kişiyiz ki sorun yapıyorsunuz..

-- mesela benimde uslubum serttir ama bilinçli değil. tanımayan bozulur ayar olur ama tanıyan bilirki karakterim bu. o yuzden uyarılardada artıslık falan algılamayın bır bırınızı. ok dikkat ederim deyin geçin..

Saçma Mesajlar, kufur ve reklam, post kasma ( tsk tsk tsk tsk ) mesajlar harıc mesaj sılınmez.

sorunlu mesaj silinir diğerleri kalır. veya ahmetın dedıgı gıbı 10 mesajı kopmle sılın yanı zaten reklama gelen uyenın 10 mesajı bıze bırsey katmaz olmasada olur kırmayın boyle seyler ıcın bır bırınızı. yönetım anlasamazsa üyeler neler yapar :) .. ve ben sorunlu bir yönetım ıstemıyorum kımseyı kırmak bu aileden çıkartmakta... ricam şudur ki dolu sebeplerle gelin şurada tartışmaya bu konuyuda guzelce kapatın..

---> Yönetim Sohbet

Ahmet

'Kartaliçe - son Aktivitesi (Online) 16-03-2012 11:43 PM

By SerhaT - son Aktivitesi (Online) 16-03-2012 05:37 PM

HaDeS - son Aktivitesi (Online) 10-03-2012 01:37 AM

---> Yönetim Sohbet

Kartaliçe den bilgim var ; Yarın başlıyor tekrar.
Hades ; 1 Kaç gun yokum demıstı ancak 10 gun oldu.MSN kapalı
Serhat ; Forumda olsa bıle bır aktivitesi yok.
Mod odasına sebep bildirmedikleri halde gorevden alınır...

---> Yönetim Sohbet

Başta hayaL (Şaka Mızmızlanma) olmak uzere REP olayını biraz alttan alın arkadaslar. Abartmaya başlanmış.Dikkat edelim dikkat çekiyorsunuz...

---> Yönetim Sohbet

3nnw6.gif
yönetim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri