Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

bal_böceği DF BOT'A YAKALANDI

iş yeri pcmde sorun var :s Differentgirl (selma'nın) pcsinden bişi bakıyordum :)
bilgilerinizee :)

---> Yönetim Sohbet

Ben Var Gibi Gördüm Forumdan Biri İçin İsim Verme BöLümüne MaşaLLah Grup Çatışması Yapmışsınız Senin Yetkin Var YetkiLi oLarak Daha Çok Özen Göstermen Gerekiyor O Yüzden SöyLeme Gereği Duydum KırıLmadın İnşaLLah . ?

---> Yönetim Sohbet

Yok görevindir kırılmaya gerek duymam, fakat forumdan biri için isim vermeden yorum yapma bölümünde hangi mesajlarımı grup çatışması diye isimlendirdin bilmiyorum ama relax yada dilek için herhangi bir yorumda bulunmadım. Ki dilek sevdiğim birisidir. Onlar arasındaki gerginligin farkındayım sen uyarmasan bende uyarırdım eğer mesajlarını okumuş olsaydım ama beni bunlarınb arasına katmana şaşırdığım için üstüne bastıra bastıra alakam olmadıgını belirtmek istedim. Genede uyardıgın için sagol, Metin.

---> Yönetim Sohbet

Yok görevindir kırılmaya gerek duymam, fakat forumdan biri için isim vermeden yorum yapma bölümünde hangi mesajlarımı grup çatışması diye isimlendirdin bilmiyorum ama relax yada dilek için herhangi bir yorumda bulunmadım. Ki dilek sevdiğim birisidir. Onlar arasındaki gerginligin farkındayım sen uyarmasan bende uyarırdım eğer mesajlarını okumuş olsaydım ama beni bunlarınb arasına katmana şaşırdığım için üstüne bastıra bastıra alakam olmadıgını belirtmek istedim. Genede uyardıgın için sagol, Metin.

Sevdıgın Bir Arkadaşın NormaL Bir Üye İLe Arasında GerginLik oLduğu İçin DikkatLi oL Diyorum Bende Sana Eda .Yaptığın YorumLar Arkadaşına Destek Çıkar Gibi oLmuş Onu Kastettim Umarım AnLarsın .

---> Yönetim Sohbet

Bu konu veya mesaj www.forum.....com sitesine aittir.

Fatih Komik Yazı BöLümüne Konu Açarken Birazdaha DikkatLi oLursan Sevinirim Az Önce Denk GeLdim Forum İsimi Vardı Açmış oLduğun Konuda Konuyu Açtıktan Sonra Açtığın Konuya Tekrar Bir Bak Link Varsa Zaten Mavi Yazı iLe Hemen Gözüne Çarpar Dikkat Edersen Sevinirim .

---> Yönetim Sohbet

Sen önce yönetimdeki arkadaşlarınla konuşma uslübunu düzelt sonra mesaj sil/silme muhabbetine gir.
Neyse arkadaşım sana bir şey yazmadığımı farzet. Eskiden nasıl yapıyorsan onu yapmaya devam edersin.

Herkese kolay gelsin.

---> Yönetim Sohbet

Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş arkadaşlar...gecen hafta Ahmet banlanan üyelerin mesajlarını neden silmiyorsunuz diye sordu galiba Emine o yüzden sildi...ama Banlanan her üyenin eski mesajlarını silemeyiz Emine yani silmiyoruz silinmesi gereken mesajlar, eger flodd yaptıysa yani ard arda hep aynı mesajı yazdıysa anlamsız mesajlar yazdıysa küfür argo reklam gibi mesajlar yazdıysa onları siliyoruz..bazıları sadece yorum yapmış olmak için hm hh nn hı gibi saçma mesajlar yazıp daha sonra konusunu açıyor bunların mesajları siliniyor onun dışında eger oyunda yada sohbette normal mesaj yazdıysa silmeden kalabilir...

Birbirinizle konuşurken biraz daha güzel konuşun arkadaşlar sakin ol bu ne şiddet bu ne celal

---> Yönetim Sohbet

'' biri der neden silmedin biri der niye sildin ''

Şu tarzda bir cevapla gelmeseydi karşıma. Hangi durumda hangi mesajları silmemesi yada silmesi gerektiğine dair açıklama yapılacaktı kendisine.

---> Yönetim Sohbet

10 mesaj sınırını kaldırmak ıcın 10 mesaj yazan ve 11 ncı mesajda Reklam yapan uyenın tum mesajları sılınsın. Oyun sohbet farketmez...

Bu tip üye ve yorumların foruma yararı olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri