Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

facede bi komutan buldum ekledim listeme her fırsatta soruyorum) kardeşime haber yolluyorum

---> Yönetim Sohbet

)) tam orası...

tim halinde ayırmışlar bunları kaçıncı bölük kaçıncı kol biliyomusun ?

xD Bunlar aynı koğuş ve aynı ranzadan çıkıcak bence. xD

Vallahi abla hiç bilmiyorum pek görüşemedik kuzenimle. Yani sadece 40. alayda ve iç güvenlik olarak gittiğini biliyorum birde dediğin gibi tim, tim ayrılıp doğuya gidiyorlarmış sanırım.

Teyzemlerde sizin gibi yarın yola çıkıyor. Yemin törenine yetişmek için. :)

---> Yönetim Sohbet

xD Bunlar aynı koğuş ve aynı ranzadan çıkıcak bence. xD

Vallahi abla hiç bilmiyorum pek görüşemedik kuzenimle. Yani sadece 40. alayda ve iç güvenlik olarak gittiğini biliyorum birde dediğin gibi tim, tim ayrılıp doğuya gidiyorlarmış sanırım.

Teyzemlerde sizin gibi yarın yola çıkıyor. Yemin törenine yetişmek için. :)

olabilir mümkündür)

evet öyle doguya gönderiyorlar ve guneydoguya...zaten iç güvenlik terörle mucadele demekmiş...22 23 kişi ayırmışlar bizimkileri...cuma günü atış yapmışlar kardeşim 1. olmuş abla beni keskin nişancı yapacaklar diyordu 2 gün izin vermişler haftaya 2 gün çarşı iznine cıkacakmış...

bizde yarın akşam cıkıcaz sabah 7 de içeriye alacaklarmış saat 9 da başlıyormuş tören

---> Yönetim Sohbet

olabilir mümkündür)

evet öyle doguya gönderiyorlar ve guneydoguya...zaten iç güvenlik terörle mucadele demekmiş...22 23 kişi ayırmışlar bizimkileri...cuma günü atış yapmışlar kardeşim 1. olmuş abla beni keskin nişancı yapacaklar diyordu 2 gün izin vermişler haftaya 2 gün çarşı iznine cıkacakmış...

bizde yarın akşam cıkıcaz sabah 7 de içeriye alacaklarmış saat 9 da başlıyormuş tören

Evet seçimler oluyormuş timler için kuzenimde katılmış ona ama sanırım annesi hiç istemiyor diye tam olarak iyi atış yapmıcaktı ama oda hep iyi atış yapıp vatanını doğuda korumak istiyordu. :) Allah haklarında hayırlısını versin artık.

Aynen yemin törenleri çok erken başlar. Bizde manisa' dan biliriz abimde önce manisada sonra şırnak silopide yaptı. :) Kardeşin doğuya bile gitse korkmayın ve meraklanmayın doğudakiler batıdakilerden bin kat daha rahatlar. :)

---> Yönetim Sohbet

Evet seçimler oluyormuş timler için kuzenimde katılmış ona ama sanırım annesi hiç istemiyor diye tam olarak iyi atış yapmıcaktı ama oda hep iyi atış yapıp vatanını doğuda korumak istiyordu. :) Allah haklarında hayırlısını versin artık.

Aynen yemin törenleri çok erken başlar. Bizde manisa' dan biliriz abimde önce manisada sonra şırnak silopide yaptı. :) Kardeşin doğuya bile gitse korkmayın ve meraklanmayın doğudakiler batıdakilerden bin kat daha rahatlar. :)

evet annemde 1. oldugunu ögrenince iyi halt etmiş atamasaydı ya dedi) istemiyo hiç ama yapacak bişey yok...amin inşallah hayırlısı olsun dua ediyoruz işte bütün asker aileleri gibi...ama artık doguda operasyonlara profosyonel askerler cıkıyormuş yinede tehlikeli yer, eve dönene kadar gözümüz kulagımız onlarda işte

demekki doguya sadece ispartadan gitmiyor) bizimkide ya agrı ya hakkariye gidecek yani bence...sag salim gitsin gelsin de yer önemli değil...evet dogu rahat diyorlar bilmiyorum ama görücez...15 20 nisanda dagıtım yerleri belli oluyor mayıs başında da dagıtım iznine geliyorlarmış

---> Yönetim Sohbet

evet annemde 1. oldugunu ögrenince iyi halt etmiş atamasaydı ya dedi) istemiyo hiç ama yapacak bişey yok...amin inşallah hayırlısı olsun dua ediyoruz işte bütün asker aileleri gibi...ama artık doguda operasyonlara profosyonel askerler cıkıyormuş yinede tehlikeli yer, eve dönene kadar gözümüz kulagımız onlarda işte

demekki doguya sadece ispartadan gitmiyor) bizimkide ya agrı ya hakkariye gidecek yani bence...sag salim gitsin gelsin de yer önemli değil...evet dogu rahat diyorlar bilmiyorum ama görücez...15 20 nisanda dagıtım yerleri belli oluyor mayıs başında da dagıtım iznine geliyorlarmış

Anneler hep öyledir Abla. :) Haklısın eğitimli askerler gidiyor artık erler için bu işler kalkacak yakında ama tabii insanın aklı hep evladında.

Aynen doğuya ıspartadan, manisadan semihin yaptığı hataydan çok asker gider. Evet artık haklarında hayırlısı.

Yani imkansız ama o kadar kalabalıkta bulmanız eğer arkadaş falan çıkarda yanınıza getirirse kuzenimin ismi ; Abdullah, adanalıdır kuzenim.Dediğim gibi imkansız ama aklında bulunsun yinede. :)

Son düzenleme:
---> Yönetim Sohbet

Anneler hep öyledir Abla. :) Haklısın eğitimli askerler gidiyor artık erler için bu işler kalkacak yakında ama tabii insanın aklı hep evladında.

Aynen doğuya ıspartadan, manisadan semihin yaptığı hataydan çok asker gider. Evet artık haklarında hayırlısı.

Yani imkansız ama o kadar kalabalıkta bulmanız eğer arkadaş falan çıkarda yanınıza getirirse kuzenimin ismi ; Abdullah,adanalıdır kuzenim.Dediğim gibi imkansız ama aklında bulunsun yinede. :)

evet öyle ama egitimli askerler de ana kuzusu insan hepsine üzülüyor işte

tamam ablası ben kardeşime sorarım belki tanır...bizimkininde ismi Mustafa...bizimde Bursa biliyosun)

---> Yönetim Sohbet

evet öyle ama egitimli askerler de ana kuzusu insan hepsine üzülüyor işte

tamam ablası ben kardeşime sorarım belki tanır...bizimkininde ismi Mustafa...bizimde Bursa biliyosun)

Aynen öyle bin eğitimli olsada hepsinin anası, babası ve sevdikleri var. Hepsine Allah yar ve yardımcı olsun.

Tamam abla bende teyzeme sölerim bakalım belki şansımıza tanışık çıkarlar. :)

---> Yönetim Sohbet

Aynen öyle bin eğitimli olsada hepsinin anası, babası ve sevdikleri var. Hepsine Allah yar ve yardımcı olsun.

Tamam abla bende teyzeme sölerim bakalım belki şansımıza tanışık çıkarlar. :)

amin aminn canım..sırada siz varsınız) daha sizi göndericez askere

nasip belki aynı koldadırlar)

ben çıkayım artık ablası yarın uykusuz bi gece bizi bekliyo ve o gecenin sabahı ve o sabahın da gecesi)

kendine iyi bak oldu mu? hayırlı geceler

---> Yönetim Sohbet

amin aminn canım..sırada siz varsınız) daha sizi göndericez askere

nasip belki aynı koldadırlar)

ben çıkayım artık ablası yarın uykusuz bi gece bizi bekliyo ve o gecenin sabahı ve o sabahın da gecesi)

kendine iyi bak oldu mu? hayırlı geceler

Haklısın Anamın 2 oğlu var birini gönderdi şimdi biri daha kaldı. Hayırlısıyla bizde borcumuzu ödeyip gelicez en iyi şekilde. :)
Allah önce Semihimize sonrada tüm askerlerimize hayırlı tezkereler nasip etsin.

Evet ablacım uykusuz geceler seni bekliyor. Allah kavuştursun. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Tamam abla iyi bakarım kendime ama sende iyi bak kendine. :) Hayırlı geceler.

---> Yönetim Sohbet

Allah herkese sag salim gidip gelmeyi nasip etsin inşallah tabi

teşekkür ederim buralarda size emanet...ben bakarım diyemicem , kendime bakma huyum yoktur) ama kibarlık edip tamam diyeyim)

hadi dittim)

---> Yönetim Sohbet

Amin.
Bakarız buralara tabi biz gözün arkada kalmasın. :pp Kendine iyi bak işte bizim için. :)
Hadi dit. xD Güle Güle.

---> Yönetim Sohbet

ikinizinde kardeşlerine hayırlı tezkereler :)

ama bir sorum var:D

defuckto

bu adamın nicki biraz garip :D
ya benim içim fesat yada maksat şaka ne yapıyım :D

---> Yönetim Sohbet

MSN den link veren arkadaslar. Ortalık battıktan sonra link vermeyın. Batana kadar mudahale neden edılmıyor oda ayrı bır olay.

Banlama yetkınız var,konu silme yetkiniz var,konu kilitleme yetkiniz var. Bunları şimdi ogrenmıyorsunuzdur umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri