Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetim Sohbet

ya ilgilenmicekseniz söleyin kendi bildiğim gibi yapıyım melek ablada bende hatırlatıyoruz.

---> Yönetim Sohbet

ha bide özkan isim soyisim olarak üye olan çok var herbirin size söylemeye yetişemiyorum ben, yönetime yazdıgımızda da arka sayfalara kayıp gidiyor bu nick düzeltme işini bizler yapamıyormuyuz sadece sen mi yapıyorsun ? buna bi çözüm bulmak lazım

aktif uyelerın Soy ısımlerı kaldırılır.

---> Yönetim Sohbet

Linkleri silinmiş ve alınan sitelerde de linkler aynı ise yapacak birşey yok. Araştırmm yapıp varsa alternatif link bulabilirsiniz. Ama aynı linkler dmnüyorsa sitelerde yapacak bişey yok.
E-Kitap alıp upload yapacaksanız yapın tabıkı

---> Yönetim Sohbet

Linkleri silinmiş ve alınan sitelerde de linkler aynı ise yapacak birşey yok. Araştırmm yapıp varsa alternatif link bulabilirsiniz. Ama aynı linkler dmnüyorsa sitelerde yapacak bişey yok.
E-Kitap alıp upload yapacaksanız yapın tabıkı

mesala geneli 4shared ve o site aylardır kapalı ( gitti benim bütün linklerim o yüzden :() onu napıyım ?
ktunnel girişi olarak veriyim mi?
bir kaç kitabı araştırdım aynı linkler var. zaten hep bir link yapılır sitelerde o döner durur. özellikle E-kitaplarda.

---> Yönetim Sohbet

DNS ayarını değiştirmeyen internet kullanıcısı kalmamıştır sanırım artık. Oyuzden 4shared Linklerini Verebilirsin.

---> Yönetim Sohbet

benim bilgim yok...ama adaşımın yani yılmazın da botta adı çıktı ondan haberim var eniştesi giriyor

---> Yönetim Sohbet

hafta sonuna kadar bana musade) yeni haftada görüşmek üzere arkadaşLar...Kendinize iyi bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri