Tanımakla başlayalım
Ben emine.
Forumu canlandırmayı deneyen çok oldu ama inşallah siz becerisiniz
Ben emine.
Forumu canlandırmayı deneyen çok oldu ama inşallah siz becerisiniz
[MENTION=145777]olay ufku[/MENTION] [MENTION=32269]bal_böceği[/MENTION] olur her türlü fikre açığım. Ama ilk önce yönetimde kimler var kimler yok bunları detalı öğrenirsek ve ilk önce bir araya gelmemiz gerekiyor. Kolay gelsin.
Emine tebrik ederim inşallah bir ömür boyu mutluluklar olursun
Jön Türk' Alıntı:Arkadaşlar merhaba.
Kuralları ihlal ettiğimi,beni yasaklayacağınızın farkındayım ancak bilmeniz gereken bir iki şeyden söz edip ayrılacağım zaten.
Öncelikle siteyi alan veya satan kimseyi tanımam bunu belirteyim.
Belki birçoğunuzdan eski kayıtlı üyeyim.Ancak sitenin durumu malum oldukça sakin.Herkim de satın aldıysa forumda tema kodlarına gizlenmiş eskort sitesi linkleri var.Chroma tarayıcınızdan sağ tıklayıp kaynak görüntüle dedikten sonra en altta bu site adreslerini görmeniz mümkün.
Forum sitelerinin çoğu burası gibi dağılmış,bir kaç üyenin sizler gibi emekleriyle ayakta durmay çalışıyor.Ancak farklı işlere hizmet edilmeye başlanmış.
Kısaca belki beni tanır belki tanımassınız.Sizleri yöneticisi dahi olmadığım,aktif ve illegal işler dönmeyen güzel bir platforma davet etmek istiyorum.Gelin emeklerinizi böyle yerlerde heba etmeyin.
Selametle.
ForumDenizi.Com - Genel Forum Sitesi, Güncel Forumlar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.