Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim içinde bir sıkıntı yok, olabilir. Hem daha kolay iletişim sağlanır diye düşünüyorum. Birbirimizi daha sık görebiliriz

Butun taglarim eski surumle gitmisti. Baktim konunun altinda yer aliyor hemen doldurdum. Kolaylik oluyor. İki tık yapinca cikiyorlar.
Tesekkurler ozkan :)

Yapin grubu ama gereksiz sohbet olmasin hic affetmem siler yapistiririm engeli :p :)

Bende kimsenin numarasi yok. Numara varsa ozkandadir. Eklerse o ekleyebilir gruba. Tabi yaparsaniz

@STAJ isimli arkadaş benim Stajyerimdir. İsmi Yağmur, bayan rank'ı verirseniz sevinirim.

Konu açmak adına benim ayıramadığım vakiti o ayıracak forum için inşallah.

Benim yoğun geçiyor bu aralar, denetimler var baya o sebepten dolayı.

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Bu arada DF-BOT çalışmıyor sanırım, uyarı vermemiş.

@STAJ isimli arkadaş benim Stajyerimdir. İsmi Yağmur, bayan rank'ı verirseniz sevinirim.

Konu açmak adına benim ayıramadığım vakiti o ayıracak forum için inşallah.

Benim yoğun geçiyor bu aralar, denetimler var baya o sebepten dolayı.

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Bu arada DF-BOT çalışmıyor sanırım, uyarı vermemiş.

Tamamdır, rank işini hallettim.

DF-BOT hakkında [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] yardımcı olacaktır.

Bu arada ben saglik problemleri nedeniyle evimde degilim. Kubilay mesaiye kaliyor. Aktif olamiyorum. Habrriniz olsun.

Yarin ins. Evime gececegim

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] , [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

erhanede5

Üye İçin Sponsor Olduğu PM ile Bildirilmişti.

Ama Bu kişinin İmzasında Eskort Siteleri Var :s

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] , [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

erhanede5

Üye İçin Sponsor Olduğu PM ile Bildirilmişti.

Ama Bu kişinin İmzasında Eskort Siteleri Var :s

Evet imzasında eskort siteleri olduğunu biliyoruz.

Ve bunun kaldırılmaması için Özkan herkese bilgi vermişti.

Ama yine kaldırılmış.

Neyse [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] bu konu hakkında detaylı bilgi verecektir.

Arkadaslar ben , aylik kontroller icin doktora bagcilara gidecegim.
Ayin enleri konusuna katilim cok az oldugu icin konuyu bir kac gun daha aktif tutmak istiyorum.
Eve dondugumde sonuclar konusuni acarim.
Bilginize.

---> Yönetim Sohbet

üstat,Merhabalar,Müsait olduğunda Forumla ilgili bir kaç Konu var görüşebilirsek...
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

---> Yönetim Sohbet

o, akşam izmir'e gitmek icap etti..Aklıma İlk sen geldin kusura kalma, yoksa yapmam öyle,Bedava süprizler...Nazımız sana geçti Bilesin...

Telefon da gitti iyi mi :D
[MENTION=10791]-Ediz1912-[/MENTION]

Merhabalar, Nişan sürecini Allahın izniyle tamamladık. Önümüzde çok acil işler yok şuanda. Foruma daha fazla vakit ayıracağım.

Şu " Tartışmalar " bölümünü biraz canlandırsak dışarıdan katılımda artar diye düşünüyorum. Sık sık kontrol ettiğimiz sürece çok sorun olmaz bence.

Şu süreçte beni idare ettiğiniz için de ayrıca hepinize tek tek teşekkür ediyorum. :R

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Merhaba Ayşegül.

Ayın Enlerinde bildiğin gibi bütün kategorilerde 1 nci seçilen üyelere 150 rep puanı veriyorduk. Bunu katılım artsın diye yapmıştık ama maalesef hiç bir işe yaramadı.

Bundan sonra sadece '' En Aktif Üye '' kategorisinde 1 nci seçilen üye 150 rep puanı kazanacaktır.

Bir daha ki ayın enleri konusunu açarken bu şekilde açarsan çok sevinirim.

Ben bir önceki ay olan Haziran Ayı Enleri konusunu senin için güncelledim, bir sonraki ayın enleri konusunu açarken aşağıdaki konuya göre açarsan tamamdır;

http://www.duslerforum.org/ayin-enleri-1096/df-ayin-en-leri-oylama-haziran-2016-a-626992.html

Teşekkürler. :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri