Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@ParadokS Bunu kız kendisi biri asılmasın veya o kişiden rahatsız olduğu için yapmış olamaz mı?

aktif bir admin,

bota yakalandı mı_? şifre vermesinden ziyade başkası giriş yapması gerekir ki bu durumda bota yakalanır zaten..

- keşke önce sorsaydınız, dinleseydiniz yanlış anlama olursa üzmeyelim kimseyi.

@ParadokS Bunu kız kendisi biri asılmasın veya o kişiden rahatsız olduğu için yapmış olamaz mı?

aktif bir admin,

bota yakalandı mı_? şifre vermesinden ziyade başkası giriş yapması gerekir ki bu durumda bota yakalanır zaten..

bende bu şekilde düşünüyorum ama belirtmemiştim.

Earl Freyja Nickli Arkadaş Sizi Kandirmaya CaLışıyor ! Diğer Nickleri zerdali604 and Earl Freyja Hepsi Ayni Kişi !! YermiyiZ BiZ ? YemeyiZ TabiKi !!

Earl Freyja Nickli Arkadaş Sizi Kandirmaya CaLışıyor ! Diğer Nickleri Bur4k and Earl Freyja Hepsi Ayni Kişi !! YermiyiZ BiZ ? YemeyiZ TabiKi !!

aktif bir admin,

Olamaz.

1- Eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı sana, bana yada herhangi bir kişiye böyle böyle diye söylerdi yada bize bilgi verirdi ki yanlış bilmiyorsam [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] ve [MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] ile forum dışında görüşüyor. Sizlerin bu konu hakkında bir fikri yada beyan etmek istediği bir şey varmı arkadaşlar. Özkan' ın dediği gibi bir durum söz konusumu yada kendisiyle yakın zamanda görüştünüz mü hiç ?

2- Zaten bu kız forumda aktifken erkek arkadaşıda burdaydı sonra uzunca bir süredir aktif olmuyordu demek ki forum şifresini ona vermiş.

3- Onemli degil kardesim
Bidaha kullanmicak forum falan sifreleri bende

Ben şahsen bir insandan rahatsızlık duysam yada bana asılmasın diye şu şekilde bir mesaj atmam.
Çünkü atacağım bu mesaj onun beni rahatsız etmesini yada asılmasını engellemez.
Aynı zamanda mortal00 adlı kullanıcı hiç bir zaman hiç bir yerde bir kişiyi rahatsız etmiş yada asılmış değil.

Bu bilgiler ışığında senin dediğin gibi bir şey olamaz. Bende en baştan her şeyi düşünerek hareket ediyorum.

Belki bir nebze şu olmuş olabilir çocuk zorla şifresini almıştır işte bakmak için buna özel mesaj atan varmı, asılan varmı vs diye.

Ki şuan yetkisini almamın tek sebebi önlem. Yani gördüğümüz kadarıyla ortada bir karışıklık söz konusu ve hiç birşey net değil. Bu kızda SüperModeratör bütün forumda yetkisi var herhangi bir aksi durumla karşılaşmamak için bu mesajı görür görmez önlem almak için yetkisini aldım. Yakın zamanda olay neyse tam anlamıyla öğrenirsek yetkisini duruma göre geri veriririz.

Ayrıca hadi diyelim ki senin dediğin gibi kız rahatsız olduğu için ve asılmaması için böyle bir özel mesaj atmış o zaman kusura bakmada bizi insan yerine koyup buradan bilgi versin. Yada yetkisi alındıktan sonra bilgi versin. Yani tam olarak anlayamadım şuan yetkisini alarak bir hata mı yaptık ?

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
Kardeşim selam, malesef ben görüşmüyorum forum dışında feyza ile..

@ParadokS hocam, snapchat hesabı ekli idi bende sosyal medya hesabı olarak, onu da kapattı sanırım 1-2 ay evvel. Ne yazık ki görüşmüyorum kendisi ile. Sevgili olayını gördüm ; bu tür şeyler küçük yaştaki sevgili ilişkilerinde olağan durumlar, belli olmaz kısa süre sonra, belki aylar sonra geri dönebilir foruma Feyza

Çok normal böyle şeylerin yaşanması. Kız daha çok küçük.

Bu arada [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] bi iftar yemeği versen de yesek. xD

---> Yönetim Sohbet

kim kimle sevgili olmuş ? Neleri Kçırdık yine yahu :D

''en son babalar duyar'' işi oldu yine desene :68:

---> Cevap: ---> Yönetim Sohbet

Alpha bana çıkma teklifi etti, lakin forumdakiler bunu kabul etmiyor abi

Deme Be :68:

Hani özgür ve demokratik,sosyal...devlettik :68: illaki Amsterdam' mı gidilecek dimi ya :D

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Konu açaraken smbol bölümüne,Bir tane Futbol topu,Bir tane basketbol topu ve formula 1 için bir tane damalı bayrak seçeneği koyabilir miyiz ?

bi de Müzik konularını açarken nota simgesi de olabilir :D

Çok mu detaycı oldum acep
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

halukgta isimli üyenin soyisim vermesine izin verilmişti. Kendisi tanınan biri

ama açtığı son konuda blog adresnde yayınladığı bazı yazılarının linklerini vermiş.

ne yapmamız gerekiyor ??
[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] , [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

http://www.duslerforum.org/dini-soru-cevaplar-459/musluman-bir-aile-kac-cocuk-yapmalidir-625814.html

halukgta isimli üyenin soyisim vermesine izin verilmişti. Kendisi tanınan biri

ama açtığı son konuda blog adresnde yayınladığı bazı yazılarının linklerini vermiş.

ne yapmamız gerekiyor ??

[MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] , [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

http://www.duslerforum.org/dini-soru-cevaplar-459/musluman-bir-aile-kac-cocuk-yapmalidir-625814.html

Blog adresi vermişse kaldırıp kendisini uyarmamız gerekiyor.

Tanınmış bir kişi olduğu için isim soyisime izin vermiştik sadece.

Ben hallettim, kendisini uyardım ve linki kaldırdım. :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri