@ParadokS Bunu kız kendisi biri asılmasın veya o kişiden rahatsız olduğu için yapmış olamaz mı?
aktif bir admin,
bota yakalandı mı_? şifre vermesinden ziyade başkası giriş yapması gerekir ki bu durumda bota yakalanır zaten..
- keşke önce sorsaydınız, dinleseydiniz yanlış anlama olursa üzmeyelim kimseyi.
Olamaz.
1- Eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı sana, bana yada herhangi bir kişiye böyle böyle diye söylerdi yada bize bilgi verirdi ki yanlış bilmiyorsam [MENTION=89675]Alpha[/MENTION] ve [MENTION=10791]RedTuborg[/MENTION] ile forum dışında görüşüyor. Sizlerin bu konu hakkında bir fikri yada beyan etmek istediği bir şey varmı arkadaşlar. Özkan' ın dediği gibi bir durum söz konusumu yada kendisiyle yakın zamanda görüştünüz mü hiç ?
2- Zaten bu kız forumda aktifken erkek arkadaşıda burdaydı sonra uzunca bir süredir aktif olmuyordu demek ki forum şifresini ona vermiş.
3-
Onemli degil kardesim
Bidaha kullanmicak forum falan sifreleri bende
Ben şahsen bir insandan rahatsızlık duysam yada bana asılmasın diye şu şekilde bir mesaj atmam.
Çünkü atacağım bu mesaj onun beni rahatsız etmesini yada asılmasını engellemez.
Aynı zamanda mortal00 adlı kullanıcı hiç bir zaman hiç bir yerde bir kişiyi rahatsız etmiş yada asılmış değil.
Bu bilgiler ışığında senin dediğin gibi bir şey olamaz. Bende en baştan her şeyi düşünerek hareket ediyorum.
Belki bir nebze şu olmuş olabilir çocuk zorla şifresini almıştır işte bakmak için buna özel mesaj atan varmı, asılan varmı vs diye.
Ki şuan yetkisini almamın tek sebebi önlem. Yani gördüğümüz kadarıyla ortada bir karışıklık söz konusu ve hiç birşey net değil. Bu kızda SüperModeratör bütün forumda yetkisi var herhangi bir aksi durumla karşılaşmamak için bu mesajı görür görmez önlem almak için yetkisini aldım. Yakın zamanda olay neyse tam anlamıyla öğrenirsek yetkisini duruma göre geri veriririz.
Ayrıca hadi diyelim ki senin dediğin gibi kız rahatsız olduğu için ve asılmaması için böyle bir özel mesaj atmış o zaman kusura bakmada bizi insan yerine koyup buradan bilgi versin. Yada yetkisi alındıktan sonra bilgi versin. Yani tam olarak anlayamadım şuan yetkisini alarak bir hata mı yaptık ?