Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar benim biraz doktorluk islerim vardi. Bagcilardaydim
Bu yuzden aktiflik saglayamadim.
Eve gececegim en kisa zamanda :)

YENİ RANKLAR HAKKINDA Düşünceleriniz neler?

-- bir df sevdalısı yapmış gönderdi..

bence çok güzel, hoşuma gitti bayaa :)

---- Mesajlar Birleştirildi ----

Bu yeni tema ve özellikler cuk diye oturdu, lakin biraz daha aktifliği arttırmamız gerek.

Bence bir ara toplantı yapmakta fayda var, skype üzerinden filan.

Ramazan ay'ı ve yoğun çalışmalarım misafirler vs derken forumda fazla aktif olamıyorum affınıza sığınarak ramazan ay'ı bitene kadar böyle idare edeceğiz artık :)

Cümleten hayırlı iftarlarımız sahurlarımız olsun inşallah rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin inşallah.

ayyy şu

Kaynak :http://www.duslerforum.org/yonetim-odasi-76/yonetim-sohbet-379973.html

kaynak gösterimi kaldırın ya :s başlıklarda bile beni rahat bırak bırakmıyor :D :D

başlık neden kopyaıyorsun ki :)

bence çok güzel, hoşuma gitti bayaa :)

Bu yeni tema ve özellikler cuk diye oturdu, lakin biraz daha aktifliği arttırmamız gerek.

Bence bir ara toplantı yapmakta fayda var, skype üzerinden filan.

bencede yapalım fakat organize olamıyoruz malesef.

yönetim bile kayıp rank sordum hala cevap vermeyenler günler sonra verenler iletişim sııfır..

watsapp grubu gfalanda yapabılırız

watsapp web uzerınden konusulabılır yazılı.

Ornegin burclari acarken

19 haziran 2016 ..... Kismini her sayfada yazmamak icin kopyaliyorum. Kopy olunca kaynk cikiyo hemen :)

arkadaşlar etiket sistemi değiştiği için malesef eski etiketler eski sürümde kaldı..

ediz özellikle sen ricam etiketleme yapalım biraz eskisi gibi..

ayşegül başlamıs suan hosuma gıttı ben demeden

konu acarken en altta ve mevcut konulara sonradan ekleme yapabılıyorsunuz

tesekkurler

http://www.duslerforum.org/korku-fo...adasim-benden-50-lira-borc-istedi-626206.html

çok güldüm ya geçen yine biri vardı ediz senin arkadaşların mı bunlar ? neyin kafası bunlar

Yok değil benim arkadaşım, bonzai içip forumu trollüyo lavuk :Ç

arkadaşlar etiket sistemi değiştiği için malesef eski etiketler eski sürümde kaldı..

ediz özellikle sen ricam etiketleme yapalım biraz eskisi gibi..

Tamamdır abi..

başlık neden kopyaıyorsun ki :)

bencede yapalım fakat organize olamıyoruz malesef.

yönetim bile kayıp rank sordum hala cevap vermeyenler günler sonra verenler iletişim sııfır..

watsapp grubu gfalanda yapabılırız

watsapp web uzerınden konusulabılır yazılı.

Olur, forumdaki 3-5 kızı da ekleyebiliriz bence bu sayede numaralarını da öhöhö. Tabi ki kurmakta fayda var bence.

Şaka bi yana, kuralım.

Kızlar olmadan xD

Whatsapp grubu önerisinde bulunmuştum birkaç ay önce, lakin kiminin kız arkadaşı erkek arkadaşı vardır, telefon numarasını vermek istemez falan vb... vardır kurulması uygun olmaz, ilerleyen zamanlarda bu konuyu tekrar gündeme getirelim türünden bir cevap gelmişti sanırım bana. Yönetimdeki tüm arkadaşlara soralım, itiraz eden olmaz ise güzel bir fikir olabilir aslında. :R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri