Gizli! Yönetim Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]

Merhaba Ayşegül.

Ayın Enlerinde bildiğin gibi bütün kategorilerde 1 nci seçilen üyelere 150 rep puanı veriyorduk. Bunu katılım artsın diye yapmıştık ama maalesef hiç bir işe yaramadı.

Bundan sonra sadece '' En Aktif Üye '' kategorisinde 1 nci seçilen üye 150 rep puanı kazanacaktır.

Bir daha ki ayın enleri konusunu açarken bu şekilde açarsan çok sevinirim.

Ben bir önceki ay olan Haziran Ayı Enleri konusunu senin için güncelledim, bir sonraki ayın enleri konusunu açarken aşağıdaki konuya göre açarsan tamamdır;

http://www.duslerforum.org/ayin-enleri-1096/df-ayin-en-leri-oylama-haziran-2016-a-626992.html

Teşekkürler. :R

Tamamdır

Merhabalar, Nişan sürecini Allahın izniyle tamamladık. Önümüzde çok acil işler yok şuanda. Foruma daha fazla vakit ayıracağım.

Şu " Tartışmalar " bölümünü biraz canlandırsak dışarıdan katılımda artar diye düşünüyorum. Sık sık kontrol ettiğimiz sürece çok sorun olmaz bence.

Şu süreçte beni idare ettiğiniz için de ayrıca hepinize tek tek teşekkür ediyorum. :R

Hayırlı Olsun Emre. Allah Tamamına Erdirsin.

Acil bir saglik probleminden oturu forumda aktif olamicam .
Bir sure konu paylasimim olmicak.
Bilgini olsun Arkadaslar

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

madem yönetimde sorularımı görmemezlikten geliyorsun yetkimi de alabilirsin. Senin ergen triplerini çekecek değilim.

Kolay gelsin.

[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION]

madem yönetimde sorularımı görmemezlikten geliyorsun yetkimi de alabilirsin. Senin ergen triplerini çekecek değilim.

Kolay gelsin.

Ortaya bir soru sormuşsun cevap vermek isteyen verir vermek istemeyen vermez. Ha özellikle benden bir cevap bekliyorsan aynı şuan yaptığın gibi beni etiketle bende sana şuan yaptığım gibi cevap vereyim.

Sorun ile ilgili düşüncem; denenmesinde yarar var. Mesela önden en güncel konu olan 15 Temmuz Darbe Girişimi adlı bir konu açalım tutarsa devam ederiz farklı konular açmaya.

http://www.duslerforum.org/tartisal...-hakkinda-ki-dusunceleriniz-neler-628150.html

Acil bir saglik probleminden oturu forumda aktif olamicam .
Bir sure konu paylasimim olmicak.
Bilgini olsun Arkadaslar

Çok geçmiş olsun Ayşegül.

Fikirlerime tek kelime yorum yazmadığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Ortaya bir soru sormuşsun cevap vermek isteyen verir vermek istemeyen vermez. Ha özellikle benden bir cevap bekliyorsan aynı şuan yaptığın gibi beni etiketle bende sana şuan yaptığım gibi cevap vereyim.

Sorun ile ilgili düşüncem; denenmesinde yarar var. Mesela önden en güncel konu olan 15 Temmuz Darbe Girişimi adlı bir konu açalım tutarsa devam ederiz farklı konular açmaya.

http://www.duslerforum.org/tartisal...-hakkinda-ki-dusunceleriniz-neler-628150.html

Çok geçmiş olsun Ayşegül.

Sagolsin

Fikirlerime tek kelime yorum yazmadığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Ayyy nisan tebrigi yaptim ama dusuncene karsi fikrimi soyleyemedim.
Kasitli olmadan atladim yaa sahsim adina ozur dilerim.
Dusunce cok guzel.
Mesela idam cezasi gelmelimi diye bir konuda acilabilir. Guncel konularla ilgili konusmak tartismak fikir beyan etmek isteyen olabilir. Dikkatte ceker. Taglarla da konulari destekleriz zatn..

Suan fikir beyan edemiyorum. Bir vadire atlatmaya calisiyorum. Surekli yatiyor ve dinleniyorum. Düşük tehlikem var. Dalginligimda bundan kusura bakma Emre ya.

Yonetimden cikacak her fikirin yanindayim bunu bilin yetrr :)

O bolume alt katagori olarak

Katagorinin adi

Hamilelik Takvimi

1 haftalik gebelik
2 haftalik gebelik
3haftalik gebelik

...
40 haftalik gebelik

Gibi konular olcak icinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri